Матеріал:

Методична розробка уроку виробничого навчання за темою: «Технологія приготування виробів з дріжджового тіста»

docx
30.03.2022
3 0
придбати матеріал
Ціна:

50 грн

Після покупки цей матеріал відразу стане доступним для використання повною мірою. Запитів на доступ не потрібно відправляти. Всі придбані матеріали зберігаються в розділі мої придбані матеріали.

Опис методичного матеріалу:

Методична розробка уроку виробничого навчання на допомогу майстру виробничого навчання при проведенні відкритого уроку для здобувачів освіти за професією "Кондитер" за темою: «Технологія приготування виробів з дріжджового тіста». В методичній розробці детальний опис плану проведення заняття, в додатках присутні організація робочого місця при приготуванні дріжджового тіста та виробів з нього, інструктивно-технологічні картки, схеми приготування, корисні поради, типові помилки та критерії оцінювання.

Вміст матеріалу: показано 13 з 64 сторінок

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.

Доступ до плеєра. Вбудувати плеєр:

придбати матеріал
Ціна:

50 грн

Після покупки цей матеріал відразу стане доступним для використання повною мірою. Запитів на доступ не потрібно відправляти. Всі придбані матеріали зберігаються в розділі мої придбані матеріали.

Рекомендуємо

Урок теоретичного навчання на тему: "Приготування пісочного тіста та виробів з нього".

pptx
Урок теоретичного навчання на тему: "Приготування пісочного тіста та виробів з нього".

451

Аватар профіля Петренко Леся Василівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства.
дорослі

50 грн

Технологія приготування дріжджового тіста та виробів з нього

pptx
Технологія приготування дріжджового тіста та виробів з нього

7150

Аватар профіля Гайдаш Тетяна Тарасівна
Дидактичні матеріали
10—12 клас та дорослі

80 грн

Урок виробничого навчання "Приготування пряничного тіста та виробів з нього"

ppt
Урок виробничого навчання "Приготування пряничного тіста та виробів з нього"

137

Аватар профіля Костельна Світлана Петрівна
Професійна освіта

50 грн

Урок теоретичного навчання на тему: "Приготування фігурних тортів і тортів асорті".

ppt
Урок теоретичного навчання на тему: "Приготування фігурних тортів і тортів асорті".

614

Аватар профіля Петренко Леся Василівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства.
дорослі

25 грн

Технологія приготування прісного тіста та виробів з нього в запитаннях та відповідях

pptx
Технологія приготування прісного тіста та виробів з нього в запитаннях та відповідях

5093

Аватар профіля Гайдаш Тетяна Тарасівна
Професійна освіта
11—12 клас та дорослі

70 грн

Схожі матеріали

Майстер-клас «Дивовижний світ кави»

zip
Майстер-клас «Дивовижний світ кави»

13

Аватар профіля Максименко Олена Георгіївна
Професійна освіта
змішані

Формування, розвиток і поглиблення знань, умінь і навичок учнів згідно з вимогами сучасного виробництва

pptx
Формування, розвиток і поглиблення знань, умінь і навичок учнів згідно з вимогами сучасного виробництва

15

Аватар профіля Шилігацький Юрій Олександрович
Професійна освіта
дорослі

Виробниче навчання, підсумково-практична робота до модуля КНД 3.4

docx
Виробниче навчання, підсумково-практична робота до модуля КНД 3.4

18

Аватар профіля Киричук Лілія Генріхівна
Професійна освіта
змішані

Презентація "Регіональна кухня – важлива складова професійної підготовки кухарів і кондитерів"

pdf
Презентація "Регіональна кухня – важлива складова професійної підготовки кухарів і кондитерів"

21

Аватар профіля Кравченко Тетяна Феодосіївна
Професійна освіта

Регіональна кухня – важлива складова професійної підготовки кухарів і кондитерів

pdf
Регіональна кухня – важлива складова професійної підготовки кухарів і кондитерів

18

Аватар профіля Кравченко Тетяна Феодосіївна
Професійна освіта