Бібліотека методичних матеріалів
60 грн
Після покупки цей матеріал відразу стане доступним для використання повною мірою. Запитів на доступ не потрібно відправляти. Всі придбані матеріали зберігаються в розділі мої придбані матеріали.
Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.
Доступ до плеєра. Вбудувати плеєр:
60 грн
Після покупки цей матеріал відразу стане доступним для використання повною мірою. Запитів на доступ не потрібно відправляти. Всі придбані матеріали зберігаються в розділі мої придбані матеріали.
Методичні матеріали до заняття з методики математики на тему "Структура уроку математики у початковій школі"
Презентація на тему: "Приготування дріжджового тіста безопарним способом та виробів з нього"
8
Методична розробка уроку виробничого навчання
17
Навчально-методична картка заняття з охорони праці по темі "Гігієна праці та виробнича санітарія в агропромисловому виробництві""
10
Урок професійно – теоретичної підготовки з предмету «Технологія приготування їжі з основами товарознавства» РН 5. Обробляти м’ясо, субпродукти, птицю, дичину та готувати напівфабрикати з них
10
Презентація на тему: Технологія вирощування овочевих культур
10