Підсумковий тест з теми для учнів ПТНЗ з професії: "Кухар 3 розряду"
Конструктор тестів
Підсумковий тест з теми для учнів ПТНЗ з професії: "Кухар 3 розряду"
Підсумковий тест з теми для учнів ПТНЗ з професії: "Кухар 3 розряду"
Тест не містить жодного запитання. Додайте запитання.
Щоб додати запитання, оберіть категорію запитання на панелі запитань.
№1:
З однією правильною відповіддю
Риба- є цінний продукт з високим вмістом...
№2:
З однією правильною відповіддю
Білки риби в основному є........
№3:
З однією правильною відповіддю
Жирна риба містить такий відсоток жирів
№4:
З однією правильною відповіддю
Чорну ікру отримують від риби родини...
№5:
З однією правильною відповіддю
Які існують способи розморожування риби?
№6:
З однією правильною відповіддю
Маса дрібної риби....
№7:
З однією правильною відповіддю
Рибу нарізують на порціонні шматочки під кутами
№8:
З однією правильною відповіддю
Для пластування використовують рибу, масою...
№9:
З однією правильною відповіддю
Для рибної котлетної маси з нежирної риби рекомендується додавати вершкове масло
№10:
З однією правильною відповіддю
Н/ф котлети рибні мають форму
№11:
З однією правильною відповіддю
Маса н/ф рулету рибного
№12:
З однією правильною відповіддю
До якої родини риб відноситься кета?
Рефлексія від 68 учнів
Сподобався:
Зрозумілий:
Потрібні роз'яснення: