Матеріал:

Презентація на тему: "Приготування дріжджового тіста безопарним способом та виробів з нього"

pptx
18.03.2025
1 0
Завантажити файл у хорошій якості

Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали

Опис методичного матеріалу:

Презентація до уроку виробничого навчання за професією кухар 4 розряду на тему: "Приготування дріжджового тіста безопарним способом та виробів з нього".

Вироби з тіста користуються великим попитом у населення тому, що красиві на зовнішній вигляд, мають приємний смак та аромат.

Не забувайте: смачно, солодко, але зайві калорії шкідливі для організму людини, адже вироби з тіста калорійні. Готують їх з калорійних продуктів – борошна, цукру, жиру та яєць. Тому дуже важливо планувати свій раціон на день правильно.

Вміст матеріалу:

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.

+Показати ще (41)

Доступ до плеєра. Вбудувати плеєр:

Завантажити файл у хорошій якості

Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали

Рекомендуємо

Технологія приготування дріжджового тіста та виробів з нього

pptx
Технологія приготування дріжджового тіста та виробів з нього

7138

Аватар профіля Гайдаш Тетяна Тарасівна
Дидактичні матеріали
10—12 клас та дорослі

80 грн

Методична розробка уроку виробничого навчання за темою: «Технологія приготування виробів з дріжджового тіста»

docx
Методична розробка уроку виробничого навчання за темою: «Технологія приготування виробів з дріжджового тіста»

873

Аватар профіля Петренко Леся Василівна
Професійна освіта
дорослі

50 грн

Ментальна карта "Вироби з дріжджового тіста"

png
Ментальна карта "Вироби з дріжджового тіста"

459

Аватар профіля Гайдаш Тетяна Тарасівна
Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів
I—III курси, дорослі та змішані

58 грн

Приготування заварного тіста та виробів із нього

ppt
Приготування заварного тіста та виробів із нього

468

Аватар профіля Токарська Оксана Вікторівна
технологія приготування борошняних кондитерських виробів
10—11 клас та дорослі

33 грн

Технологія приготування прісного тіста та виробів з нього в запитаннях та відповідях

pptx
Технологія приготування прісного тіста та виробів з нього в запитаннях та відповідях

5076

Аватар профіля Гайдаш Тетяна Тарасівна
Професійна освіта
11—12 клас та дорослі

70 грн

Схожі матеріали

Професійна дискусія на тему: «Конкурентоспроможність майстра виробничого навчання, як одна з ефективних умов позитивного іміджу закладу професійної освіти».

pptx
Професійна дискусія на тему: «Конкурентоспроможність майстра виробничого навчання, як одна з ефективних умов позитивного іміджу закладу професійної освіти».

7

Аватар профіля Патласова Валентина Іванівна
Професійна освіта
I курс

План-конспект виробничого навчання тема: Здійснення розрахунку з відвідувачами. Вирішення конфліктної ситуації з відвідувачем.

docx
План-конспект виробничого навчання тема: Здійснення розрахунку з відвідувачами. Вирішення конфліктної ситуації з відвідувачем.

7

Аватар профіля Майорко В'ячеслав Олександрович
Професійна освіта
III курс

План-конспект виробничого навчання з теми: "Подача безалкогольних напоїв. Правила подачі та способи подачі".

docx
План-конспект виробничого навчання з теми: "Подача безалкогольних напоїв. Правила подачі та способи подачі".

10

Аватар профіля Майорко В'ячеслав Олександрович
Професійна освіта
III курс

План-конспект виробничого навчання з теми: Подача холодних і гарячих напоїв. Технологія приготування і способи подачі.

docx
План-конспект виробничого навчання з  теми: Подача холодних і гарячих напоїв. Технологія приготування і способи подачі.

14

Аватар профіля Майорко В'ячеслав Олександрович
Професійна освіта
III курс

План-конспект виробничого навчання тема: Подача солодких страв. Приготування шоколадного фонтану.

docx
План-конспект виробничого навчання тема: Подача солодких страв. Приготування шоколадного фонтану.

17

Аватар профіля Майорко В'ячеслав Олександрович
Професійна освіта
III курс