Тема уроку №3.Цукор,мед, патока хімічний склад, харчова цінність, властивості, вимоги до якості, підготовка до використання в кондитерському виробництві.
Конструктор уроків
Тема уроку №3.Цукор,мед, патока хімічний склад, харчова цінність, властивості, вимоги до якості, підготовка до використання в кондитерському виробництві.
Урок не містить жодного завдання. Додайте завдання.
Щоб додати завдання, оберіть категорію завдання на панелі запитань.
№1:
Теоретичний блок
Тема уроку №.3.Цукор,мед, патока хімічний склад, харчова цінність, властивості, вимоги до якості, підготовка до використання в кондитерському виробництві.
Цукор і його різновиди
Тростинний
№2:
Завантаження файлу
№3:
Вільне введення тексту
Рефлексія від 35 учнів
Сподобався:
Зрозумілий:
Потрібні роз'яснення:
ТМ ПР1 Вивчення механічних властивостей, хімічного складу матеріалу деталі, технічних вимог, висунутих до поверхонь деталі та можливості отримання вимагаємого розмір у обробляємої поверхні
Приготування дріжджового тіста опарним способом та виробів з нього.Технологія приготування дріжджового тіста опарним спосо-бом (двофазний спосіб). Різновиди опар, їх призначення