Всеосвіта

Головне меню порталу

Головне меню порталу

Сьогодні о 18:00
Вебінар:
«
Практикум для батьків “Формування вимови звуків С, З, Ш, Ж у дошкільників у родинному колі”
»
Взяти участь Всі події
Тест:

Страви з риби та морепродуктів

Вміст тесту:

Запитання №1:

З однією правильною відповіддю

Балів: 10%

Для приготування виробів з котлетної маси з риби використовують:

Запитання №2:

З однією правильною відповіддю

Балів: 10%

Для варіння порціонних шматків риби:

Запитання №3:

З однією правильною відповіддю

Балів: 10%

При варінні лососевих і форелі додають:

Запитання №4:

З однією правильною відповіддю

Балів: 10%

Готовність тушкованої риби визначають по:

Запитання №5:

З однією правильною відповіддю

Балів: 10%

Для поліпшення смаку при варінні риби додають:

Запитання №6:

З однією правильною відповіддю

Балів: 10%

Перед смаженням рибу солять, перчать і панірують в:

Запитання №7:

З однією правильною відповіддю

Балів: 10%

Для приготування напівфабрикату «Щука фарширована» шкіру знімають…

Запитання №8:

З однією правильною відповіддю

Балів: 10%

Тушкують рибу:

Запитання №9:

З однією правильною відповіддю

Балів: 10%

Для запікання велику рибу нарізують на:

Запитання №10:

З однією правильною відповіддю

Балів: 10%

До страв з нежирної риби слід використовувати соуси:

Рефлексія від 40 учнів

Сподобався:

35 5

Зрозумілий:

33 7

Потрібні роз'яснення:

33 7
Рекомендуємо

Риба, морепродукти

Риба, морепродукти

135

Аватар профіля Новак Софія Борисівна
Технології
9—12 клас, I—VI курси, дорослі та змішані

60 грн

РИБИ. РІЗНОМАНІТНІСТЬ РИБ

РИБИ. РІЗНОМАНІТНІСТЬ РИБ

218

Аватар профіля Мельник Ганна Іванівна
Біологія
7 клас

35 грн

Риби

Риби

65

Аватар профіля Заліський Костянтин Вікторович
Біологія
7 клас

33 грн

Риби

Риби

103

Аватар профіля Колесник Надія Валентинівна
Біологія
7 клас

27 грн

Риби

Риби

20

Аватар профіля Калиновська Юлія Петрівна
Біологія
7 клас

30 грн

Схожі тести

технологія приготування страв з овочів

технологія приготування страв з овочів

27

Аватар профіля Буринська Ольга Віталіївна
Технологія приготування їжі
дорослі

Обробка риби

Обробка риби

70

Аватар профіля Буринська Ольга Віталіївна
Технологія приготування їжі
I курс

Молоко, сир, яйця

Молоко, сир, яйця

56

Аватар профіля Буринська Ольга Віталіївна
Технологія приготування їжі
I курс