Урок:

Тематична контрольна робота по темі : « Обробляти м'ясо, субпродукти, птицю, дичину та готувати н\ф з неї »

Вміст уроку:

Урок не містить жодного завдання. Додайте завдання.

Щоб додати завдання, оберіть категорію завдання на панелі запитань.

1:

Теоретичний блок

Тематична контрольна робота по темі :

« Обробляти м'ясо, субпродукти, птицю, дичину та готувати н\ф з неї »

1. З яких послідовних операцій складається технологічна схема обробки м'яса? Призначення цик операцій.

2. Які способи застосовують при готуванні напівфабрикатів з м'яса?

3. Як приготувати котлетну масу? Чим вона відрізняється від січеної натуральної маси?

4. Які вимоги до напівфабрикатів натуральних, з січеної натуральної і котлетної маси?

5. Як організувати робочі місця для обвалювання м'яса і приготування напівфабрикатів?

6. Чим цінне м'ясо птиці?

7. Як класифікують птицю та дичину?

8. Для чого формують (заправляють) птицю, дичину?

9. Складіть технологічну схему приготування кнельної маси з птиці.

10. Як обробляють субпродукти  птиці? 

2:

Вільне введення тексту

12 з 12 балів

Дати відповіді на питання по темі

Рефлексія від 13 учнів

Сподобався:

11 2

Зрозумілий:

12 1

Потрібні роз'яснення:

11 2
Рекомендуємо

Контрольна робота №5. З української прози. О. Довженко, Н. Бічуя (тестові завдання)

Контрольна робота №5. З української прози. О. Довженко, Н. Бічуя (тестові завдання)

98

Аватар профіля Лизько Валентина Степанівна
Українська література
8 клас

35 грн

Контрольна робота для 9 класу за темою "ПРОСВІТНИЦТВО"

Контрольна робота для 9 класу за темою "ПРОСВІТНИЦТВО"

859

Аватар профіля Цецура Віктор Сергійович
Зарубіжна література
9 клас

25 грн

Контрольна робота з теми "Подільність натуральних чисел"

Контрольна робота з теми "Подільність натуральних чисел"

185

Аватар профіля Рущак Галина Романівна
Математика
6 клас

20 грн

Контрольна робота з тем «Запити, Форми, Звіти»

Контрольна робота з тем «Запити, Форми, Звіти»

60

Аватар профіля Андрієнко Мар`ян Андрійович
Інформатика
11 клас

25 грн

Контрольна робота на тему "Координа та ветори у просторі"

Контрольна робота на тему "Координа та ветори у просторі"

84

Аватар профіля Скакун Олександра Юріївна
Математика
10 клас та I курс

50 грн

Схожі уроки

: Організація робочих місць для приготування та відпуску холодних страв та закусок

: Організація  робочих місць  для приготування та відпуску холодних страв та закусок

1589

Аватар профіля Галько Надія Степанівна
технологія приготування їжі
I курс

Методи управління конфліктом

Методи управління конфліктом

364

Аватар профіля Галько Надія Степанівна
технологія приготування їжі
I курс

: Різновиди конфліктів

: Різновиди  конфліктів

129

Аватар профіля Галько Надія Степанівна
технологія приготування їжі
I курс

Спілкування: вміння говорити та слухати

Спілкування: вміння говорити та слухати

779

Аватар профіля Галько Надія Степанівна
технологія приготування їжі
I курс

Лабораторно практична робота №6: Тема уроку: Технологія приготування та подавання супів

Лабораторно практична робота №6:  Тема уроку: Технологія приготування та подавання  супів

245

Аватар профіля Галько Надія Степанівна
технологія приготування їжі
I курс