Тест:

Тест по темі:" М'ясо, птиця , субпродукти : обробка технологія приготування н/ф."

Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". провести тестування серед своїх учнів на основі цього тесту
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". призначити в журнал
Створити тест на базі цього або додати запитання до вже існуючого тесту
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". Флешкартки посилання на сторінку з картками
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". Преміум створити тренування (Квіз)
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". Преміум створити змагання
Опис тесту (учням цей опис не показується):

Тест по темі:" М'ясо, птиця , субпродукти : обробка технологія приготування н/ф."

Вміст тесту:
Опис, який учні побачать перед початком тестування

Тест по темі:" М'ясо, птиця , субпродукти : обробка технологія приготування н/ф."

1:

З однією правильною відповіддю

1 з 10 балів

Вкажіть вік яловичини молодняка


2:

З однією правильною відповіддю

1 з 10 балів

Яку свинину відносять до І категорії?


3:

З однією правильною відповіддю

1 з 10 балів

Вкажіть вид клейма, яке ставиться на свинину ІV категорії

4:

З однією правильною відповіддю

1 з 10 балів

До якої з перерахованих категорій відносять м'ясо поросят?

5:

З однією правильною відповіддю

1 з 10 балів

Яку температуру має заморожене м'ясо?

6:

З однією правильною відповіддю

1 з 10 балів

Вкажіть спосіб розмороження м'яса

7:

З однією правильною відповіддю

1 з 10 балів

Чи можна приймати м'ясо без клейма?

8:

З однією правильною відповіддю

1 з 10 балів

Для приготування котлетної маси використовують хліб...

9:

З однією правильною відповіддю

1 з 10 балів

Вкажіть розміри котлет

10:

З однією правильною відповіддю

1 з 10 балів

Як поділяють птицю за віком?

Рефлексія від 38 учнів

Сподобався:

38 0

Зрозумілий:

38 0

Потрібні роз'яснення:

38 0
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". провести тестування серед своїх учнів на основі цього тесту
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". призначити в журнал
Створити тест на базі цього або додати запитання до вже існуючого тесту
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". Флешкартки посилання на сторінку з картками
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". Преміум створити тренування (Квіз)
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". Преміум створити змагання
Рекомендуємо

Тест: Технологія приготування страв. Смажені яйця

Тест: Технологія приготування страв. Смажені яйця

125

Аватар профіля Василенко Галина Григорівна
Трудове навчання
5—6 клас

25 грн

«Технологія приготування коктейлів»

«Технологія приготування коктейлів»

224

Аватар профіля Сіцінська Тетяна Миколаївна
Професійна освіта
I—III курси

83 грн

Технологія приготування салатів.

Технологія приготування салатів.

100

Аватар профіля Даниліна Елла Миколаївна
Технології
7 клас

25 грн

Основи проектування та технології обробки

Основи проектування та технології обробки

119

Аватар профіля Бадак Катерина Іванівна
Трудове навчання
9 клас

25 грн

Технологія приготування страв з яєць

Технологія приготування страв з яєць

111

Аватар профіля Бевзенко Валентина Василівна
Технології
6 клас

25 грн