Бібліотека методичних матеріалів
Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали
ВАЖЛИВО
Цей матеріал заархівовано. Якщо у вас виникли складнощі з переглядом завантаженого матеріалу на комп'ютері, будь ласка, перегляньте інструкцію: «Як розархівувати завантажений файл».
Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.
Доступ до плеєра. Вбудувати плеєр:
Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали
ВАЖЛИВО
Цей матеріал заархівовано. Якщо у вас виникли складнощі з переглядом завантаженого матеріалу на комп'ютері, будь ласка, перегляньте інструкцію: «Як розархівувати завантажений файл».
Презентація на тему: "Приготування дріжджового тіста безопарним способом та виробів з нього"
7
Методична розробка уроку виробничого навчання
16
Навчально-методична картка заняття з охорони праці по темі "Гігієна праці та виробнича санітарія в агропромисловому виробництві""
10
Урок професійно – теоретичної підготовки з предмету «Технологія приготування їжі з основами товарознавства» РН 5. Обробляти м’ясо, субпродукти, птицю, дичину та готувати напівфабрикати з них
10
Презентація на тему: Технологія вирощування овочевих культур
10