Сьогодні о 18:00
Вебінар:
«
Дизайн цифрового освітнього контенту для сучасних уроків НУШ
»
Взяти участь Всі події
Тест:

Технологія приготування страв з мяса, птиці, субпродуктів

Вміст тесту:

1:

З однією правильною відповіддю

1 з 17 балів

Технологія приготування м’яса відварного

2:

З однією правильною відповіддю

1 з 17 балів

Страви із м’яса натурального яловичини, смаженого порціонними кусками

3:

З однією правильною відповіддю

1 з 17 балів

Піджарку готують так:

4:

З однією правильною відповіддю

1 з 17 балів

До страв з натурального січеного м’яса відносять:

5:

З однією правильною відповіддю

1 з 17 балів

Оброблені тушки птиці перед варінням формують (заправляють)

6:

З однією правильною відповіддю

1 з 17 балів

Смажать курей, курчат, кролів:

7:

З однією правильною відповіддю

1 з 17 балів

Правила відпуску курчат табака:

8:

З однією правильною відповіддю

1 з 17 балів

Щоб приготувати мозок відварний необхідно

9:

З однією правильною відповіддю

1 з 17 балів

Плов готують так:

10:

З однією правильною відповіддю

1 з 17 балів

Чим відрізняється шашлик по-московському від шашлику по-кавказькому?

11:

На послідовність

6 з 17 балів

Встановіть послідовність приготування кручеників:

готують начинку;

перекладають в посуд і тушкують з соусом чи бульйоном;

знімають нитки і подають з соусом, в якому тушкувались;

обсмажують основним способом;

м’ясо нарізують шматочками завтовшки 0,5 см і відбивають;

викладають начинку на відбитий шматочок м’яса і загортають трубочкою, обв’язують ниткою.

12:

З полем для вводу відповіді

1 з 17 балів

Що це за страва?

Замочити хліб у воді. Філе подрібнити за допомогою м'ясорубки, щоб отримати фарш. Додати хліб, замочений у воді та ретельно перемішати.

Сформувати невеличкі приплюснуті прямокутники, вагою у 25 г/шт. Обваляти в борошні, збитому яйці та панірувальних сухарях.

Викласти у деко, змащене олією, та запекти у духовій шафі при температурі 220-240 °С протягом 20-25 хв.

Рефлексія від 15 учнів

Сподобався:

14 1

Зрозумілий:

14 1

Потрібні роз'яснення:

14 1
Рекомендуємо

Технологія приготування страв з яєць

Технологія приготування страв з яєць

88

Аватар профіля Бевзенко Валентина Василівна
Технології
6 клас

25 грн

Технологія приготування страв з яєць

Технологія приготування страв з яєць

104

Аватар профіля Лаптєва Вікторія Олександрівна
Технології
6 клас

33 грн

Технологія приготування страв. Варені яйця

Технологія приготування страв. Варені яйця

96

Аватар профіля Василенко Галина Григорівна
Технології
5—6 клас

25 грн

Технологія приготування страв з яєць та сиру

Технологія приготування страв з яєць та сиру

176

Аватар профіля Гайдаш Тетяна Тарасівна
Технологія приготування їжі з основами товарознавства
10—12 клас та дорослі

25 грн

Тест: Технологія приготування страв. Смажені яйця

Тест: Технологія приготування страв. Смажені яйця

92

Аватар профіля Василенко Галина Григорівна
Трудове навчання
5—6 клас

25 грн