Тема уроку "Розпізнавання асортименту борошняних кондитерських виробів".

Опис документу:
Тема уроку "Розпізнавання асортименту борошняних кондитерських виробів".Ознайомитися з відмінними особливостями асортименту борошняних кондитерських виробів з урахуванням регіональних виробників, сформувати самостійні вміння і навички щодо розпізнавання асортименту борошняних кондитерських виробів.

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення із змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документу. Щоб завантажити документ, прогорніть сторінку до кінця

Перегляд
матеріалу
Отримати код Поділитися
Опис презентації окремими слайдами:
Слайд № 1

Мета уроку – : Ознайомитися з відмінними особливостями асортименту борошняних кондитерських виробів з урахуванням регіональних виробників, сформува...
Слайд № 2

Мета уроку – : Ознайомитися з відмінними особливостями асортименту борошняних кондитерських виробів з урахуванням регіональних виробників, сформувати самостійні вміння і навички щодо розпізнавання асортименту борошняних кондитерських виробів. План уроку: 1.Розпізнавання сировини для виробництва, видів, асортименту; визначення споживчої цінності, смакових особливостей, маркування, пакування, особливості зберігання: 1.1 печива; 1.2 вафель; 1.3 пряників; 1.4 тортів та тістечок. 2. Товари регіональних виробників.

Оцінювальна таблиця « Моніторинг якості навчальних досягнень»
Слайд № 3

Оцінювальна таблиця « Моніторинг якості навчальних досягнень»

Питання № 1 Желеподібний продукт, який отримують виварюванням фруктово-ягідної сировини з цукром або іншими добавками. Буває фруктово - ягідний, же...
Слайд № 4

Питання № 1 Желеподібний продукт, який отримують виварюванням фруктово-ягідної сировини з цукром або іншими добавками. Буває фруктово - ягідний, желейний, желейно-фруктовий. а) б) в)   Мармелад Пастила Джем

Питання № 2 Основна сировина для виробництва шоколаду та шоколадних виробів це… а) б) в)   Ірис Какао-порошок Какао-боби
Слайд № 5

Питання № 2 Основна сировина для виробництва шоколаду та шоколадних виробів це… а) б) в)   Ірис Какао-порошок Какао-боби

Питання № 3 Цей виріб отримують збиванням вивареного фруктово- ягідного пюре з цукром та яєчним білком, різновид клеєної пастили. а) б) в)   Мармел...
Слайд № 6

Питання № 3 Цей виріб отримують збиванням вивареного фруктово- ягідного пюре з цукром та яєчним білком, різновид клеєної пастили. а) б) в)   Мармелад Нуга Зефір

Питання № 4 Ці вироби , переважно, дрібних розмірів, круглої форми, вкриті глянцевою захисною оболонкою? а) б) в) Драже Карамель Крекер
Слайд № 7

Питання № 4 Ці вироби , переважно, дрібних розмірів, круглої форми, вкриті глянцевою захисною оболонкою? а) б) в) Драже Карамель Крекер

Питання № 5 Кондитерський виріб шарово-волокнистої структури, який складається з тонких волокон збитої карамельної маси і розтертих смажених олійни...
Слайд № 8

Питання № 5 Кондитерський виріб шарово-волокнистої структури, який складається з тонких волокон збитої карамельної маси і розтертих смажених олійних ядер? а) б) в) Тістечко Халва Рахат-лукум

Питання № 6 Однорідний густий продукт, який отримують уварюванням фруктово- ягідного пюре з цукром до щільної або мазкої консистенції, на товарні с...
Слайд № 9

Питання № 6 Однорідний густий продукт, який отримують уварюванням фруктово- ягідного пюре з цукром до щільної або мазкої консистенції, на товарні сорти не ділиться. а) б) в) Шоколад Варення Повидло

Питання № 7 Тонкоподрібнений продукт з відпресованих залишків какао, використовується для приготування напоїв, виробництва кондитерських виробів і ...
Слайд № 10

Питання № 7 Тонкоподрібнений продукт з відпресованих залишків какао, використовується для приготування напоїв, виробництва кондитерських виробів і деяких інших продуктів а) б) в) Какао-порошок Вафлі Шоколад

Питання № 8 Цей продукт отримують уварюванням згущеного молока з цукром, патокою та жиром з додаванням смакових і ароматичних речовин. Буває напівт...
Слайд № 11

Питання № 8 Цей продукт отримують уварюванням згущеного молока з цукром, патокою та жиром з додаванням смакових і ароматичних речовин. Буває напівтвердий, м’який або тягучий? а) б) в) Пряник Нуга Ірис

Питання № 9 Залежно від способу випуску цей кондитерський виріб буває плитковим, фігурним і в порошку; за складом – без начинки і з начинкою, без д...
Слайд № 12

Питання № 9 Залежно від способу випуску цей кондитерський виріб буває плитковим, фігурним і в порошку; за складом – без начинки і з начинкою, без добавок і з добавками; звичайним і десертним. a) б) в) Шоколад Ірис Пастила

Питання № 10 Цей кондитерський виріб готують із цукру, патоки з додаванням кислоти, барвників, есенції; буває льодяниковою і з начинкою; загорненою...
Слайд № 13

Питання № 10 Цей кондитерський виріб готують із цукру, патоки з додаванням кислоти, барвників, есенції; буває льодяниковою і з начинкою; загорненою і відкритою. а) б) в) Ірис Мармелад Карамель

Зверніть увагу, свідоцтва знаходяться в Вашому особистому кабінеті в розділі «Досягнення»

Всеосвіта є суб’єктом підвищення кваліфікації.

Всі сертифікати за наші курси та вебінари можуть бути зараховані у підвищення кваліфікації.

Співпраця із закладами освіти.

Дізнатись більше про сертифікати.

До ЗНО з ГЕОГРАФІЇ залишилося:
0
3
міс.
1
7
дн.
1
0
год.
Готуйся до ЗНО разом із «Всеосвітою»!