Тест:

Cтрави з мяса птиці субпродуктів Контрольна робота 4 р

Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". провести тестування серед своїх учнів на основі цього тесту
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". призначити в журнал
Створити тест на базі цього або додати запитання до вже існуючого тесту
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". Флешкартки посилання на сторінку з картками
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". Преміум створити тренування (Квіз)
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". Преміум створити змагання
Вміст тесту:

1:

З однією правильною відповіддю

0.5 з 12 балів

Укажіть коефіцієнт (у відсотках) засвоєння білків мясних мязових волокон:

2:

З однією правильною відповіддю

0.5 з 12 балів

За який час розмякшується стійкий колаген мяса при тепловій обробці?

3:

З однією правильною відповіддю

0.5 з 12 балів

Вкажіть втрати мяса при варінні:

4:

З кількома правильними відповідями

0.5 з 12 балів

Підберіть до відваненої яловичини соуси:

5:

З кількома правильними відповідями

0.5 з 12 балів

Підберіть до відваненої телятини соуси:

6:

З кількома правильними відповідями

0.5 з 12 балів

Які частини мяса свинячої туші використовують для варіння?

7:

З кількома правильними відповідями

0.5 з 12 балів

Які частини мяса яловичини I категорії використовують для варіння?

8:

З кількома правильними відповідями

0.5 з 12 балів

Підберіть до відвареної свинини гарніри:

9:

З кількома правильними відповідями

0.5 з 12 балів

Підберіть до відвареної баранини гарніри:

10:

З кількома правильними відповідями

0.5 з 12 балів

Які частини яловичини використовують для смажіння?

11:

З кількома правильними відповідями

0.5 з 12 балів

Укажіть, від чого залежить спосіб теплової обробки сільськогосподарської птиці:

12:

З кількома правильними відповідями

0.5 з 12 балів

Як зберегти білий колір філе птиці під час припускання?

13:

З кількома правильними відповідями

0.5 з 12 балів

З яким гарніром відпускають відварену птицю?

14:

З однією правильною відповіддю

0.5 з 12 балів

Вкажіть витрати у відсотках маси птиці під час смажіння:

15:

З однією правильною відповіддю

0.5 з 12 балів

Вкажіть тушковану страву із яловичини, нарізаної, з додаванням картоплі, солоних огірків, помідорів, часнику

16:

З однією правильною відповіддю

0.5 з 12 балів

Вкажіть панірований смажений порційний виріб із яловичини

17:

З однією правильною відповіддю

0.5 з 12 балів

Укажіть правила подавання печінки по-строгановському:

18:

З однією правильною відповіддю

0.5 з 12 балів

Коли солять язики під час варіння?

19:

З однією правильною відповіддю

0.5 з 12 балів

Що потрібно зробити після варіння язиків, щоб вони краще чистилися?

20:

З однією правильною відповіддю

0.5 з 12 балів

Якою водою заливають мозок для варіння?

21:

З однією правильною відповіддю

0.5 з 12 балів

Який соус подають до шашликів?

22:

З однією правильною відповіддю

0.5 з 12 балів

Якою повинна бути температура у товщі мясного продукту при запіканні?

23:

З однією правильною відповіддю

0.5 з 12 балів

У якому соусі готують нирки запечені з шинкою й грибами?

24:

З кількома правильними відповідями

0.5 з 12 балів

З яким гарніром подають печінку тушковану в соусі?

Рефлексія від 13 учнів

Сподобався:

9 4

Зрозумілий:

8 5

Потрібні роз'яснення:

9 4
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". провести тестування серед своїх учнів на основі цього тесту
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". призначити в журнал
Створити тест на базі цього або додати запитання до вже існуючого тесту
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". Флешкартки посилання на сторінку з картками
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". Преміум створити тренування (Квіз)
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". Преміум створити змагання
Рекомендуємо

Аудіювання "Як птиця гавкала"

Аудіювання "Як птиця гавкала"

617

Аватар профіля Зіняк Вікторія Михайлівна
Українська мова
6 клас

41 грн

Аудіювання "Як птиця гавкала"

Аудіювання "Як птиця гавкала"

62

Аватар профіля Govoruha Vita
Українська мова
5 клас

40 грн

Контрольна робота №4

Контрольна робота №4

525

Аватар профіля Полігова Оксана Михайлівна
Польська мова
8 клас

30 грн

Контрольна робота № 4

Контрольна робота № 4

82

Аватар профіля Полтавська Оксана Василівна
Геометрія
7 клас

25 грн

Контрольна робота №4

Контрольна робота №4

147

Аватар профіля Полігова Оксана Михайлівна
Польська мова
5 клас

41 грн

38 грн

Схожі тести

Перші страви (кухар 3-4 розряд)

Перші страви (кухар 3-4 розряд)

199

Аватар профіля Куян Наталія Петрівна
Технологія приготування їжі з основами товарознавства
дорослі

Страви з овочів і грибів

Страви з овочів і грибів

345

Аватар профіля Куян Наталія Петрівна
Технологія приготування їжі з основами товарознавства
дорослі

контрольна робота Борошняні кулінарні вироби

контрольна робота Борошняні кулінарні вироби

27

Аватар профіля Куян Наталія Петрівна
Технологія приготування їжі з основами товарознавства
дорослі

Соуси

Соуси

948

Аватар профіля Куян Наталія Петрівна
Технологія приготування їжі з основами товарознавства
дорослі

Перші страви

Перші страви

189

Аватар профіля Куян Наталія Петрівна
Технологія приготування їжі з основами товарознавства
дорослі