Конструктор уроків
Урок не містить жодного завдання. Додайте завдання.
Щоб додати завдання, оберіть категорію завдання на панелі запитань.
№1:
Теоретичний блок
Тематична контрольна робота по темі :
« Обробляти м'ясо, субпродукти, птицю, дичину та готувати н\ф з неї »
1. З яких послідовних операцій складається технологічна схема обробки м'яса? Призначення цик операцій.
2. Які способи застосовують при готуванні напівфабрикатів з м'яса?
3. Як приготувати котлетну масу? Чим вона відрізняється від січеної натуральної маси?
4. Які вимоги до напівфабрикатів натуральних, з січеної натуральної і котлетної маси?
5. Як організувати робочі місця для обвалювання м'яса і приготування напівфабрикатів?
6. Чим цінне м'ясо птиці?
7. Як класифікують птицю та дичину?
8. Для чого формують (заправляють) птицю, дичину?
9. Складіть технологічну схему приготування кнельної маси з птиці.
10. Як обробляють субпродукти птиці?
№2:
Вільне введення тексту
Дати відповіді на питання по темі
Рефлексія від 13 учнів
Сподобався:
Зрозумілий:
Потрібні роз'яснення: