Тест:

Страви з риби та морепродуктів

Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". провести тестування серед своїх учнів на основі цього тесту
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". призначити в журнал
Створити тест на базі цього або додати запитання до вже існуючого тесту
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". Флешкартки посилання на сторінку з картками
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". Преміум створити тренування (Квіз)
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". Преміум створити змагання
Вміст тесту:

1:

З однією правильною відповіддю

1 з 10 балів

Для приготування виробів з котлетної маси з риби використовують:

2:

З однією правильною відповіддю

1 з 10 балів

Для варіння порціонних шматків риби:

3:

З однією правильною відповіддю

1 з 10 балів

При варінні лососевих і форелі додають:

4:

З однією правильною відповіддю

1 з 10 балів

Готовність тушкованої риби визначають по:

5:

З однією правильною відповіддю

1 з 10 балів

Для поліпшення смаку при варінні риби додають:

6:

З однією правильною відповіддю

1 з 10 балів

Перед смаженням рибу солять, перчать і панірують в:

7:

З однією правильною відповіддю

1 з 10 балів

Для приготування напівфабрикату «Щука фарширована» шкіру знімають…

8:

З однією правильною відповіддю

1 з 10 балів

Тушкують рибу:

9:

З однією правильною відповіддю

1 з 10 балів

Для запікання велику рибу нарізують на:

10:

З однією правильною відповіддю

1 з 10 балів

До страв з нежирної риби слід використовувати соуси:

Рефлексія від 40 учнів

Сподобався:

35 5

Зрозумілий:

33 7

Потрібні роз'яснення:

33 7
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". провести тестування серед своїх учнів на основі цього тесту
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". призначити в журнал
Створити тест на базі цього або додати запитання до вже існуючого тесту
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". Флешкартки посилання на сторінку з картками
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". Преміум створити тренування (Квіз)
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". Преміум створити змагання
Рекомендуємо

Риба, морепродукти

Риба, морепродукти

318

Аватар профіля Новак Софія Борисівна
Технології
9—12 клас, I—VI курси, дорослі та змішані

60 грн

РИБИ. РІЗНОМАНІТНІСТЬ РИБ

РИБИ. РІЗНОМАНІТНІСТЬ РИБ

346

Аватар профіля Мельник Ганна Іванівна
Біологія
7 клас

35 грн

Риби. Хрящові риби

Риби. Хрящові риби

66

Аватар профіля Колесник Надія Валентинівна
Біологія
7 клас

27 грн

Риби. Різноманітність риб

Риби. Різноманітність риб

101

Аватар профіля Безручкова Світлана Вікторівна
Біологія
7 клас

25 грн

Риби

Риби

102

Аватар профіля Калиновська Юлія Петрівна
Біологія
7 клас

35 грн

Схожі тести

технологія приготування страв з овочів

технологія приготування страв з овочів

59

Аватар профіля Буринська Ольга Віталіївна
Технологія приготування їжі
дорослі

Обробка риби

Обробка риби

140

Аватар профіля Буринська Ольга Віталіївна
Технологія приготування їжі
I курс

Молоко, сир, яйця

Молоко, сир, яйця

74

Аватар профіля Буринська Ольга Віталіївна
Технологія приготування їжі
I курс