Всеосвіта

Головне меню порталу

Головне меню порталу

Тест:

Соуси: класифікація, Приготування напівфабрикатів для соусів

Відправити запит автору на отримання доступу до цього тесту
Автор опублікував тест у Бібліотеці тестів з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до тесту (перегляд усіх запитань та створення проходжень) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Вміст тесту:

Запитання №1:

З однією правильною відповіддю

Балів: 10%

Що таке соус?

Запитання №2:

З однією правильною відповіддю

Балів: 10%

Який продукт використовують в якості загусника?

Запитання №3:

З однією правильною відповіддю

Балів: 10%

Яку рідку основу використовують для приготування соусів?

Запитання №4 З однією правильною відповіддю

Запитання №5 З однією правильною відповіддю

Запитання №6 З однією правильною відповіддю

Запитання №7 З однією правильною відповіддю

Запитання №8 З однією правильною відповіддю

Запитання №9 З однією правильною відповіддю

Запитання №10 З однією правильною відповіддю

Рефлексія від 17 учнів

Сподобався:

15 2

Зрозумілий:

17 0

Потрібні роз'яснення:

16 1
Відправити запит автору на отримання доступу до цього тесту
Автор опублікував тест у Бібліотеці тестів з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до тесту (перегляд усіх запитань та створення проходжень) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Рекомендуємо

Соуси

Соуси

56

Технології
9—12 клас, I—VI курси, дорослі та змішані

50 грн

ЗОРІ ТА ЇХ КЛАСИФІКАЦІЯ

ЗОРІ ТА ЇХ КЛАСИФІКАЦІЯ

662

40 грн

Крупи, приготування каш

Крупи, приготування каш

52

Технології
10—12 клас, I—VI курси, дорослі та змішані

20 грн

Види супів та їх приготування

Види супів та їх приготування

64

Трудове навчання
5—6 клас

19 грн

Технологія приготування бутербродів

Технологія приготування бутербродів

63

Трудове навчання
6—7 клас

24 грн

Схожі тести

Страви і гарніри з смажених овочів

Страви і гарніри з смажених овочів

51

Технологія приготування їжі з основами товарознавства

Приготування перших страв

Приготування перших страв

35

Технологія приготування їжі з основами товарознавства

Каші, страви з бобових та макаронних виробів

Каші, страви з бобових та макаронних виробів

34

Технологія приготування їжі з основами товарознавства

Крупи, бобові, макаронні вироби:асортимент, підготовка до варіння

Крупи, бобові, макаронні вироби:асортимент, підготовка до варіння

50

Технологія приготування їжі з основами товарознавства

Теплова обробка продуктів

Теплова обробка продуктів

176

Технологія приготування їжі з основами товарознавства