Конспект уроку
Тема ІІ. Зерно та продукти його переробки
Тема 6 «Класифікація хліба»
Класифікація хліба, види хліба та його відмінні ознаки - короткий опис, булочні та здобні вироби, бубликові та сухарні вироби.
Бібліотека методичних матеріалів
35
0
0
20 грн
Після покупки цей матеріал відразу стане доступним для використання повною мірою. Запитів на доступ не потрібно відправляти. Всі придбані матеріали зберігаються в розділі мої придбані матеріали.
Конспект уроку
Тема ІІ. Зерно та продукти його переробки
Тема 6 «Класифікація хліба»
Класифікація хліба, види хліба та його відмінні ознаки - короткий опис, булочні та здобні вироби, бубликові та сухарні вироби.
Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.
Доступ до плеєра. Вбудувати плеєр:
20 грн
Після покупки цей матеріал відразу стане доступним для використання повною мірою. Запитів на доступ не потрібно відправляти. Всі придбані матеріали зберігаються в розділі мої придбані матеріали.
КОНСПЕКТ УРОКУ ТЕМА:"Види та класифікація ягід"
48
20 грн
КОНСПЕКТ УРОКУ ТЕМА:"Класифікація борошняних кондитерських виробів"
50
20 грн
КОНСПЕКТ УРОКУ ТЕМА:"Класифікація рослинних та тваринних жирів"
33
20 грн
КОНСПЕКТ УРОКУ "ПЕРУКАР" ТЕМА :"Класифікація пахучих речовин"
25
20 грн
КОНСПЕКТ УРОКУ "ПЕРУКАР" ТЕМА :"Класифікація барвників для волосся"
62
20 грн
Тема: Збирання використаного посуду і приборів. Техніка і прийоми прибирання використаного посуду і приборів.
46
Тема: Естетично та безпечно пакувати готові страви та напої, призначені для виносу.
16