Всеосвіта

Головне меню порталу

Головне меню порталу

Зараз в ефірі:
онлайн-конференція:
«
Інклюзивне навчання в реаліях сучасності: виклики та досвід успішної практики
»
Взяти участь Всі події
Тест:

Технологія приготування холодних страв і закусок

19.03.2023
0 0
Опис тесту (учням цей опис не показується):

Тестові завдання до уроку на тему: "Технологія приготування холодних страв і закусок"

Вміст тесту:
Опис, який учні побачать перед початком тестування

Тестові завдання містять 12 запитань.

Тести містять 4 варіанти відповіді, одна з яких правильна.

Максимальна кількість - 12 балів

Тест містить питання скопійовані з: Технологія приготування холодних страв і закусок.

Запитання №1:

З однією правильною відповіддю

Балів: 6%
  1. Суміш різних готових до вживання продуктів, викладених шарами, дотримуючись кольорової гами, а також заправлених майонезом, або салатними заправками, чи збитими вершками називається…

Запитання №2:

З кількома правильними відповідями

Балів: 18%
  1. Гарячі закуски готують у…

Запитання №3:

З полем для вводу відповіді

Балів: 6%
  1. Заправлені салати з сирих овочів підлягають реалізації протягом…

Запитання №4:

На встановлення відповідності

Балів: 6%

Встановити відповідність між холодними закусками (основна сировина)

Холодна закуска
1

Салат Український

2

Салат літній

3

Ікра з овочів

4

Яйця, фаршировані грибами

Склад сировини
А

Молода картопля, свіжі огірки, томати, консервована стручкова квасоля, зелена цибуля

Б

Морква, картопля, огірки, яблука, зелений горошок, цибуля

В

Яйця, гриби, цибуля, майонез

Г

Цибуля, солодкий перець, морква, томатне пюре

Запитання №5:

З однією правильною відповіддю

Балів: 6%
  1. Якщо з’єднувати теплі продукти з холодними, салат…

Запитання №6:

З полем для вводу відповіді

Балів: 6%
  1. Температура подавання гарячих страв і закусок має бути не вищою…

Запитання №7:

З кількома правильними відповідями

Балів: 12%
  1. Замість хліба для закусочних бутербродів також використовують…

Запитання №8:

Із заповненням пропусків у тексті

Балів: 18%

Заповнити пропуски в тексті.

Бутерброди з жирними продуктами (                              ), продуктами, що мають гострий смак (                                ), а також з продуктами, які не мають добре вираженого смаку (                                   ), готують на житньому хлібі.

Запитання №9:

З вибором правильної відповіді у тексті

Балів: 6%

Оберіть правильні варіанти у тексті.

Для страви «Риба, смажена під маринадом», використовують рибу…                      [скумбрія, ставрида;, рибу морську;, середніх розмірів;, різну рибу.]

Запитання №10:

На послідовність

Балів: 6%

Встановіть послідовність приготування страви "Паштет з печінки"

додають нарізану печінку, сіль, перець, підсмажують

вливають молоко або бульйон, додають частину розм'якшеного вершкового масла, викладають на підготовлені листи,

Шпик дрібно нарізають і злегка обсмажують

додають бульйон і тушкують до готовності.

додають дрібно нарізані моркву, цибулю і пасерують до готовності,

Суміш охолоджують і двічі пропускають через м'ясорубку, використовуючи решітку з маленькими отворами,

запікають у жаровій шафі.

Запитання №11:

З однією правильною відповіддю

Балів: 6%

обрати канапе

Запитання №12:

З однією правильною відповіддю

Балів: 6%
  1. Оздоблюють салати-коктейлі…

Опис, який учні побачать після проходження тестування

Вітаю. Ви пройшли тестування.

Рефлексія від 13 учнів

Сподобався:

13 0

Зрозумілий:

13 0

Потрібні роз'яснення:

11 2
Рекомендуємо

Технологія приготування страв з яєць

Технологія приготування страв з яєць

7

Аватар профіля Бевзенко Валентина Василівна
Технології
6 клас

25 грн

Технологія приготування страв з яєць та сиру

Технологія приготування страв з яєць та сиру

121

Аватар профіля Гайдаш Тетяна Тарасівна
Технологія приготування їжі з основами товарознавства
10—12 клас та дорослі

25 грн

Технологія приготування страв. Варені яйця

Технологія приготування страв. Варені яйця

38

Аватар профіля Василенко Галина Григорівна
Технології
5—6 клас

25 грн

Тест: Технологія приготування страв. Смажені яйця

Тест: Технологія приготування страв. Смажені яйця

37

Аватар профіля Василенко Галина Григорівна
Трудове навчання
5—6 клас

25 грн

Технологія приготування бутербродів

Технологія приготування бутербродів

93

Аватар профіля Даниліна Елла Миколаївна
Трудове навчання
6—7 клас

24 грн

Схожі тести

Дикі тварини

Дикі тварини

114

Аватар профіля Кріль Тетяна Юріівна
Різне
5—6 років

Анкета для учнів 5 класу

Анкета для учнів 5 класу

110

Аватар профіля Білоцька Людмила Андріївна
Різне
5 клас

Анкета для батьків 5 класу

Анкета для батьків 5 класу

79

Аватар профіля Білоцька Людмила Андріївна
Різне
5 клас

Рівність . Безбар’єрність.

Рівність . Безбар’єрність.

310

Аватар профіля Васильева Вікторія Сергіївна
Різне
дорослі

Наплавлення деталей, вузлів та конструкцій. Контрольна робота № 6

Наплавлення деталей, вузлів та конструкцій. Контрольна робота № 6

483

Аватар профіля Бражнікова Марина Валеріївна
Різне
11—12 клас та дорослі