Сьогодні о 18:00
Вебінар:
«
Розвиток емоційного інтелекту дітей та підлітків: техніки та вправи
»
Взяти участь Всі події

Київська область, м.Бровари

Заклад професійної (професійно-технічної) освіти "Броварський професійний коледж"

Методичні матеріали закладу:
Показані 1-20 із 317 записів.
docx
Зразки вправ для роботи з текстом для індивідуального читання
19 червня
1 0
Аватар профіля Бєлова Світлана Миколаївна
2
Аватар профіля Бєлова Світлана Миколаївна
Матеріал опублікований для уроків індивідуального читання. Індивідуальне позакласне читання дає пози...
Англійська мова
Інші методичні матеріали
29 0
2
docx
Тренінг "Життя найбільша цінність"
6 квітня
0 0
Аватар профіля Медведєва Марина Григорівна
1
Аватар профіля Медведєва Марина Григорівна
Мета: - розширити знання учнів про те, що «життя – це здоров’я», розуміти його унікальність, значущі...
Різне
дорослі та змішані
24 0
1
pdf
Технологія електродугового зварювання. Автор І. В. Гуменюк (ПТО). 2006 р.
1 листопада 2024
44 8
Аватар профіля Листопад Олег Васильович
77
Аватар профіля Листопад Олег Васильович
Підручник Технологія електродугового зварювання. Автор І. В. Гуменюк (ПТО)– Київ: Грамота, 2006. – 4...
Різне
дорослі
1714 0
77
docx
тема 4
20 вересня 2024
7 0
Аватар профіля Лагуткіна Ольга Володимирівна
10
Аватар профіля Лагуткіна Ольга Володимирівна
Тема3: Технологія приготування страв з овочів, грибів та фруктів, ягідУрок №14: Цибулеві, пряні (зел...
ТПЇ
I курс
243 0
10
docx
Тема 3
20 вересня 2024
6 0
Аватар профіля Лагуткіна Ольга Володимирівна
10
Аватар профіля Лагуткіна Ольга Володимирівна
Матеріал для теоретичного уроку ТПЇ на тему Капустяні салатно-шпинатні овочі.Конспект уроку для учні...
ТПЇ
I курс
Конспект
191 0
10
doc
Методична розробка  уроку з предмету «Технологія приготування їжі з основами товарознавства»  на тему: «Приготування супів картопляних,відпуск,вимоги до якості»
18 грудня 2023
0 1
Аватар профіля Лавнікович Галина Михайлівна
0
Аватар профіля Лавнікович Галина Михайлівна
Мета уроку:1.Учні повинні закріпити знання з теми ”Приготування пасеровок і значення картопляних суп...
Технологія приготування їжі з основами товарознавства
дорослі
Інші методичні матеріали
98 0
0
docx
«Приготування котлетної маси з м'яса та напівфабрикатів з неї: котлети, биточки, зрази, рулет, шніцель. Вихід напівфабрикатів.             Освоєння прийомів порціонування та панірування напівфабрикатів,  вимоги до якості»
18 грудня 2023
2 0
Аватар профіля Лавнікович Галина Михайлівна
0
Аватар профіля Лавнікович Галина Михайлівна
Тема заняття: «Приготування котлетної маси з м'яса та напівфабрикатів з неї: котлети, биточки, зрази...
Виробниче навчання
дорослі
Інші методичні матеріали
204 0
0
docx
Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування страв з яєць, молока та молочних продуктів»
15 листопада 2022
8 0
Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна

200 грн

9

200 грн

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування страв з яєць, молока та молочних продуктів»Тема «Б...
Технологія приготування їжі.
дорослі
Конспект
1295 0
9
docx
Опорні конспекти з теми: «Солодкі страви»
27 вересня 2022
5 0
Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна

100 грн

3

100 грн

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Опорні конспекти з теми: «Солодкі страви"Професія: 5122 «Кухар»Кваліфікація: ІV розряд. Значення та ...
Технологія приготування їжі.
дорослі
Конспект
494 0
3
docx
Опорні конспекти з теми: "Холодні страви і закуски"
19 вересня 2022
9 1
Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна

100 грн

10

100 грн

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Опорні конспекти з теми:«Холодні страви і закуски"Професія: 5122 «Кухар»Кваліфікація: ІV розрядВступ...
Технологія приготування їжі.
дорослі
Конспект
660 0
10
docx
Опорні конспекти з теми: «Страви з яєць і сиру»
19 вересня 2022
0 0
Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна

65 грн

2

65 грн

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Опорні конспекти з теми: «Страви з яєць і сиру»Професія: 5122 «Кухар»Кваліфікація: ІII розрядБудова,...
Технологія приготування їжі.
дорослі
Конспект
352 0
2
docx
Опорні конспекти з теми: «Механічна обробка сільськогосподарської птиці, пернатої дичини, кролика»
19 вересня 2022
4 0
Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна

200 грн

1

200 грн

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Опорні конспекти з теми:«Механічна обробка сільськогосподарської птиці, пернатої дичини, кролика"Про...
Технологія приготування їжі.
дорослі
Конспект
320 0
1
docx
Опорні конспекти з теми: "Механічна обробка м’яса.»
19 вересня 2022
3 0
Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна

40 грн

1

40 грн

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Опорні конспекти з теми: "Механічна обробка м’яса"Професія: 5122 «Кухар»Кваліфікація: ІII розрядаТех...
Технологія приготування їжі.
дорослі
Конспект
254 0
1
docx
Механічна обробка риби та нерибних продуктів моря.
19 вересня 2022
9 0
Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна

100 грн

5

100 грн

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Опорні конспекти з теми: «Механічна обробка риби та нерибних продуктів моря.Професія: 5122 «Кухар»Кв...
Технологія приготування їжі.
дорослі
Конспект
1233 0
5
docx
Опорні конспекти з теми: «КНД -3.2.4 Приготування масляних кремів»  з предмету : «Технологія приготування борошняних кондитерських виробів»
9 серпня 2022
2 0
Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна

100 грн

3

100 грн

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Опорні конспекти з теми: «КНД -3.2.4 Приготування масляних кремів»з предмету : «Технологія приготува...
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі
Конспект
193 0
3
docx
Опорні конспекти з теми: «КНД -3.2.3 Приготування желе та прикрас з нього»  з предмету : «Технологія приготування борошняних кондитерських виробів»
9 серпня 2022
3 0
Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна

50 грн

1

50 грн

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Опорні конспекти з теми: «КНД -3.2.3 Приготування желе та прикрас з нього»з предмету : «Технологія п...
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі
Конспект
190 0
1
docx
Опорні конспекти з теми: «КНД -3.2.1 Приготування сиропів»  з предмету : «Технологія приготування борошняних кондитерських виробів»
9 серпня 2022
2 0
Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна

75 грн

1

75 грн

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Опорні конспекти з теми: «КНД -3.2.1 Приготування сиропів»з предмету : «Технологія приготування боро...
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
Конспект
178 0
1
docx
Опорний конспекти з теми: КНД-3.1 « Оволодіння основами товарознавства та техно-логії приготування борошняних кондитерських виробів»  КНД -3.1.1 «Приготування начинок»  з предмету: «Технологія приготування борошняних кондитерських виробів»
8 серпня 2022
1 0
Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна

50 грн

2

50 грн

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Опорний конспектиз теми:КНД-3.1 « Оволодіння основами товарознавства та техно-логії приготування бор...
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі
Конспект
203 0
2
docx
Опорний конспект з предмету «Технологія приготування борошняних кондитерських виробів з теми: «Приготування оздоблюючи напівфабрикатів для борошняних кондитерських виробів.»
4 серпня 2022
2 0
Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна

75 грн

1

75 грн

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Опорний конспект з предмету «Технологія приготування борошняних кондитерських виробів з теми:«Пригот...
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі
Конспект
308 0
1
docx
Опорні конспекти з теми: «Основна сировина, що використовується в кондитерському виробництві»
4 серпня 2022
3 0
Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна

75 грн

1

75 грн

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Опорні конспекти з теми: «Основна сировина, що використовується в кондитерському виробництві»Професі...
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі
Конспект
225 0
1

Рейтинг закладу

73892

Якщо ви хочете щоб ваш рейтинг нараховувався цій школі, то оберіть її головною.

Користувачі: 68

Основний заклад для: 65

Документи: 317

Блогів: 4

Відгуки: 0

Інші освітні заклади в Київська область, м.Бровари:

Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) комбінованого типу "Перлинка" Броварської міської ради Броварського району Київської області

1 учасник

Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) комбінованого типу Броварської міської ради Броварського району Київської області

1 учасник

Броварський ліцей №9

Броварський ліцей №9

2 учасники

Броварська школа №22

2 учасники

НМЦ ЦЗ та БЖД Київської області

5 учасників

ЗДО №5 "Золота рибка"

1 учасник

ПЗ ЗПО Юнік

2 учасники

Kids Hub

Без учасників

ЗДО "Теремки"

6 учасників

Палац творчості дітей та юнацтва Броварської міської ради Київської області

ПТДЮ

11 учасників

ЗДО "Калинка"

9 учасників

ЗДО "Оленка"

13 учасників

Центр корекції та розвитку дитини І ст. Сіалія приватна

Без учасників

Броварська ЗНЗ І-ІІІ ст №9

54 учасники

Броварський ліцей № 10

41 учасник

Всі заклади міста (34)