Запитання 1. Технологія виготовлення йогурту. |
Запитання 2. Реалізація худоби та птиці на м’ясопереробні підприємства |
Конструктор тестів
Запитання 1. Технологія виготовлення йогурту. |
Запитання 2. Реалізація худоби та птиці на м’ясопереробні підприємства |
Тест не містить жодного запитання. Додайте запитання.
Щоб додати запитання, оберіть категорію запитання на панелі запитань.
№1:
З однією правильною відповіддю
Назвіть супровідні документи для відправки худоби на м’ясокомбінат:
№2:
З однією правильною відповіддю
При перевезенні тварин залізничним транспортом готують доку-менти:
№3:
З однією правильною відповіддю
Дорожній журнал готують під час перевезення тварин:
№4:
З однією правильною відповіддю
Трупи тварин, виявлені в транспортних засобах, піддають дослідженню на:
№5:
З однією правильною відповіддю
Під час перевезення автотранспортом на відстань 60–70 км тварини втрачають:
№6:
З однією правильною відповіддю
Кисломолочний напій з підвищеним вмістом сухих знежирених речовин молока з додаванням цукру, плодово-ягідних сиропів, виготовлений сквашуванням чистими культурами молочнокислих стрептококів термофільних рас і “Болгарської палички” – це:
№7:
З однією правильною відповіддю
Технологічний процес виробництва йогурту резервуарним способом складається з наступних операцій:
№8:
З однією правильною відповіддю
Основною сировиною для виробництва йогуртів є:
№9:
З однією правильною відповіддю
На характер готового йогурту впливають такі чинники:
№10:
З однією правильною відповіддю
Титрована кислотність йогурту , °Т:
Рефлексія від 0 учнів
Сподобався:
Зрозумілий:
Потрібні роз'яснення: