Тест:

РИБА: ОБРОБКА, ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ Н/Ф

Опис тесту (учням цей опис не показується):

Підсумковий тест з теми для учнів ПТНЗ з професії: "Кухар 3 розряду"

Вміст тесту:
Опис, який учні побачать перед початком тестування

Підсумковий тест з теми для учнів ПТНЗ з професії: "Кухар 3 розряду"

1:

З однією правильною відповіддю

1 з 12 балів

Риба- є цінний продукт з високим вмістом...


2:

З однією правильною відповіддю

1 з 12 балів

Білки риби в основному є........

3:

З однією правильною відповіддю

1 з 12 балів

Жирна риба містить такий відсоток жирів


4:

З однією правильною відповіддю

1 з 12 балів

Чорну ікру отриують від риби родини...


5:

З однією правильною відповіддю

1 з 12 балів

Які існують способи розморожування риби?

6:

З однією правильною відповіддю

1 з 12 балів

Маса дрібної риби....

7:

З полем для вводу відповіді

1 з 12 балів

0201a8om-da76-255x183.jpgЗ яких частин складається тіло риби?

8:

З однією правильною відповіддю

1 з 12 балів

Рибу нарізують на порціонні шматочки під кутами


9:

З однією правильною відповіддю

1 з 12 балів

Для пластування використовують рибу, масою...


10:

З однією правильною відповіддю

1 з 12 балів

Для рибної котлетної маси з нежирної риби рекомендується додавати вершкове масло

11:

З однією правильною відповіддю

1 з 12 балів

Н/ф котлети рибні мають форму


12:

З однією правильною відповіддю

1 з 12 балів

Маса н/ф рулету рибного

Рефлексія від 28 учнів

Сподобався:

22 6

Зрозумілий:

22 6

Потрібні роз'яснення:

22 6
Рекомендуємо

«Технологія приготування бісквітного тіста»

«Технологія приготування бісквітного тіста»

1289

Аватар профіля Мельнікова Альона Михайлівна
Професійна освіта
9—12 клас та дорослі

20 грн

"Технологія приготування пісочного тіста та виробів з нього"

"Технологія приготування пісочного тіста та виробів з нього"

172

Аватар профіля Мельнікова Альона Михайлівна
Професійна освіта
9—12 клас та дорослі

20 грн

"Технологія приготування тіста на млинчики та виробів з нього"

"Технологія приготування тіста на млинчики та виробів з нього"

279

Аватар профіля Мельнікова Альона Михайлівна
Професійна освіта
9—12 клас та дорослі

20 грн

«Технологія приготування бездріжджових видів тіста»

«Технологія приготування бездріжджових видів тіста»

185

Аватар профіля Мельнікова Альона Михайлівна
Професійна освіта
9—12 клас та дорослі

20 грн

«Технологія приготування пряничного тіста та виробів з нього»

«Технологія приготування пряничного тіста та виробів з нього»

181

Аватар профіля Мельнікова Альона Михайлівна
Професійна освіта
9—12 клас та дорослі

20 грн

Схожі тести

Бази даних

Бази даних

410

Аватар профіля Холодулькіна Ірина Сергіївна
Професійна освіта
дорослі

Хімічний склад продуктів харчування

Хімічний склад продуктів харчування

294

Аватар профіля Бобровська Валентина Федорівна
Професійна освіта
дорослі

Обробка рукавів в чоловічих сорочках

Обробка рукавів в чоловічих сорочках

457

Аватар профіля Кобилянська Катерина Анатоліївна
Професійна освіта
дорослі

Обробка спинки та пілочок чоловічої сорочки

Обробка спинки та пілочок чоловічої сорочки

298

Аватар профіля Кобилянська Катерина Анатоліївна
Професійна освіта
дорослі

Контрольна робота № 3 до модуля СБ-3(2-3).1

Контрольна робота № 3 до модуля СБ-3(2-3).1

240

Аватар профіля Кондратюк Володимир Сергійович
Професійна освіта
I курс та дорослі