Тести з КРВ – 3.3.3 «Обробка горловини в легкому одязі» 2 -3 розряд. Даний тест стане в нагоді для здобувачів освіти групи "Кравець", викладачам професійної освіти при перевірці рівня закріплених знань з даної теми.
Бібліотека методичних матеріалів
Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали
Тести з КРВ – 3.3.3 «Обробка горловини в легкому одязі» 2 -3 розряд. Даний тест стане в нагоді для здобувачів освіти групи "Кравець", викладачам професійної освіти при перевірці рівня закріплених знань з даної теми.
Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.
Доступ до плеєра. Вбудувати плеєр:
Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали
Контрольна робота з теми «Крупи, бобові і макаронні вироби: обробка, технологія приготування страв» (кухар 3 розряд)
«Мій одяг – мій імідж» (2 год.)
145
68 грн
47 грн
Презентація "Механічна кулінарна обробка риби з лускою та без луски"
12
Презентація "Приготування котлетної маси з риби та напівфабрикатів з неї"
13
Презентація "Приготування порційних напівфабрикатів з м'яса"
15
Стаття "«Інноваційні технології у викладанні дисципліни «Контроль і ревізія»: цифрові інструменти та інтерактивні методи для підвищення ефективності навчання здобувачів освіти»
17
МЕТОДИЧНА РОЗРОБКА УРОКУ З ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ, Тема уроку: «Приготування желе з плодів або свіжих ягід, цитрусових»
28