Матеріал:

Конспект до уроку з теми: "Асортимент крупи"

doc
20.02.2023
2 0
10 Клас, 11 Клас, 12 Клас, I курс, II курс, III курс, Змішаний

199

0

Завантажити файл у хорошій якості

Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали

Опис методичного матеріалу:

Конспект до уроку професійно-теоретичної та професійно - практичної підготовки з професії "Контролер-касир, продавець продовольчих товарів" можна використовувати як комплексно-методичне забезпечення до уроку з теми: "Асортимент крупи"

Вміст матеріалу:

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.

Доступ до плеєра. Вбудувати плеєр:

Завантажити файл у хорошій якості

Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали

Рекомендуємо

Ілюстрація для вивчення теми "Крупи"

jpg
Ілюстрація для вивчення теми "Крупи"

378

Аватар профіля Гайдаш Тетяна Тарасівна
Професійна освіта
10—12 клас та дорослі

50 грн

КОНСПЕКТ УРОКУ "ПЕРУКАР" ТЕМА :"Сучасний асортимент туалетного мила та шампуней"

docx
КОНСПЕКТ УРОКУ "ПЕРУКАР" ТЕМА :"Сучасний асортимент туалетного мила та шампуней"

48

Аватар профіля Дрімайло Євгенія Анатоліївна
Професійна освіта
9—12 клас, I—VI курси, дорослі та змішані

20 грн

Конспект заняття "Страви з крупи" СПО 6 клас

docx
Конспект заняття "Страви з крупи" СПО 6 клас

190

Аватар профіля Куценко Євгенія Сергіївна
Соціально-побутове орієнтування (СПО)
6 клас

19 грн

Презентація на тему: "Аплікація з круп"

pptx
Презентація на тему: "Аплікація з круп"

1112

Аватар профіля Ільчук Надія Миколаївна
Позашкільна освіта
1—5 клас

37 грн

Опорні конспекти з теми: «ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ СТРАВ З КРУП, БОБОВИХ І МАКАРННИХ ВИРОБІВ»

docx
Опорні конспекти з теми: «ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ СТРАВ З КРУП, БОБОВИХ І МАКАРННИХ ВИРОБІВ»

581

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування їжі.
дорослі

50 грн

Схожі матеріали

Розробка уроку. Тема : «Приготування рибної котлетної маси та напівфабрикатів з неї»

docx
Розробка уроку. Тема : «Приготування рибної котлетної маси та напівфабрикатів з неї»

17

Аватар профіля Власенко Галина Миколаївна
Професійна освіта

ХРОНОЛОГІЧНИЙ ПОКАЖЧИК РОЗВИТКУ ТЕХНІКИ ТА МЕХАНІКИ

docx
ХРОНОЛОГІЧНИЙ ПОКАЖЧИК РОЗВИТКУ ТЕХНІКИ ТА МЕХАНІКИ

18

Аватар профіля Плясунова Олена Олегівна
Професійна освіта
II курс

ПРИКЛАДИ РОЗВ’ЯЗАННЯ ЗАДАЧ ПО ОСНОВАМ СТАТИКИ

docx
ПРИКЛАДИ РОЗВ’ЯЗАННЯ ЗАДАЧ  ПО ОСНОВАМ СТАТИКИ

21

Аватар профіля Плясунова Олена Олегівна
Професійна освіта
II курс

ПРИКЛАДИ РОЗВ’ЯЗАННЯ ЗАДАЧ ПО ОСНОВАМ КІНЕМАТИКИ ТА ОСНОВАМ ДИНАМІКИ

docx
ПРИКЛАДИ РОЗВ’ЯЗАННЯ ЗАДАЧ ПО ОСНОВАМ КІНЕМАТИКИ ТА ОСНОВАМ ДИНАМІКИ

19

Аватар профіля Плясунова Олена Олегівна
Професійна освіта
II курс

ПОБУДОВА ЕПЮР ПОПЕРЕЧНИХ СИЛ І ЗГИНАЛЬНИХ МОМЕНТІВ ДЛЯ ШАРНІРНОЇ БАЛКИ

docx
ПОБУДОВА ЕПЮР ПОПЕРЕЧНИХ СИЛ І ЗГИНАЛЬНИХ МОМЕНТІВ ДЛЯ ШАРНІРНОЇ БАЛКИ

18

Аватар профіля Плясунова Олена Олегівна
Професійна освіта
II курс