Всеосвіта

Головне меню порталу

Головне меню порталу

Сьогодні о 18:00
Вебінар:
«
Психолого-педагогічна діагностика: практичні кейси для корекційних педагогів
»
Взяти участь Всі події
0400ufwl-cf9b.jpg
Платна розробка

Методична розробка уроку виробничого навчання за темою: «Технологія приготування виробів з дріжджового тіста»

docx

Професійна освіта

Для кого: Дорослі

30.03.2022

276

1

0

Вміст матеріалу: показано 13 з 64 сторінок

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.

Опис методичного матеріалу:

Методична розробка уроку виробничого навчання на допомогу майстру виробничого навчання при проведенні відкритого уроку для здобувачів освіти за професією "Кондитер" за темою: «Технологія приготування виробів з дріжджового тіста». В методичній розробці детальний опис плану проведення заняття, в додатках присутні організація робочого місця при приготуванні дріжджового тіста та виробів з нього, інструктивно-технологічні картки, схеми приготування, корисні поради, типові помилки та критерії оцінювання.

Всі придбані матеріали зберігаються в кабінеті покупок.

Нещодавно завантажили