Всеосвіта

Головне меню порталу

Головне меню порталу

Сьогодні о 18:00
Вебінар:
«
Настільно-друковані ігри у роботі з дітьми з ООП
»
Взяти участь Всі події

Урок виробничого навчання на тему: Приготування страв з риби та морських продуктів.

pptx

Педагогіка

Для кого: Дорослі

12.05.2020

5139

310

0

Вміст матеріалу:

+Показати ще (66)

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.

Опис методичного матеріалу:
Тема уроку № 16-17 Інструктаж з безпеки праці. Приготування риби відварної, припущеної, риби смаженої основним способом, тушкованої з овочами, тушкованою з сметаною. Підбір соусів та гарнірів. Приготування риби фаршированої у цілому вигляді, порційними шматками. Приготування риби запеченої: під майонезом, під молочним соусом. Приготування страв з січеної маси: ковбаски рибні, січеники рибні українські. Приготування страв з котлеткотлетної маси: рулет, зрази. Приготування страв з продуктів моря.