Всеосвіта

Головне меню порталу

Головне меню порталу

На «Всеосвіті» з жовтня 2020 року

Остання активність 22 лютого

Галько Надія Степанівна: Тести

Статус модерації

Тест не пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Він не враховуватиметься в розіграшах та конкурсах.

Технологія приготування холодних страв і закусок
 Технологія приготування холодних страв і закусок
19 березня 2023
1
Тестові завдання до уроку на тему: "Технологія приготування холодних страв і закусок"...
Різне
IV курс
12 16 38 0
1

Статус модерації

Тест не пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Він не враховуватиметься в розіграшах та конкурсах.

Тест по темі:" М'ясо, птиця , субпродукти : обробка технологія приготування н/ф."
Тест по темі:" М'ясо, птиця , субпродукти : обробка технологія приготування н/ф."
7 березня 2023
5
Тест по темі:" М'ясо, птиця , субпродукти : обробка технологія приготування н/ф."...
технологія приготування їжі
II курс
10 47 34 0
5

Статус модерації

Тест не пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Він не враховуватиметься в розіграшах та конкурсах.

Технологія приготування страв з мяса, птиці, субпродуктів
 Технологія приготування страв з мяса, птиці, субпродуктів
7 березня 2023
1
технологія приготування їжі
II курс
12 20 152 0
1

Статус модерації

Тест не пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Він не враховуватиметься в розіграшах та конкурсах.

Обробка, технологія приготування риби
 Обробка, технологія приготування риби
20 лютого 2023
2
Підсумковий тест з теми для учнів ПТНЗ з професії: "Кухар 3 розряду"...
технологія приготування їжі
11 клас та I курс
12 16 9 0
2

Статус модерації

Тест не пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Він не враховуватиметься в розіграшах та конкурсах.

Страви з риби та морепродуктів
Страви з риби та морепродуктів
20 лютого 2023
0
технологія приготування їжі
I курс
10 0 14 0
0