Предмет: Технологія приготування борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства. Тема: Підготовка сировини до виробництва

pptx

Професійна освіта

Для кого: Дорослі

28.01.2021

831

34

0

Вміст матеріалу:

+Показати ще (8)

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.

Опис методичного матеріалу:
Підготовка сировини до виробництва. Сипучих, жирових, яєчних, молочних продуктів. Характеристика сировини. Ароматичні речовини, розпушувачі, повидло, джем. Борошно пшеничне це порошкоподібний продукт, який одержують при розмелюванні зерна. За якістю борошно пшеничне виробляється п´яти гатунків: