Всеосвіта

Головне меню порталу

Головне меню порталу

Сьогодні о 18:00
Вебінар:
«
Інклюзивна практика реалізації навчальної та корекційної роботи у закладах освіти
»
Взяти участь Всі події
Тест:

Тест по темі:" М'ясо, птиця , субпродукти : обробка технологія приготування н/ф."

Опис тесту (учням цей опис не показується):

Тест по темі:" М'ясо, птиця , субпродукти : обробка технологія приготування н/ф."

Вміст тесту:
Опис, який учні побачать перед початком тестування

Тест по темі:" М'ясо, птиця , субпродукти : обробка технологія приготування н/ф."

Запитання №1:

З однією правильною відповіддю

Балів: 10%

Вкажіть вік яловичини молодняка


Запитання №2:

З однією правильною відповіддю

Балів: 10%

Яку свинину відносять до І категорії?


Запитання №3:

З однією правильною відповіддю

Балів: 10%

Вкажіть вид клейма, яке ставиться на свинину ІV категорії

Запитання №4:

З однією правильною відповіддю

Балів: 10%

До якої з перерахованих категорій відносять м'ясо поросят?

Запитання №5:

З однією правильною відповіддю

Балів: 10%

Яку температуру має заморожене м'ясо?

Запитання №6:

З однією правильною відповіддю

Балів: 10%

Вкажіть спосіб розмороження м'яса

Запитання №7:

З однією правильною відповіддю

Балів: 10%

Чи можна приймати м'ясо без клейма?

Запитання №8:

З однією правильною відповіддю

Балів: 10%

Для приготування котлетної маси використовують хліб...

Запитання №9:

З однією правильною відповіддю

Балів: 10%

Вкажіть розміри котлет

Запитання №10:

З однією правильною відповіддю

Балів: 10%

Як поділяють птицю за віком?

Рефлексія від 18 учнів

Сподобався:

15 3

Зрозумілий:

14 4

Потрібні роз'яснення:

14 4
Рекомендуємо

Тест: Технологія приготування страв. Смажені яйця

Тест: Технологія приготування страв. Смажені яйця

51

Аватар профіля Василенко Галина Григорівна
Трудове навчання
5—6 клас

25 грн

Технологія приготування бутербродів

Технологія приготування бутербродів

102

Аватар профіля Даниліна Елла Миколаївна
Трудове навчання
6—7 клас

24 грн

Основи проектування та технології обробки

Основи проектування та технології обробки

53

Аватар профіля Бадак Катерина Іванівна
Трудове навчання
9 клас

22 грн

Технологія приготування тіста та виробів з нього

Технологія приготування тіста та виробів з нього

139

Аватар профіля Косенко Олександра Федорівна
Технологія приготування їжі з основами товарознавства
дорослі

50 грн

«Технологія приготування бісквітного тіста»

«Технологія приготування бісквітного тіста»

1181

Аватар профіля Мельнікова Альона Михайлівна
Професійна освіта
9—12 клас та дорослі

20 грн

Схожі тести

Тест по темі: "Риба :обробка , технологія приготування н/ф"

Тест по темі: "Риба :обробка , технологія приготування н/ф"

82

Аватар профіля Бульдович Тетяна Григорівна
Технологія приготування їжі з основами товарознавства
11 клас

Тест по темі "Яйця, яєчні продукти: обробка, технологія приготування страв"

Тест по темі "Яйця, яєчні продукти: обробка, технологія приготування страв"

90

Аватар профіля Бульдович Тетяна Григорівна
Технологія приготування їжі з основами товарознавства
I курс

Тест по темі "Овочі, гриби: обробка, продукти їх переробки"

Тест по темі "Овочі, гриби: обробка, продукти їх переробки"

188

Аватар профіля Бульдович Тетяна Григорівна
Технологія приготування їжі з основами товарознавства
I курс

Підсумковий тест з "Технології приготування їжі з основами товарознавства" (Кухар 3 розряд)

Підсумковий тест з "Технології приготування їжі з основами товарознавства"  (Кухар 3 розряд)

508

Аватар профіля Бульдович Тетяна Григорівна
Технологія приготування їжі з основами товарознавства
10 клас

Тестування на тему: "Яйця, яєчні продукти: технологія приготування страв"

Тестування на тему: "Яйця, яєчні продукти: технологія приготування страв"

312

Аватар профіля Бульдович Тетяна Григорівна
Технологія приготування їжі з основами товарознавства