Сьогодні о 18:00
Вебінар:
«
Запуск мовлення дошкільників через ігрову імітацію. Практичні вправи
»
Взяти участь Всі події
Тест:

Обробка, технологія приготування риби

Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". провести тестування серед своїх учнів на основі цього тесту
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". призначити в журнал
Створити тест на базі цього або додати запитання до вже існуючого тесту
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". Флешкартки посилання на сторінку з картками
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". Преміум створити тренування (Квіз)
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". Преміум створити змагання
Опис тесту (учням цей опис не показується):

Підсумковий тест з теми для учнів ПТНЗ з професії: "Кухар 3 розряду"

Вміст тесту:
Опис, який учні побачать перед початком тестування

Підсумковий тест з теми для учнів ПТНЗ з професії: "Кухар 3 розряду"

Тест містить питання скопійовані з: Обробка, технологія приготування риби.

1:

З однією правильною відповіддю

1 з 12 балів

Риба- є цінний продукт з високим вмістом...


2:

З однією правильною відповіддю

1 з 12 балів

Білки риби в основному є........

3:

З однією правильною відповіддю

1 з 12 балів

Жирна риба містить такий відсоток жирів


4:

З однією правильною відповіддю

1 з 12 балів

Чорну ікру отримують від риби родини...


5:

З однією правильною відповіддю

1 з 12 балів

Які існують способи розморожування риби?

6:

З однією правильною відповіддю

1 з 12 балів

Маса дрібної риби....

7:

З однією правильною відповіддю

1 з 12 балів

Рибу нарізують на порціонні шматочки під кутами


8:

З однією правильною відповіддю

1 з 12 балів

Для пластування використовують рибу, масою...


9:

З однією правильною відповіддю

1 з 12 балів

Для рибної котлетної маси з нежирної риби рекомендується додавати вершкове масло

10:

З однією правильною відповіддю

1 з 12 балів

Н/ф котлети рибні мають форму


11:

З однією правильною відповіддю

1 з 12 балів

Маса н/ф рулету рибного

12:

З однією правильною відповіддю

1 з 12 балів

До якої родини риб відноситься кета?

Рефлексія від 14 учнів

Сподобався:

12 2

Зрозумілий:

13 1

Потрібні роз'яснення:

13 1
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". провести тестування серед своїх учнів на основі цього тесту
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". призначити в журнал
Створити тест на базі цього або додати запитання до вже існуючого тесту
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". Флешкартки посилання на сторінку з картками
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". Преміум створити тренування (Квіз)
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". Преміум створити змагання
Рекомендуємо

«Технологія приготування коктейлів»

«Технологія приготування коктейлів»

216

Аватар профіля Сіцінська Тетяна Миколаївна
Професійна освіта
I—III курси

83 грн

Технологія приготування салатів.

Технологія приготування салатів.

94

Аватар профіля Даниліна Елла Миколаївна
Технології
7 клас

25 грн

Основи проектування та технології обробки

Основи проектування та технології обробки

117

Аватар профіля Бадак Катерина Іванівна
Трудове навчання
9 клас

25 грн

Технологія приготування страв з яєць

Технологія приготування страв з яєць

108

Аватар профіля Бевзенко Валентина Василівна
Технології
6 клас

25 грн

«Технологія приготування бісквітного тіста»

«Технологія приготування бісквітного тіста»

1326

Аватар профіля Мельнікова Альона Михайлівна
Професійна освіта
9—12 клас та дорослі

20 грн