Сьогодні о 18:00
Вебінар:
«
Дизайн цифрового освітнього контенту для сучасних уроків НУШ
»
Взяти участь Всі події
Тест:

Обробка, технологія приготування риби

08.11.2021
0 0
Опис тесту (учням цей опис не показується):

Підсумковий тест з теми для учнів ПТНЗ з професії: "Кухар 3 розряду"

Вміст тесту:
Опис, який учні побачать перед початком тестування

Підсумковий тест з теми для учнів ПТНЗ з професії: "Кухар 3 розряду"

Тест містить питання скопійовані з: РИБА: ОБРОБКА, ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ Н/Ф.

1:

З однією правильною відповіддю

1 з 12 балів

Риба- є цінний продукт з високим вмістом...


2:

З однією правильною відповіддю

1 з 12 балів

Білки риби в основному є........

3:

З однією правильною відповіддю

1 з 12 балів

Жирна риба містить такий відсоток жирів


4:

З однією правильною відповіддю

1 з 12 балів

Чорну ікру отримують від риби родини...


5:

З однією правильною відповіддю

1 з 12 балів

Які існують способи розморожування риби?

6:

З однією правильною відповіддю

1 з 12 балів

Маса дрібної риби....

7:

З однією правильною відповіддю

1 з 12 балів

Рибу нарізують на порціонні шматочки під кутами


8:

З однією правильною відповіддю

1 з 12 балів

Для пластування використовують рибу, масою...


9:

З однією правильною відповіддю

1 з 12 балів

Для рибної котлетної маси з нежирної риби рекомендується додавати вершкове масло

10:

З однією правильною відповіддю

1 з 12 балів

Н/ф котлети рибні мають форму


11:

З однією правильною відповіддю

1 з 12 балів

Маса н/ф рулету рибного

12:

З однією правильною відповіддю

1 з 12 балів

До якої родини риб відноситься кета?

Рефлексія від 68 учнів

Сподобався:

64 4

Зрозумілий:

60 8

Потрібні роз'яснення:

54 14
Рекомендуємо

Технологія приготування салатів.

Технологія приготування салатів.

29

Аватар профіля Даниліна Елла Миколаївна
Технології
7 клас

25 грн

Технологія приготування страв з яєць

Технологія приготування страв з яєць

88

Аватар профіля Бевзенко Валентина Василівна
Технології
6 клас

25 грн

Технологія приготування страв з яєць

Технологія приготування страв з яєць

104

Аватар профіля Лаптєва Вікторія Олександрівна
Технології
6 клас

33 грн

Технологія приготування страв. Варені яйця

Технологія приготування страв. Варені яйця

96

Аватар профіля Василенко Галина Григорівна
Технології
5—6 клас

25 грн

Основи проектування та технології обробки

Основи проектування та технології обробки

97

Аватар профіля Бадак Катерина Іванівна
Трудове навчання
9 клас

25 грн

Схожі тести

Тестування для здобувачів освіти 1 курс з професії  електрозварник ручного зварювання

Тестування для здобувачів освіти 1 курс з професії  електрозварник ручного зварювання

1187

Аватар профіля Сокрут Ніна Олександрівна
Технології
дорослі

Поетапна атестація

Поетапна атестація

132

Аватар профіля Косенко Олександра Федорівна
Технології
дорослі

Стандарт. Вимоги до оформлення текстових документів

Стандарт. Вимоги до оформлення текстових документів

340

Аватар профіля Посьмашна Олена Сергіївна
Технології
II курс

Правила безпечної роботи з ножицями

Правила безпечної роботи з ножицями

696

Аватар профіля Мельник Наталія Анатоліївна
Технології
5 клас

Приготування холодних страв

Приготування холодних страв

26

Аватар профіля Борщик Наталья Юрьевна
Технології
11 клас