Всеосвіта

Головне меню порталу

Головне меню порталу

Зараз в ефірі:
онлайн-конференція:
«
Інклюзивне навчання в реаліях сучасності: виклики та досвід успішної практики
»
Взяти участь Всі події
Тест:

Обробка, технологія приготування риби

Опис тесту (учням цей опис не показується):

Підсумковий тест з теми для учнів ПТНЗ з професії: "Кухар 3 розряду"

Вміст тесту:
Опис, який учні побачать перед початком тестування

Підсумковий тест з теми для учнів ПТНЗ з професії: "Кухар 3 розряду"

Тест містить питання скопійовані з: Обробка, технологія приготування риби.

Запитання №1:

З однією правильною відповіддю

Балів: 8%

Риба- є цінний продукт з високим вмістом...


Запитання №2:

З однією правильною відповіддю

Балів: 8%

Білки риби в основному є........

Запитання №3:

З однією правильною відповіддю

Балів: 8%

Жирна риба містить такий відсоток жирів


Запитання №4:

З однією правильною відповіддю

Балів: 8%

Чорну ікру отримують від риби родини...


Запитання №5:

З однією правильною відповіддю

Балів: 8%

Які існують способи розморожування риби?

Запитання №6:

З однією правильною відповіддю

Балів: 8%

Маса дрібної риби....

Запитання №7:

З однією правильною відповіддю

Балів: 8%

Рибу нарізують на порціонні шматочки під кутами


Запитання №8:

З однією правильною відповіддю

Балів: 8%

Для пластування використовують рибу, масою...


Запитання №9:

З однією правильною відповіддю

Балів: 8%

Для рибної котлетної маси з нежирної риби рекомендується додавати вершкове масло

Запитання №10:

З однією правильною відповіддю

Балів: 8%

Н/ф котлети рибні мають форму


Запитання №11:

З однією правильною відповіддю

Балів: 8%

Маса н/ф рулету рибного

Запитання №12:

З однією правильною відповіддю

Балів: 8%

До якої родини риб відноситься кета?

Рефлексія від 14 учнів

Сподобався:

12 2

Зрозумілий:

13 1

Потрібні роз'яснення:

13 1
Рекомендуємо

Технологія приготування бутербродів

Технологія приготування бутербродів

93

Аватар профіля Даниліна Елла Миколаївна
Трудове навчання
6—7 клас

24 грн

Основи проектування та технології обробки

Основи проектування та технології обробки

46

Аватар профіля Бадак Катерина Іванівна
Трудове навчання
9 клас

22 грн

Технологія приготування тіста та виробів з нього

Технологія приготування тіста та виробів з нього

128

Аватар профіля Косенко Олександра Федорівна
Технологія приготування їжі з основами товарознавства
дорослі

50 грн

«Технологія приготування бісквітного тіста»

«Технологія приготування бісквітного тіста»

1162

Аватар профіля Мельнікова Альона Михайлівна
Професійна освіта
9—12 клас та дорослі

20 грн

Технологія приготування страв з яєць

Технологія приготування страв з яєць

7

Аватар профіля Бевзенко Валентина Василівна
Технології
6 клас

25 грн