Всеосвіта

Головне меню порталу

Головне меню порталу

Зараз в ефірі:
онлайн-конференція:
«
Інклюзивне навчання в реаліях сучасності: виклики та досвід успішної практики
»
Взяти участь Всі події
Тест:

Страви з риби та морепродуктів

Вміст тесту:
Тест містить питання скопійовані з: Страви з риби та морепродуктів.

Запитання №1:

З однією правильною відповіддю

Балів: 10%

Для приготування виробів з котлетної маси з риби використовують:

Запитання №2:

З однією правильною відповіддю

Балів: 10%

Для варіння порціонних шматків риби:

Запитання №3:

З однією правильною відповіддю

Балів: 10%

При варінні лососевих і форелі додають:

Запитання №4:

З однією правильною відповіддю

Балів: 10%

Готовність тушкованої риби визначають по:

Запитання №5:

З однією правильною відповіддю

Балів: 10%

Для поліпшення смаку при варінні риби додають:

Запитання №6:

З однією правильною відповіддю

Балів: 10%

Перед смаженням рибу солять, перчать і панірують в:

Запитання №7:

З однією правильною відповіддю

Балів: 10%

Для приготування напівфабрикату «Щука фарширована» шкіру знімають…

Запитання №8:

З однією правильною відповіддю

Балів: 10%

Тушкують рибу:

Запитання №9:

З однією правильною відповіддю

Балів: 10%

Для запікання велику рибу нарізують на:

Запитання №10:

З однією правильною відповіддю

Балів: 10%

До страв з нежирної риби слід використовувати соуси:

Рефлексія від 0 учнів

Сподобався:

0 0

Зрозумілий:

0 0

Потрібні роз'яснення:

0 0
Рекомендуємо

Риба, морепродукти

Риба, морепродукти

124

Аватар профіля Новак Софія Борисівна
Технології
9—12 клас, I—VI курси, дорослі та змішані

60 грн

РИБИ. РІЗНОМАНІТНІСТЬ РИБ

РИБИ. РІЗНОМАНІТНІСТЬ РИБ

208

Аватар профіля Мельник Ганна Іванівна
Біологія
7 клас

35 грн

Риби

Риби

58

Аватар профіля Заліський Костянтин Вікторович
Біологія
7 клас

33 грн

Риби

Риби

97

Аватар профіля Колесник Надія Валентинівна
Біологія
7 клас

27 грн

Риби

Риби

12

Аватар профіля Калиновська Юлія Петрівна
Біологія
7 клас

30 грн