Конструктор тестів
Тест не містить жодного запитання. Додайте запитання.
Щоб додати запитання, оберіть категорію запитання на панелі запитань.
№1:
З однією правильною відповіддю
Для приготування виробів з котлетної маси з риби використовують:
№2:
З однією правильною відповіддю
Для варіння порціонних шматків риби:
№3:
З однією правильною відповіддю
При варінні лососевих і форелі додають:
№4:
З однією правильною відповіддю
Готовність тушкованої риби визначають по:
№5:
З однією правильною відповіддю
Для поліпшення смаку при варінні риби додають:
№6:
З однією правильною відповіддю
Перед смаженням рибу солять, перчать і панірують в:
№7:
З однією правильною відповіддю
Для приготування напівфабрикату «Щука фарширована» шкіру знімають…
№8:
З однією правильною відповіддю
Тушкують рибу:
№9:
З однією правильною відповіддю
Для запікання велику рибу нарізують на:
№10:
З однією правильною відповіддю
До страв з нежирної риби слід використовувати соуси:
Рефлексія від 40 учнів
Сподобався:
Зрозумілий:
Потрібні роз'яснення: