Матеріал:

Методична розробка цифрового уроку виробничого навчання на тему: «Приготування страв з молока та молочних продуктів»

docx
07.06.2024
16 0
Завантажити файл у хорошій якості

Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали

Опис методичного матеріалу:

Однією з ключових переваг цифрового уроку є доступність та гнучкість. Завдяки технологічним рішенням, здобувачі освіти можуть отримати доступ до освітнього матеріалу з будь - якого місця і у будь - який час, що особливо важливо в умовах сучасного ритму життя.

Вміст матеріалу:

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.

Доступ до плеєра. Вбудувати плеєр:

Завантажити файл у хорошій якості

Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали

Рекомендуємо

Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування страв з яєць, молока та молочних продуктів»

docx
Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування страв з яєць, молока та молочних продуктів»

1297

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування їжі.
дорослі

200 грн

Молоко та молочні продукти

ppt
Молоко та молочні продукти

306

Аватар профіля Чикалова Жанна Василівна
Різне

50 грн

Методична розробка уроку виробничого навчання за темою: «Технологія приготування виробів з дріжджового тіста»

docx
Методична розробка уроку виробничого навчання за темою: «Технологія приготування виробів з дріжджового тіста»

894

Аватар профіля Петренко Леся Василівна
Професійна освіта
дорослі

50 грн

Методична розробка уроку виробничого навчання з професії 7412 Кондитер

docx
Методична розробка уроку виробничого навчання з професії 7412 Кондитер

1107

Аватар профіля Косенко Олександра Федорівна
Професійна освіта
дорослі

19 грн

Конспект заняття "Страви із картоплі та інших овочів, молока й молочних продуктів" СПО 6 клас

docx
Конспект заняття "Страви із картоплі та інших овочів, молока й молочних продуктів" СПО 6 клас

228

Аватар профіля Куценко Євгенія Сергіївна
Соціально-побутове орієнтування (СПО)
6 клас

19 грн

Схожі матеріали

Методична розробка уроку на тему: Визначення температури нагрівання щипців. Виконання гарячої завивки горизонтальними локонами.

docx
Методична розробка уроку на тему: Визначення температури нагрівання щипців. Виконання гарячої завивки горизонтальними локонами.

4

Аватар профіля Пшенична Тетяна Юхимівна
Професійна освіта
II курс

Розробка уроку. Тема : «Приготування рибної котлетної маси та напівфабрикатів з неї»

docx
Розробка уроку. Тема : «Приготування рибної котлетної маси та напівфабрикатів з неї»

17

Аватар профіля Власенко Галина Миколаївна
Професійна освіта

ХРОНОЛОГІЧНИЙ ПОКАЖЧИК РОЗВИТКУ ТЕХНІКИ ТА МЕХАНІКИ

docx
ХРОНОЛОГІЧНИЙ ПОКАЖЧИК РОЗВИТКУ ТЕХНІКИ ТА МЕХАНІКИ

18

Аватар профіля Плясунова Олена Олегівна
Професійна освіта
II курс

ПРИКЛАДИ РОЗВ’ЯЗАННЯ ЗАДАЧ ПО ОСНОВАМ СТАТИКИ

docx
ПРИКЛАДИ РОЗВ’ЯЗАННЯ ЗАДАЧ  ПО ОСНОВАМ СТАТИКИ

21

Аватар профіля Плясунова Олена Олегівна
Професійна освіта
II курс

ПРИКЛАДИ РОЗВ’ЯЗАННЯ ЗАДАЧ ПО ОСНОВАМ КІНЕМАТИКИ ТА ОСНОВАМ ДИНАМІКИ

docx
ПРИКЛАДИ РОЗВ’ЯЗАННЯ ЗАДАЧ ПО ОСНОВАМ КІНЕМАТИКИ ТА ОСНОВАМ ДИНАМІКИ

19

Аватар профіля Плясунова Олена Олегівна
Професійна освіта
II курс