Матеріал:

Лабораторна робота _ «Мистецтво випікання хліба та хлібобулочних виробів із дріжджового тіста»

docx
01.11.2024
1 0
7 Клас, 8 Клас, 9 Клас, 10 Клас, 11 Клас, 12 Клас, I курс, II курс, III курс, IV курс, V курс, VI курс, Дорослі, Змішаний

105

0

1

придбати матеріал
Ціна:

50 грн

Після покупки цей матеріал відразу стане доступним для використання повною мірою. Запитів на доступ не потрібно відправляти. Всі придбані матеріали зберігаються в розділі мої придбані матеріали.

Опис методичного матеріалу:

Лабораторна робота на тему: «Мистецтво випікання хліба та хлібобулочних виробів із дріжджового тіста». Зміст складається з технологічної карти на кулінарну страву «Сінабони» ( технологічна таблиця витрат сировини, процес виготовлення, характеристика страви, фото приготування у поетапному процесі)

Вміст матеріалу: показано 2 з 6 сторінок

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.

Доступ до плеєра. Вбудувати плеєр:

придбати матеріал
Ціна:

50 грн

Після покупки цей матеріал відразу стане доступним для використання повною мірою. Запитів на доступ не потрібно відправляти. Всі придбані матеріали зберігаються в розділі мої придбані матеріали.

Рекомендуємо

Лабораторна робота на тему: «Мистецтво створення та оздоблення виробів з пісочного та пряничного тіста хімічного способу розпушення»

docx
Лабораторна робота на тему: «Мистецтво створення та оздоблення виробів з пісочного та пряничного тіста хімічного способу розпушення»

59

Аватар профіля Чуднова Світлана Вікторівна
Різне
8 клас, 10—12 клас, I—VI курси, дорослі та змішані

50 грн

Лабораторна робота на тему: «Технологія страв із крупів, бобових та макаронних виробів»

docx
Лабораторна робота на тему: «Технологія страв із крупів, бобових та макаронних виробів»

75

Аватар профіля Чуднова Світлана Вікторівна
Різне
I—VI курси, дорослі та змішані

50 грн

Лабораторна робота на тему: «Технологія закусок» 

docx
Лабораторна робота на тему: «Технологія закусок» 

43

Аватар профіля Чуднова Світлана Вікторівна
Різне
6—12 клас, I—VI курси, дорослі та змішані

50 грн

Лабораторна робота: «Технологія страв із овочів, плодів, грибів»

docx
Лабораторна робота: «Технологія страв із овочів, плодів, грибів»

53

Аватар профіля Чуднова Світлана Вікторівна
Різне
10—11 клас, I—VI курси, дорослі та змішані

50 грн

Лабораторна робота на тему: «Технологія страв із сировини тваринного походження»

docx
Лабораторна робота на тему: «Технологія страв із сировини тваринного походження»

61

Аватар профіля Чуднова Світлана Вікторівна
Різне
8—12 клас, I—VI курси, дорослі та змішані

50 грн

Схожі матеріали

«Технологія приготування заправних супів: солянка збірна м’ясна, солянка домашня»

docx
«Технологія приготування заправних супів: солянка збірна м’ясна, солянка домашня»

14359

Аватар профіля Саута Раїса Миколаївна
Різне

Технологія приготування супу горохового, супу з фрикадельками. Способи подавання. Вимоги до якості.

doc
Технологія приготування супу горохового, супу з фрикадельками. Способи подавання. Вимоги до якості.

7745

Аватар профіля Саута Раїса Миколаївна
Різне

Сценка " Як Стецько до першокласників завітав" для учнів початкової школи на свято Букваря або на прощання з початковою школою

docx
Сценка " Як Стецько  до першокласників завітав" для учнів початкової школи на  свято Букваря або на прощання з початковою школою

9542

Аватар профіля Жук Валентина Володимирівна
Різне
1 клас та 4 клас

Сценарій свята «Весняний хоровод квітів»

docx
Сценарій свята «Весняний хоровод квітів»

4554

Аватар профіля Лісневська Олена Степанівна
Різне
3—4 клас

Чия матуся краща? Вірш-п’єса для учнів початкової школи

docx
Чия матуся краща? Вірш-п’єса для учнів початкової школи

999

Аватар профіля Жук Валентина Володимирівна
Різне
1—4 клас