Матеріал:

Методична розробка уроку тема: З’єднання рукава із закритою проймою виробу.

docx
21.01.2025
1 0
I курс, II курс, III курс

16

0

Завантажити файл у хорошій якості

Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали

Опис методичного матеріалу:

На методичну розробку уроку виробничого навчання за темою:

З’єднання рукава з закритою проймою.

В методичній розробці детально розроблений розгорнутий план уроку з ходом його реалізації. Для формування знань, умінь та навичок, необхідних для виконання пофесійної діяльності, широко використовується дидактичний матеріал, а саме:

  • зразки послідовної обробки з’єднання рукава закритою проймою;

  • інструкційні карти;

  • кросворди;

  • тести;

  • карти можливих типових помилок.

Пояснення нового матеріалу виконується в декілька етапів: в усній формі, при демонстрації трудових прийомів майстром виробничого навчання на вступному інструктажі, та повторення показу, оволодіння трудовими прийомами учнями під час поточного інструктажу, перевірка, оцінювання засвоєнного матеріалу на заключому інструктажі.

Джерела використаної інформації: розкрити закрити
1. Технологія виготовлення жіночого одягу. Н. В. Батраченко, В. П. Головінов, Н. М. Камєнєва – «Вікторія» , Київ – 2000 р.
2. Легкий жіночий та дитячий одяг. Є. Я. Борецька, І. І. Пацюрковська, Б. Б. Троць – «Вища освіта», Київ – 1995 р.
3. Технологія крою та шиття. М. В. Головніна, В.М. Михайлець – «Техніка», Київ – 1985 р.
4. Технологія обробки деталей та вузлів. М. В. Головніна, В.М. Михайлець, А. М. Ямпольська - «Техніка» Київ – 1986 р.
Вміст матеріалу:

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.

+Показати ще (5)

Доступ до плеєра. Вбудувати плеєр:

Завантажити файл у хорошій якості

Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали

Рекомендуємо

Методична розробка уроку виробничого навчання за темою: «Технологія приготування виробів з дріжджового тіста»

docx
Методична розробка уроку виробничого навчання за темою: «Технологія приготування виробів з дріжджового тіста»

851

Аватар профіля Петренко Леся Василівна
Професійна освіта
дорослі

50 грн

Методична розробка уроку на тему: "Японія"

pptx
Методична розробка уроку на тему: "Японія"

57

Аватар профіля Чернишева Антоніна Вікторівна
Географія
10 клас

333 грн

Методична розробка уроку на тему "Будова автомобіля"

docx
Методична розробка уроку на тему "Будова автомобіля"

598

Аватар профіля Сосновська Людмила Василівна
Англійська мова
11 клас

50 грн

Методична розробка уроку-гри "Хто зверху?". Тема "Овочі"

docx
Методична розробка уроку-гри "Хто зверху?". Тема "Овочі"

197

Аватар профіля Сосновська Людмила Василівна
Англійська мова
10 клас

20 грн

Методична розробка уроку на тему: "Австралійський Союз"

pptx
Методична розробка уроку на тему: "Австралійський Союз"

171

Аватар профіля Чернишева Антоніна Вікторівна
Географія
10 клас

250 грн

Схожі матеріали

Урок виробничого навчання на тему «Виготовлення серветок»

docx
Урок виробничого навчання  на тему «Виготовлення серветок»

10

Аватар профіля Аніщенко Валентина Іванівна
Професійна освіта
10—11 клас та змішані

План-конспект з теми: Виконання додаткового протирання та контроль санітарного стану посуду

docx
План-конспект з теми: Виконання додаткового протирання та контроль санітарного стану посуду

9

Аватар профіля Майорко В'ячеслав Олександрович
Професійна освіта
III курс

Виконання тонування висвітленого волосся.

zip
Виконання тонування висвітленого волосся.

8

Аватар профіля Гуйда Ольга Ярославівна
Професійна освіта
11 клас

Презентація до уроку "Будова та хімічний склад яйця. Види яєць за строками зберігання та категоріями. Механічна кулінарна обробка яєць"

pdf
Презентація до уроку "Будова та хімічний склад яйця. Види яєць за строками зберігання та категоріями.   Механічна кулінарна обробка яєць"

7

Аватар профіля Осадчук Наталія Петрівна
Професійна освіта
I—II курси

МЕТОДИЧНА РОЗРОБКА УРОКУ на тему: «Будова та хімічний склад яйця. Види яєць за строками зберігання та категоріями. Яєчні продукти, їх асортимент. Механічна кулінарна обробка яєць, яєчних продуктів».

pdf
МЕТОДИЧНА РОЗРОБКА УРОКУ на тему: «Будова та хімічний склад яйця. Види яєць за строками зберігання та категоріями. Яєчні продукти, їх асортимент.  Механічна кулінарна обробка яєць, яєчних продуктів».

10

Аватар профіля Осадчук Наталія Петрівна
Професійна освіта
I—II курси