Всеосвіта

Головне меню порталу

Головне меню порталу

Сьогодні о 18:00
Вебінар:
«
Практикум для батьків “Формування вимови звуків С, З, Ш, Ж у дошкільників у родинному колі”
»
Взяти участь Всі події
Тест:

Обробка, технологія приготування риби

08.11.2021
0 0
Опис тесту (учням цей опис не показується):

Підсумковий тест з теми для учнів ПТНЗ з професії: "Кухар 3 розряду"

Вміст тесту:
Опис, який учні побачать перед початком тестування

Підсумковий тест з теми для учнів ПТНЗ з професії: "Кухар 3 розряду"

Тест містить питання скопійовані з: РИБА: ОБРОБКА, ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ Н/Ф.

Запитання №1:

З однією правильною відповіддю

Балів: 8%

Риба- є цінний продукт з високим вмістом...


Запитання №2:

З однією правильною відповіддю

Балів: 8%

Білки риби в основному є........

Запитання №3:

З однією правильною відповіддю

Балів: 8%

Жирна риба містить такий відсоток жирів


Запитання №4:

З однією правильною відповіддю

Балів: 8%

Чорну ікру отримують від риби родини...


Запитання №5:

З однією правильною відповіддю

Балів: 8%

Які існують способи розморожування риби?

Запитання №6:

З однією правильною відповіддю

Балів: 8%

Маса дрібної риби....

Запитання №7:

З однією правильною відповіддю

Балів: 8%

Рибу нарізують на порціонні шматочки під кутами


Запитання №8:

З однією правильною відповіддю

Балів: 8%

Для пластування використовують рибу, масою...


Запитання №9:

З однією правильною відповіддю

Балів: 8%

Для рибної котлетної маси з нежирної риби рекомендується додавати вершкове масло

Запитання №10:

З однією правильною відповіддю

Балів: 8%

Н/ф котлети рибні мають форму


Запитання №11:

З однією правильною відповіддю

Балів: 8%

Маса н/ф рулету рибного

Запитання №12:

З однією правильною відповіддю

Балів: 8%

До якої родини риб відноситься кета?

Рефлексія від 68 учнів

Сподобався:

64 4

Зрозумілий:

60 8

Потрібні роз'яснення:

54 14
Рекомендуємо

Технологія приготування страв з яєць

Технологія приготування страв з яєць

28

Аватар профіля Бевзенко Валентина Василівна
Технології
6 клас

25 грн

Технологія приготування страв з яєць

Технологія приготування страв з яєць

26

Аватар профіля Лаптєва Вікторія Олександрівна
Технології
6 клас

33 грн

Технологія приготування страв. Варені яйця

Технологія приготування страв. Варені яйця

56

Аватар профіля Василенко Галина Григорівна
Технології
5—6 клас

25 грн

Технологія приготування бутербродів

Технологія приготування бутербродів

103

Аватар профіля Даниліна Елла Миколаївна
Трудове навчання
6—7 клас

24 грн

Основи проектування та технології обробки

Основи проектування та технології обробки

54

Аватар профіля Бадак Катерина Іванівна
Трудове навчання
9 клас

22 грн

Схожі тести

Тестування для здобувачів освіти 1 курс з професії  електрозварник ручного зварювання

Тестування для здобувачів освіти 1 курс з професії  електрозварник ручного зварювання

982

Аватар профіля Сокрут Ніна Олександрівна
Технології
дорослі

Поетапна атестація

Поетапна атестація

82

Аватар профіля Косенко Олександра Федорівна
Технології
дорослі

Стандарт. Вимоги до оформлення текстових документів

Стандарт. Вимоги до оформлення текстових документів

270

Аватар профіля Посьмашна Олена Сергіївна
Технології
II курс

Правила безпечної роботи з ножицями

Правила безпечної роботи з ножицями

460

Аватар профіля Мельник Наталія Анатоліївна
Технології
5 клас

Поняття проектування

Поняття проектування

102

Аватар профіля Посьмашна Олена Сергіївна
Технології
II курс