Тест:

Страви з риби та морепродуктів

Вміст тесту:
Тест містить питання скопійовані з: Страви з риби та морепродуктів.

1:

З однією правильною відповіддю

1 з 10 балів

Для приготування виробів з котлетної маси з риби використовують:

2:

З однією правильною відповіддю

1 з 10 балів

Для варіння порціонних шматків риби:

3:

З однією правильною відповіддю

1 з 10 балів

При варінні лососевих і форелі додають:

4:

З однією правильною відповіддю

1 з 10 балів

Готовність тушкованої риби визначають по:

5:

З однією правильною відповіддю

1 з 10 балів

Для поліпшення смаку при варінні риби додають:

6:

З однією правильною відповіддю

1 з 10 балів

Перед смаженням рибу солять, перчать і панірують в:

7:

З однією правильною відповіддю

1 з 10 балів

Для приготування напівфабрикату «Щука фарширована» шкіру знімають…

8:

З однією правильною відповіддю

1 з 10 балів

Тушкують рибу:

9:

З однією правильною відповіддю

1 з 10 балів

Для запікання велику рибу нарізують на:

10:

З однією правильною відповіддю

1 з 10 балів

До страв з нежирної риби слід використовувати соуси:

Рефлексія від 0 учнів

Сподобався:

0 0

Зрозумілий:

0 0

Потрібні роз'яснення:

0 0
Рекомендуємо

Риба, морепродукти

Риба, морепродукти

255

Аватар профіля Новак Софія Борисівна
Технології
9—12 клас, I—VI курси, дорослі та змішані

60 грн

РИБИ. РІЗНОМАНІТНІСТЬ РИБ

РИБИ. РІЗНОМАНІТНІСТЬ РИБ

269

Аватар профіля Мельник Ганна Іванівна
Біологія
7 клас

35 грн

Риби

Риби

70

Аватар профіля Калиновська Юлія Петрівна
Біологія
7 клас

35 грн

Риби

Риби

19

Аватар профіля Колесник Надія Валентинівна
Біологія
7 клас

27 грн

Риби. Амфібії

Риби. Амфібії

353

Аватар профіля Пантелеєнко Павло Миколайович
Біологія
7 клас

20 грн