В даному уроці розміщено повний хід уроку виробничого навчання, докладно розписаний початковий етап уроку з мотивацією навчально-пізнавальної діяльності та актуалізацією опорних знань. Вказано також типові помилки та способи їх вирішення.
Бібліотека методичних матеріалів
50 грн
Після покупки цей матеріал відразу стане доступним для використання повною мірою. Запитів на доступ не потрібно відправляти. Всі придбані матеріали зберігаються в розділі мої придбані матеріали.
В даному уроці розміщено повний хід уроку виробничого навчання, докладно розписаний початковий етап уроку з мотивацією навчально-пізнавальної діяльності та актуалізацією опорних знань. Вказано також типові помилки та способи їх вирішення.
Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.
Доступ до плеєра. Вбудувати плеєр:
50 грн
Після покупки цей матеріал відразу стане доступним для використання повною мірою. Запитів на доступ не потрібно відправляти. Всі придбані матеріали зберігаються в розділі мої придбані матеріали.
Інструкційна картка до уроку "Відбір проб риби та яєць, визначення їхньої якості за органолептичними показниками"
Урок виробничого навчання на тему "Техніка зважування на лабораторних терезах. Зважування рідин, сипких речовин, твердих лугів."
Перелік навчально-виробничих робіт в майстерні
51
33 грн
"Положення про визнання результатів навчання, здобутих шляхом неформальної та/або інформальної освіти"
1
"Положення про кваліфікаційну роботу (проєкт) при підготовці фахівців освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр»"
2
"Положення про опитування учасників освітнього процесу та зацікавлених осіб"
4
"Положення про робочу програму навчальної дисципліни при підготовці фахівців освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр»"
14
"Положення про розгляд студентських звернень та скарг"
10