Всеосвіта

Головне меню порталу

Головне меню порталу

Сьогодні о 18:00
Вебінар:
«
Настільно-друковані ігри у роботі з дітьми з ООП
»
Взяти участь Всі події

Урок виробничого навчання на тему: Приготування страв з м'яса, сільськогосподарської птиці та субпродуктів.

pptx

Педагогіка

Для кого: Дорослі

12.05.2020

5502

267

0

Вміст матеріалу:

+Показати ще (61)

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.

Опис методичного матеріалу:
Тема уроку. Приготування страв з м’яса: м’ясо відварне, кури та кролик відварні. Приготування страв зі смаженого м’яса великими та порційними шматками. Приготування страв з м’яса свинини та телятини смажених порційними та дрібними шматками. Приготування м’яса тушкованого великими та дрібними шматками. Приготування запечених страв з м’яса. Приготування страв із січеного м’яса. Приготування страв з птиці, кролика та субпродуктів. Вимоги до якості. Відпуск.