Всеосвіта

Головне меню порталу

Головне меню порталу

Зараз в ефірі:
онлайн-конференція:
«
Інклюзивне навчання в реаліях сучасності: виклики та досвід успішної практики
»
Взяти участь Всі події
Тест:

Технологія приготування страв з мяса, птиці, субпродуктів

Вміст тесту:

Запитання №1:

З однією правильною відповіддю

Балів: 6%

Технологія приготування м’яса відварного

Запитання №2:

З однією правильною відповіддю

Балів: 6%

Страви із м’яса натурального яловичини, смаженого порціонними кусками

Запитання №3:

З однією правильною відповіддю

Балів: 6%

Піджарку готують так:

Запитання №4:

З однією правильною відповіддю

Балів: 6%

До страв з натурального січеного м’яса відносять:

Запитання №5:

З однією правильною відповіддю

Балів: 6%

Оброблені тушки птиці перед варінням формують (заправляють)

Запитання №6:

З однією правильною відповіддю

Балів: 6%

Смажать курей, курчат, кролів:

Запитання №7:

З однією правильною відповіддю

Балів: 6%

Правила відпуску курчат табака:

Запитання №8:

З однією правильною відповіддю

Балів: 6%

Щоб приготувати мозок відварний необхідно

Запитання №9:

З однією правильною відповіддю

Балів: 6%

Плов готують так:

Запитання №10:

З однією правильною відповіддю

Балів: 6%

Чим відрізняється шашлик по-московському від шашлику по-кавказькому?

Запитання №11:

На послідовність

Балів: 35%

Встановіть послідовність приготування кручеників:

готують начинку;

перекладають в посуд і тушкують з соусом чи бульйоном;

знімають нитки і подають з соусом, в якому тушкувались;

обсмажують основним способом;

м’ясо нарізують шматочками завтовшки 0,5 см і відбивають;

викладають начинку на відбитий шматочок м’яса і загортають трубочкою, обв’язують ниткою.

Запитання №12:

З полем для вводу відповіді

Балів: 6%

Що це за страва?

Замочити хліб у воді. Філе подрібнити за допомогою м'ясорубки, щоб отримати фарш. Додати хліб, замочений у воді та ретельно перемішати.

Сформувати невеличкі приплюснуті прямокутники, вагою у 25 г/шт. Обваляти в борошні, збитому яйці та панірувальних сухарях.

Викласти у деко, змащене олією, та запекти у духовій шафі при температурі 220-240 °С протягом 20-25 хв.

Рефлексія від 15 учнів

Сподобався:

14 1

Зрозумілий:

14 1

Потрібні роз'яснення:

14 1
Рекомендуємо

Технологія приготування страв з яєць

Технологія приготування страв з яєць

7

Аватар профіля Бевзенко Валентина Василівна
Технології
6 клас

25 грн

Технологія приготування страв з яєць та сиру

Технологія приготування страв з яєць та сиру

121

Аватар профіля Гайдаш Тетяна Тарасівна
Технологія приготування їжі з основами товарознавства
10—12 клас та дорослі

25 грн

Технологія приготування страв. Варені яйця

Технологія приготування страв. Варені яйця

38

Аватар профіля Василенко Галина Григорівна
Технології
5—6 клас

25 грн

Тест: Технологія приготування страв. Смажені яйця

Тест: Технологія приготування страв. Смажені яйця

37

Аватар профіля Василенко Галина Григорівна
Трудове навчання
5—6 клас

25 грн

Технологія приготування бутербродів

Технологія приготування бутербродів

93

Аватар профіля Даниліна Елла Миколаївна
Трудове навчання
6—7 клас

24 грн