Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". провести тестування серед своїх учнів на основі цього тесту
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". призначити в журнал
Створити тест на базі цього або додати запитання до вже існуючого тесту
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". Флешкартки посилання на сторінку з картками
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". Преміум створити тренування (Квіз)
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". Преміум створити змагання
Опис тесту (учням цей опис не показується):

Запитання 1. Технологія виготовлення йогурту.

Запитання 2. Реалізація худоби та птиці на м’ясопереробні підприємства

Вміст тесту:

1:

З однією правильною відповіддю

1 з 10 балів

Назвіть супровідні документи для відправки худоби на м’ясокомбінат:

2:

З однією правильною відповіддю

1 з 10 балів

При перевезенні тварин залізничним транспортом готують доку-менти:

3:

З однією правильною відповіддю

1 з 10 балів

Дорожній журнал готують під час перевезення тварин:

4:

З однією правильною відповіддю

1 з 10 балів

Трупи тварин, виявлені в транспортних засобах, піддають дослідженню на:

5:

З однією правильною відповіддю

1 з 10 балів

Під час перевезення автотранспортом на відстань 60–70 км тварини втрачають:

6:

З однією правильною відповіддю

1 з 10 балів

Кисломолочний напій з підвищеним вмістом сухих знежирених речовин молока з додаванням цукру, плодово-ягідних сиропів, виготовлений сквашуванням чистими культурами молочнокислих стрептококів термофільних рас і “Болгарської палички” – це:

7:

З однією правильною відповіддю

1 з 10 балів

Технологічний процес виробництва йогурту резервуарним способом складається з наступних операцій:

8:

З однією правильною відповіддю

1 з 10 балів

Основною сировиною для виробництва йогуртів є:

9:

З однією правильною відповіддю

1 з 10 балів

На характер готового йогурту впливають такі чинники:

10:

З однією правильною відповіддю

1 з 10 балів

Титрована кислотність йогурту , °Т:

Рефлексія від 0 учнів

Сподобався:

0 0

Зрозумілий:

0 0

Потрібні роз'яснення:

0 0
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". провести тестування серед своїх учнів на основі цього тесту
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". призначити в журнал
Створити тест на базі цього або додати запитання до вже існуючого тесту
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". Флешкартки посилання на сторінку з картками
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". Преміум створити тренування (Квіз)
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". Преміум створити змагання
Рекомендуємо

Topic №1 Phthisiology 1-1

Topic №1 Phthisiology 1-1

118

Аватар профіля Зайцев Андрій Сергійович
Phthisiology
11—12 клас, I—VI курси та дорослі

50 грн

Коло і круг 1

Коло і круг 1

44

Аватар профіля Ковтун Тетяна Петрівна
Математика
6 клас

41 грн

Revision 1. Unit 1-5 (Grammar Genius 1)

Revision 1. Unit 1-5 (Grammar Genius 1)

87

Аватар профіля Чебан Юлія Сергіївна
Англійська мова
4—5 клас

19 грн

Focus 1 Unit 4 (1)

Focus 1 Unit 4 (1)

198

Аватар профіля Щербань Валерія Віталіївна
Англійська мова
8—12 клас, I—IV курси та дорослі

25 грн

Topic №1 Phthisiology 1-2

Topic №1 Phthisiology 1-2

84

Аватар профіля Зайцев Андрій Сергійович
Phthisiology
11—12 клас, I—VI курси та дорослі

50 грн

Схожі тести

ОСНОВИ ТЕХНОЛОГІЇ І ГІГІЄНА ПЕРЕРОБКИ ПТИЦІ ТА ОБРОБКИ ТУШОК,СКЛАД М’ЯСА РІЗНИХ ВИДІВ.

ОСНОВИ ТЕХНОЛОГІЇ І ГІГІЄНА ПЕРЕРОБКИ ПТИЦІ ТА ОБРОБКИ ТУШОК,СКЛАД М’ЯСА РІЗНИХ ВИДІВ.

21

Аватар профіля Карпенко Богдан Миколайович
Технологія переробки продукції тваринництва.
IV курс

Визначення якості сиру

Визначення якості сиру

16

Аватар профіля Карпенко Богдан Миколайович
Технологія переробки продукції тваринництва.
IV курс

Білет 7

Білет 7

68

Аватар профіля Карпенко Богдан Миколайович
Технологія переробки продукції тваринництва.
IV курс

Білет 2

Білет 2

137

Аватар профіля Карпенко Богдан Миколайович
Технологія переробки продукції тваринництва.
IV курс

Вимоги до якості твердих сичугових сирів

Вимоги до якості твердих сичугових сирів

41

Аватар профіля Карпенко Богдан Миколайович
Технологія переробки продукції тваринництва.
IV курс