Матеріал:

Методична розробка цифрового уроку виробничого навчання на тему: «Приготування страв з молока та молочних продуктів»

docx
07.06.2024
1 0
Завантажити файл у хорошій якості

Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали

Опис методичного матеріалу:

Однією з ключових переваг цифрового уроку є доступність та гнучкість. Завдяки технологічним рішенням, здобувачі освіти можуть отримати доступ до освітнього матеріалу з будь - якого місця і у будь - який час, що особливо важливо в умовах сучасного ритму життя.

Вміст матеріалу:

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.

Доступ до плеєра. Вбудувати плеєр:

Завантажити файл у хорошій якості

Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали

Рекомендуємо

Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування страв з яєць, молока та молочних продуктів»

docx
Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування страв з яєць, молока та молочних продуктів»

651

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування їжі.
дорослі

100 грн

Молоко та молочні продукти

ppt
Молоко та молочні продукти

110

Аватар профіля Чикалова Жанна Василівна
Різне

50 грн

Методична розробка уроку виробничого навчання за темою: «Технологія приготування виробів з дріжджового тіста»

docx
Методична розробка уроку виробничого навчання за темою: «Технологія приготування виробів з дріжджового тіста»

771

Аватар профіля Петренко Леся Василівна
Професійна освіта
дорослі

50 грн

Методична розробка уроку виробничого навчання з професії 7412 Кондитер

docx
Методична розробка уроку виробничого навчання з професії 7412 Кондитер

791

Аватар профіля Косенко Олександра Федорівна
Професійна освіта
дорослі

19 грн

Конспект заняття "Страви із картоплі та інших овочів, молока й молочних продуктів" СПО 6 клас

docx
Конспект заняття "Страви із картоплі та інших овочів, молока й молочних продуктів" СПО 6 клас

83

Аватар профіля Куценко Євгенія Сергіївна
Соціально-побутове орієнтування (СПО)
6 клас

19 грн

Схожі матеріали

Урок 11-12. Технологія кисневого різання деталей середньої  складності з вуглецевих металів в різних просторових положеннях.

docx
Урок 11-12. Технологія кисневого різання деталей середньої  складності з вуглецевих металів в різних просторових положеннях.

18

Аватар профіля Гордаш Ангеліна Михайлівна
Професійна освіта
I курс

Урок 9-10. Технологія кисневого різання простих деталей з вуглецевих металів в різних просторових положеннях.

docx
Урок 9-10. Технологія кисневого різання простих деталей з вуглецевих металів в різних просторових положеннях.

14

Аватар профіля Гордаш Ангеліна Михайлівна
Професійна освіта
I курс

Урок 8. Технологія зварювання та наплавлення деталей із застосуванням зварювальних установок.

docx
Урок 8. Технологія зварювання та наплавлення деталей із застосуванням зварювальних установок.

15

Аватар профіля Гордаш Ангеліна Михайлівна
Професійна освіта
I курс

Урок 5. Технологія та особливості газового зварювання деталей, вузлів, конструкцій.

docx
Урок 5. Технологія та особливості газового зварювання деталей, вузлів, конструкцій.

12

Аватар профіля Гордаш Ангеліна Михайлівна
Професійна освіта
I курс

Урок 4. Технологія та особливості механізованого зварювання та наплавлення у середовищі захисних газів.

docx
Урок 4. Технологія та особливості механізованого зварювання та наплавлення у середовищі захисних газів.

12

Аватар профіля Гордаш Ангеліна Михайлівна
Професійна освіта
I курс