Матеріал:

Приготування соусу червоного основного та його похідних.

Завантажити файл у хорошій якості

Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали

Опис методичного матеріалу:

Приготування соусу червоного основного та його похідних.

Соус – означає солонуватий, підсолений – слово латинського походження, а через французьку кухню проникло у всі європейськімови. Соус зберігає своє значення «творця», «регулятора».

Прототипом соусів були примітивні підливки, відвари, м’ясний сік – «сочок», які і сьогодні є чудовою приправоюдо смаженогом’яса. Підливкипонині використовуються в українській кухні і відомі в кулінарії ще з часів Київської Русі.

Вміст матеріалу:

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.

Доступ до плеєра. Вбудувати плеєр:

0.
pptx
3,7 Мб
Завантажити файл у хорошій якості

Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали

Рекомендуємо

Соуси: основні види, приготування

zip
Соуси: основні види, приготування

66

Аватар профіля Древич Сергій Сергійович
Технології
7—9 клас

66 грн

ПРИГОТУВАННЯ ХОЛОДНИХ СОУСІВ ТА ЗАПРАВОК

pdf
ПРИГОТУВАННЯ ХОЛОДНИХ СОУСІВ ТА ЗАПРАВОК

43

Аватар профіля Чикалова Жанна Василівна
Різне

50 грн

Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування соусів»

docx
Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування соусів»

323

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування їжі.
дорослі

35 грн

Кейс-випадки до теми "Приготування холодних соусів та заправок"

docx
Кейс-випадки до теми "Приготування холодних соусів та заправок"

34

Аватар профіля Чикалова Жанна Василівна
Різне

33 грн

Словотвір. Похідні й непохідні слова. Основні способи словотворення.

pptx
Словотвір. Похідні й непохідні слова. Основні способи словотворення.

195

Аватар профіля Власюк Надія Сергіївна
Українська мова
7 клас

25 грн

Схожі матеріали

Тема: Розрахунки з відвідувачами через комп'ютерно-касові системи: за готівку, за допомогою пластикових та кредитних карток.

docx
Тема: Розрахунки з відвідувачами через комп'ютерно-касові системи: за готівку, за допомогою пластикових та кредитних карток.

10

Аватар профіля Майорко В'ячеслав Олександрович
Професійна освіта
III курс

План-конспект уроку виробничого навчання тема: Розрахунки з відвідувачами в торгівельній залі та за барною стійкою через реєстратор розрахункових операцій (РРО).

docx
План-конспект уроку виробничого навчання тема: Розрахунки з відвідувачами в торгівельній залі та за барною стійкою через реєстратор розрахункових операцій (РРО).

10

Аватар профіля Майорко В'ячеслав Олександрович
Професійна освіта
III курс

Професійна дискусія на тему: «Конкурентоспроможність майстра виробничого навчання, як одна з ефективних умов позитивного іміджу закладу професійної освіти».

pptx
Професійна дискусія на тему: «Конкурентоспроможність майстра виробничого навчання, як одна з ефективних умов позитивного іміджу закладу професійної освіти».

20

Аватар профіля Патласова Валентина Іванівна
Професійна освіта
I курс

План-конспект виробничого навчання тема: Здійснення розрахунку з відвідувачами. Вирішення конфліктної ситуації з відвідувачем.

docx
План-конспект виробничого навчання тема: Здійснення розрахунку з відвідувачами. Вирішення конфліктної ситуації з відвідувачем.

20

Аватар профіля Майорко В'ячеслав Олександрович
Професійна освіта
III курс

План-конспект виробничого навчання з теми: "Подача безалкогольних напоїв. Правила подачі та способи подачі".

docx
План-конспект виробничого навчання з теми: "Подача безалкогольних напоїв. Правила подачі та способи подачі".

16

Аватар профіля Майорко В'ячеслав Олександрович
Професійна освіта
III курс