Сьогодні о 16:00
Вебінар:
«
Шляхи формування української ідентичності в новій українській школі
»
Взяти участь Всі події

Тестові завдання з предмета "Устаткування підприємств харчування"

Професійна освіта

Для кого: Дорослі

14.10.2020

1174

21

0

Опис документу:
Тестові завдання з предмета “ Устаткування підприємств харчування» 1. Вказати види машин, в яких робочий орган виконує планетарний рух? А) Збивальні машини* Б) Тістомісильні машини В) Машини для просіювання Г ) Машини для перемішування
Перегляд
матеріалу
Отримати код

Тестові завдання з предмета “ Устаткування підприємств харчування»

1. Вказати види машин, в яких робочий орган виконує планетарний рух?

А) Збивальні машини*

Б) Тістомісильні машини

В) Машини для просіювання

Г ) Машини для перемішування

2. Які небезпечні зони у тістомісильних машинах?

А) Місильний важіль, діжа*

Б) Місильний важіль

В) Діжа

3. В якому місці розміщують гумовий килимок під час роботи машини?

А) Біля пульту управління *

Б) З лівого боку машини

В) З правого боку машини

Г) Посередині

4. Чому соснові дрова не рекомендують для розпалювання шашличної печі?

А) Дуже димлять *

Б) Довго горять

В) Дають мало тепла

Г) Довго горять, дають мало тепла

5. Спеціалізоване теплове устаткування – це -:

А) Устаткування на якому можна виконувати лише один спосіб теплової обробки*

Б) Устаткування на якому можна лише варить

В) Устаткування на якому можна лише смажити

Г) Устаткування на якому можна лише тушкувати

6. У донер-грилі шампур розміщено?

А) Вертикально*

Б) Горизонтально

В) У шаховому порядку

7. Які пристрої безпеки мають НВЧ- апарати:?

А) Дверцята з захисним екраном та блокувальний пристрій *

Б) Звуковий сигнал

В) Рухомий піддон

Г) Звуковий сигнал, рухомий піддон

8.Товщина розкачування тіста в тісторозкачувальних машинах регулюється в межах:

А) від 0 до 5 см

Б) від 0 до 17 см*

В) від 0 до 10 см

Г) від 0 до 8 см

9. Яке призначення запобіжної решітки в тісторозкачувальних машинах?

А) Для захисту рук від потрапляння під валки *

Б) Для захисту ланцюгової передачі

В) Для захисту валків від потрапляння сторонніх предметів

Г) Для захисту ланцюгової передачі, для захисту валків від потрапляння сторонніх предметів

10.Яка температура виставляється в жаровні ЖОЕ 720 для тіста, яке приготували на молоці з водою?

А) 170

Б) 180*

В) 190

Г) 200

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення із змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документу.