Всеосвіта

Головне меню порталу

Головне меню порталу

Сьогодні о 18:00
Вебінар:
«
Практикум для батьків “Формування вимови звуків С, З, Ш, Ж у дошкільників у родинному колі”
»
Взяти участь Всі події
Тест:

Технологія приготування страв з мяса, птиці, субпродуктів

Вміст тесту:

Запитання №1:

З однією правильною відповіддю

Балів: 6%

Технологія приготування м’яса відварного

Запитання №2:

З однією правильною відповіддю

Балів: 6%

Страви із м’яса натурального яловичини, смаженого порціонними кусками

Запитання №3:

З однією правильною відповіддю

Балів: 6%

Піджарку готують так:

Запитання №4:

З однією правильною відповіддю

Балів: 6%

До страв з натурального січеного м’яса відносять:

Запитання №5:

З однією правильною відповіддю

Балів: 6%

Оброблені тушки птиці перед варінням формують (заправляють)

Запитання №6:

З однією правильною відповіддю

Балів: 6%

Смажать курей, курчат, кролів:

Запитання №7:

З однією правильною відповіддю

Балів: 6%

Правила відпуску курчат табака:

Запитання №8:

З однією правильною відповіддю

Балів: 6%

Щоб приготувати мозок відварний необхідно

Запитання №9:

З однією правильною відповіддю

Балів: 6%

Плов готують так:

Запитання №10:

З однією правильною відповіддю

Балів: 6%

Чим відрізняється шашлик по-московському від шашлику по-кавказькому?

Запитання №11:

На послідовність

Балів: 35%

Встановіть послідовність приготування кручеників:

готують начинку;

перекладають в посуд і тушкують з соусом чи бульйоном;

знімають нитки і подають з соусом, в якому тушкувались;

обсмажують основним способом;

м’ясо нарізують шматочками завтовшки 0,5 см і відбивають;

викладають начинку на відбитий шматочок м’яса і загортають трубочкою, обв’язують ниткою.

Запитання №12:

З полем для вводу відповіді

Балів: 6%

Що це за страва?

Замочити хліб у воді. Філе подрібнити за допомогою м'ясорубки, щоб отримати фарш. Додати хліб, замочений у воді та ретельно перемішати.

Сформувати невеличкі приплюснуті прямокутники, вагою у 25 г/шт. Обваляти в борошні, збитому яйці та панірувальних сухарях.

Викласти у деко, змащене олією, та запекти у духовій шафі при температурі 220-240 °С протягом 20-25 хв.

Рефлексія від 19 учнів

Сподобався:

14 5

Зрозумілий:

15 4

Потрібні роз'яснення:

17 2
Рекомендуємо

Технологія приготування страв з яєць

Технологія приготування страв з яєць

28

Аватар профіля Бевзенко Валентина Василівна
Технології
6 клас

25 грн

Технологія приготування страв з яєць

Технологія приготування страв з яєць

26

Аватар профіля Лаптєва Вікторія Олександрівна
Технології
6 клас

33 грн

Технологія приготування страв з яєць та сиру

Технологія приготування страв з яєць та сиру

129

Аватар профіля Гайдаш Тетяна Тарасівна
Технологія приготування їжі з основами товарознавства
10—12 клас та дорослі

25 грн

Технологія приготування страв. Варені яйця

Технологія приготування страв. Варені яйця

56

Аватар профіля Василенко Галина Григорівна
Технології
5—6 клас

25 грн

Тест: Технологія приготування страв. Смажені яйця

Тест: Технологія приготування страв. Смажені яйця

52

Аватар профіля Василенко Галина Григорівна
Трудове навчання
5—6 клас

25 грн

Схожі тести

Бази даних

Бази даних

357

Аватар профіля Холодулькіна Ірина Сергіївна
Професійна освіта
дорослі

Хімічний склад продуктів харчування

Хімічний склад продуктів харчування

184

Аватар профіля Бобровська Валентина Федорівна
Професійна освіта
дорослі

Обробка рукавів в чоловічих сорочках

Обробка рукавів в чоловічих сорочках

346

Аватар профіля Кобилянська Катерина Анатоліївна
Професійна освіта
дорослі

Обробка спинки та пілочок чоловічої сорочки

Обробка спинки та пілочок чоловічої сорочки

219

Аватар профіля Кобилянська Катерина Анатоліївна
Професійна освіта
дорослі

Контрольна робота № 3 до модуля СБ-3(2-3).1

Контрольна робота № 3 до модуля СБ-3(2-3).1

138

Аватар профіля Кондратюк Володимир Сергійович
Професійна освіта
I курс та дорослі