Конструктор тестів
Тест не містить жодного запитання. Додайте запитання.
Щоб додати запитання, оберіть категорію запитання на панелі запитань.
№1:
З однією правильною відповіддю
Укажіть коефіцієнт (у відсотках) засвоєння білків мясних мязових волокон:
№2:
З однією правильною відповіддю
За який час розмякшується стійкий колаген мяса при тепловій обробці?
№3:
З однією правильною відповіддю
Вкажіть втрати мяса при варінні:
№4:
З кількома правильними відповідями
Підберіть до відваненої яловичини соуси:
№5:
З кількома правильними відповідями
Підберіть до відваненої телятини соуси:
№6:
З кількома правильними відповідями
Які частини мяса свинячої туші використовують для варіння?
№7:
З кількома правильними відповідями
Які частини мяса яловичини I категорії використовують для варіння?
№8:
З кількома правильними відповідями
Підберіть до відвареної свинини гарніри:
№9:
З кількома правильними відповідями
Підберіть до відвареної баранини гарніри:
№10:
З кількома правильними відповідями
Які частини яловичини використовують для смажіння?
№11:
З кількома правильними відповідями
Укажіть, від чого залежить спосіб теплової обробки сільськогосподарської птиці:
№12:
З кількома правильними відповідями
Як зберегти білий колір філе птиці під час припускання?
№13:
З кількома правильними відповідями
З яким гарніром відпускають відварену птицю?
№14:
З однією правильною відповіддю
Вкажіть витрати у відсотках маси птиці під час смажіння:
№15:
З однією правильною відповіддю
Вкажіть тушковану страву із яловичини, нарізаної, з додаванням картоплі, солоних огірків, помідорів, часнику
№16:
З однією правильною відповіддю
Вкажіть панірований смажений порційний виріб із яловичини
№17:
З однією правильною відповіддю
Укажіть правила подавання печінки по-строгановському:
№18:
З однією правильною відповіддю
Коли солять язики під час варіння?
№19:
З однією правильною відповіддю
Що потрібно зробити після варіння язиків, щоб вони краще чистилися?
№20:
З однією правильною відповіддю
Якою водою заливають мозок для варіння?
№21:
З однією правильною відповіддю
Який соус подають до шашликів?
№22:
З однією правильною відповіддю
Якою повинна бути температура у товщі мясного продукту при запіканні?
№23:
З однією правильною відповіддю
У якому соусі готують нирки запечені з шинкою й грибами?
№24:
З кількома правильними відповідями
З яким гарніром подають печінку тушковану в соусі?
Рефлексія від 13 учнів
Сподобався:
Зрозумілий:
Потрібні роз'яснення: