Матеріал:

Приготування великошматкових напівфабрикатів з м`яса

docx
11.01.2021
17 0
Завантажити файл у хорошій якості

Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали

Опис методичного матеріалу:
Розробка майстра виробничого навчання Шмарової Світлани Олександрівни. За темою:Механічна кулінарна обробка м`яса,м`ясопродуктів,сільськогосподарської птиці,супродуктів.Приготування великошматкових напівфабрикатів.
Вміст матеріалу:

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.

+Показати ще (13)

Доступ до плеєра. Вбудувати плеєр:

Завантажити файл у хорошій якості

Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали

Рекомендуємо

Презентація "Риба: обробка, технологія приготування напівфабрикатів"

pptx
Презентація "Риба: обробка,  технологія приготування  напівфабрикатів"

265

Аватар профіля Гайдаш Тетяна Тарасівна
Технологія приготування їжі з основами товарознавства
10—11 клас, I курс, дорослі та змішані

150 грн

Контрольна робота по темі: «Риба: обробка, технологія приготування напівфабрикатів»

docx
Контрольна робота по темі: «Риба: обробка, технологія приготування напівфабрикатів»

832

Аватар профіля Кравченко Тетяна Феодосіївна
Різне

50 грн

Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування страв з м’яса, птиці, субпродуктів»

docx
Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування страв з м’яса, птиці, субпродуктів»

414

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування їжі.
дорослі

85 грн

Опорний конспект з предмету «Технологія приготування борошняних кондитерських виробів з теми: «Приготування оздоблюючи напівфабрикатів для борошняних кондитерських виробів.»

docx
Опорний конспект з предмету «Технологія приготування борошняних кондитерських виробів з теми: «Приготування оздоблюючи напівфабрикатів для борошняних кондитерських виробів.»

160

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі

75 грн

Лабораторно-практична робота. Тема: "Обробка риби та напівфабрикати з неї"

pdf
Лабораторно-практична робота. Тема: "Обробка риби та напівфабрикати з неї"

902

Аватар профіля Олексієнко Марина Олександрівна
Професійна освіта
змішані

50 грн

Схожі матеріали

Урок 11-12. Технологія кисневого різання деталей середньої  складності з вуглецевих металів в різних просторових положеннях.

docx
Урок 11-12. Технологія кисневого різання деталей середньої  складності з вуглецевих металів в різних просторових положеннях.

18

Аватар профіля Гордаш Ангеліна Михайлівна
Професійна освіта
I курс

Урок 9-10. Технологія кисневого різання простих деталей з вуглецевих металів в різних просторових положеннях.

docx
Урок 9-10. Технологія кисневого різання простих деталей з вуглецевих металів в різних просторових положеннях.

14

Аватар профіля Гордаш Ангеліна Михайлівна
Професійна освіта
I курс

Урок 8. Технологія зварювання та наплавлення деталей із застосуванням зварювальних установок.

docx
Урок 8. Технологія зварювання та наплавлення деталей із застосуванням зварювальних установок.

15

Аватар профіля Гордаш Ангеліна Михайлівна
Професійна освіта
I курс

Урок 5. Технологія та особливості газового зварювання деталей, вузлів, конструкцій.

docx
Урок 5. Технологія та особливості газового зварювання деталей, вузлів, конструкцій.

12

Аватар профіля Гордаш Ангеліна Михайлівна
Професійна освіта
I курс

Урок 4. Технологія та особливості механізованого зварювання та наплавлення у середовищі захисних газів.

docx
Урок 4. Технологія та особливості механізованого зварювання та наплавлення у середовищі захисних газів.

14

Аватар профіля Гордаш Ангеліна Михайлівна
Професійна освіта
I курс