Сьогодні відбувся
Вебінар:
«
Зона відповідальності команди психолого-педагогічного супроводу особи з ООП на кінець навчального року
»
Взяти участь Всі події
Матеріал:

КОНСПЕКТ УРОКУ ТЕМА:"Класифікація хліба"

docx
06.01.2025
0 0
6 Клас, 7 Клас, 8 Клас, 9 Клас, 10 Клас, 11 Клас, 12 Клас, I курс, II курс, III курс, IV курс, V курс, VI курс, Дорослі, Змішаний

35

0

0

придбати матеріал
Ціна:

20 грн

Після покупки цей матеріал відразу стане доступним для використання повною мірою. Запитів на доступ не потрібно відправляти. Всі придбані матеріали зберігаються в розділі мої придбані матеріали.

Опис методичного матеріалу:

Конспект уроку

Тема ІІ. Зерно та продукти його переробки

Тема 6 «Класифікація хліба»

Класифікація хліба, види хліба та його відмінні ознаки - короткий опис, булочні та здобні вироби, бубликові та сухарні вироби.

Вміст матеріалу: показано 2 з 3 сторінок

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.

Доступ до плеєра. Вбудувати плеєр:

0.
docx
36,2 Кб
придбати матеріал
Ціна:

20 грн

Після покупки цей матеріал відразу стане доступним для використання повною мірою. Запитів на доступ не потрібно відправляти. Всі придбані матеріали зберігаються в розділі мої придбані матеріали.

Рекомендуємо

КОНСПЕКТ УРОКУ ТЕМА:"Види та класифікація ягід"

zip
КОНСПЕКТ УРОКУ ТЕМА:"Види та класифікація ягід"

48

Аватар профіля Дрімайло Євгенія Анатоліївна
Професійна освіта
9—12 клас, I—VI курси, дорослі та змішані

20 грн

КОНСПЕКТ УРОКУ ТЕМА:"Класифікація борошняних кондитерських виробів"

zip
КОНСПЕКТ УРОКУ ТЕМА:"Класифікація борошняних кондитерських виробів"

50

Аватар профіля Дрімайло Євгенія Анатоліївна
Професійна освіта
7—12 клас, I—VI курси, дорослі та змішані

20 грн

КОНСПЕКТ УРОКУ ТЕМА:"Класифікація рослинних та тваринних жирів"

doc
КОНСПЕКТ УРОКУ ТЕМА:"Класифікація рослинних та тваринних жирів"

33

Аватар профіля Дрімайло Євгенія Анатоліївна
Професійна освіта
7—12 клас, I—VI курси, дорослі та змішані

20 грн

КОНСПЕКТ УРОКУ "ПЕРУКАР" ТЕМА :"Класифікація пахучих речовин"

docx
КОНСПЕКТ УРОКУ "ПЕРУКАР" ТЕМА :"Класифікація пахучих речовин"

25

Аватар профіля Дрімайло Євгенія Анатоліївна
Професійна освіта
9—12 клас, I—VI курси, дорослі та змішані

20 грн

КОНСПЕКТ УРОКУ "ПЕРУКАР" ТЕМА :"Класифікація барвників для волосся"

doc
КОНСПЕКТ УРОКУ "ПЕРУКАР" ТЕМА :"Класифікація барвників для волосся"

62

Аватар профіля Дрімайло Євгенія Анатоліївна
Професійна освіта
9—12 клас, I—VI курси, дорослі та змішані

20 грн

Схожі матеріали

Оформлення букетів, квіткових композицій

docx
Оформлення букетів, квіткових композицій

7

Аватар профіля Омельчук Інна Юріївна
Професійна освіта
III курс

Приготування закусок з сиру та яєць

docx
Приготування закусок з сиру та яєць

10

Аватар профіля Омельчук Інна Юріївна
Професійна освіта
II курс

Вегетативне розмноження

ppt
Вегетативне розмноження

11

Аватар профіля Єременко Олена Миколаевна
Професійна освіта

Тема: Збирання використаного посуду і приборів. Техніка і прийоми прибирання використаного посуду і приборів.

docx
Тема: Збирання використаного посуду і приборів. Техніка і прийоми прибирання використаного посуду і приборів.

46

Аватар профіля Майорко В'ячеслав Олександрович
Професійна освіта
III курс

Тема: Естетично та безпечно пакувати готові страви та напої, призначені для виносу.

docx
Тема: Естетично та безпечно пакувати готові страви та напої, призначені для виносу.

16

Аватар профіля Майорко В'ячеслав Олександрович
Професійна освіта
III курс