Всеосвіта

Головне меню порталу

Головне меню порталу

Сьогодні о 18:00
Вебінар:
«
Розвиток зв’язного мовлення першокласників у букварний період навчання грамоти
»
Взяти участь Всі події

Петренко Леся Василівна – Методичні матеріали

ppt
Урок теоретичного навчання на тему: "Приготування фігурних тортів і тортів асорті".
Урок теоретичного навчання на тему:" КНД 4.6.6. Приготування фігурних тортів і тортів асорті". Урок ...
01.05.2022
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства.
Презентація
234
0
docx
Методична розробка уроку виробничого навчання за темою: «Технологія приготування виробів з дріжджового тіста»
Методична розробка уроку виробничого навчання на допомогу майстру виробничого навчання при проведенн...
30.03.2022
Професійна освіта
Інші методичні матеріали
263
1
pptx
Урок теоретичного навчання на тему: "Приготування пісочного тіста та виробів з нього".
Презентація для теоретичного уроку з предмета "Технологія приготування борошняних кондитерських виро...
30.03.2022
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства.
203
0
pptx
Урок виробничого навчання на тему: "Приготування холодних страв і закусок"
“Інструктаж з безпеки праці. Організація робочого місця. Устаткування, посуд, інструмент, інвентар д...
16.05.2020
Педагогіка
Презентація
2702
145
pptx
Урок виробничого навчання на тему: Приготування страв з м'яса, сільськогосподарської птиці та субпродуктів.
Тема уроку. Приготування страв з м’яса: м’ясо відварне, кури та кролик відварні. Приготування страв ...
12.05.2020
Педагогіка
Презентація
5176
235
pptx
Урок виробничого навчання на тему: Приготування страв з риби та морських продуктів.
Тема уроку № 16-17 Інструктаж з безпеки праці. Приготування риби відварної, припущеної, риби смажено...
12.05.2020
Педагогіка
Презентація
4866
276
pptx
Урок виробничого навчання на тему: "Приготування страв з яєць та  сиру"
Презентація створена на допомогу майстрам в\н для проведення виробничого навчання. Тема програми № 7...
21.04.2020
Педагогіка
Презентація
3367
164
pptx
Презентація на тему: "Приготування страв і гарнірів з овочів та грибів"
Презентація створена на допомогу майстрам виробничого навчання при проведенні уроку виробничого навч...
15.04.2020
Технології
Презентація
5461
437
pptx
Презентація до уроку виробничого навчання
Урок виробничого навчання для майстрів виробничого навчання які працюють зі здобувачами освіти профе...
14.04.2020
Технології
Презентація
3064
138
9 матеріалів