Тест по темі:" М'ясо, птиця , субпродукти : обробка технологія приготування н/ф."
Конструктор тестів
Тест по темі:" М'ясо, птиця , субпродукти : обробка технологія приготування н/ф."
Тест по темі:" М'ясо, птиця , субпродукти : обробка технологія приготування н/ф."
Тест не містить жодного запитання. Додайте запитання.
Щоб додати запитання, оберіть категорію запитання на панелі запитань.
№1:
З однією правильною відповіддю
Вкажіть вік яловичини молодняка
№2:
З однією правильною відповіддю
Яку свинину відносять до І категорії?
№3:
З однією правильною відповіддю
Вкажіть вид клейма, яке ставиться на свинину ІV категорії
№4:
З однією правильною відповіддю
До якої з перерахованих категорій відносять м'ясо поросят?
№5:
З однією правильною відповіддю
Яку температуру має заморожене м'ясо?
№6:
З однією правильною відповіддю
Вкажіть спосіб розмороження м'яса
№7:
З однією правильною відповіддю
Чи можна приймати м'ясо без клейма?
№8:
З однією правильною відповіддю
Для приготування котлетної маси використовують хліб...
№9:
З однією правильною відповіддю
Вкажіть розміри котлет
№10:
З однією правильною відповіддю
Як поділяють птицю за віком?
Рефлексія від 38 учнів
Сподобався:
Зрозумілий:
Потрібні роз'яснення: