Матеріал:

Тема: Естетично та безпечно пакувати готові страви та напої, призначені для виносу.

docx
23.04.2025
0 0
Завантажити файл у хорошій якості

Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали

Опис методичного матеріалу:

Тема: Естетично та безпечно пакувати готові страви та напої, призначені для виносу

Мета:

  • Навчальна: Сформувати у здобувачів освіти знання та вміння з правильного вибору пакувальних матеріалів, технік естетичного оформлення та забезпечення безпеки готових страв і напоїв при транспортуванні.

  • Розвивальна: Розвивати у здобувачів освіти естетичний смак, акуратність, відповідальність та вміння працювати самостійно.

  • Виховна: Виховувати у здобувачів освіти повагу до праці, охайність та розуміння важливості якісного обслуговування клієнтів.

Тип заняття: Урок формування первинних вмінь та навичок

Форма організації навчальної діяльності: Практичне заняття з елементами інструктажу

Методи навчання:Пояснювально-ілюстративний, практична робота, інструктаж, демонстрація, самостійна робота

Матеріально-технічне забезпечення:

  • Зразки готових страв та напоїв, призначених для виносу (салати, супи, гарячі страви, десерти, напої різних видів).

  • Різноманітні пакувальні матеріали:

    • Контейнери різних розмірів та форм (пластикові, картонні, пінопластові).

    • Ланч-бокси з роздільниками.

    • Вакуумні пакети та апарати для вакуумування (за наявності).

    • Харчова плівка.

    • Фольга.

    • Паперові пакети різних розмірів.

    • Стакани з кришками для напоїв (пластикові, паперові).

    • Термосумки та термоконтейнери.

    • Серветки, одноразові прибори (ложки, виделки, ножі).

    • Стрічки, наклейки, декоративні елементи для оформлення.

  • Інструкційні картки або схеми з пакування різних видів страв та напоїв.

  • Ваги (за потреби).

  • Засоби індивідуального захисту (одноразові рукавички).

  • Мультимедійне обладнання (за наявності) для демонстрації прикладів естетичного пакування.

Міжпредметні зв'язки:

  • Технологія приготування їжі.

  • Санітарія та гігієна.

  • Основи маркетингу та сервісу.

  • Матеріалознавство.

Вміст матеріалу:

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.

Доступ до плеєра. Вбудувати плеєр:

0.
docx
35,0 Кб
Завантажити файл у хорошій якості

Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали

Рекомендуємо

Пазли з англійської мови (овочі,фрукти, напої, готові страви)

pdf
Пазли з англійської мови (овочі,фрукти, напої, готові страви)

1444

Аватар профіля Сусід Марина Миколаївна
Англійська мова
5—6 років та 1—4 клас

20 грн

Контрольна робота з теми «Технологія приготування солодких страв і напоїв»

docx
Контрольна робота з теми «Технологія приготування солодких страв і напоїв»

496

Аватар профіля Кравченко Тетяна Феодосіївна
Професійна освіта

50 грн

Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування солодких страв і напоїв»

docx
Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування солодких страв і напоїв»

860

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування їжі.
дорослі

100 грн

Українські страви та напої - повсякденному та святковому житті.

pptx
Українські страви та напої  - повсякденному та  святковому житті.

77

Аватар профіля Клепус Тетяна Валеріївна
Українознавство
1—6 клас

35 грн

Вимоги до якості готових страв. Захист проєкту

zip
Вимоги до якості готових страв. Захист проєкту

136

Аватар профіля Древич Сергій Сергійович
Технології
7 клас

66 грн

Схожі матеріали

Методична розробка уроку

docx
Методична розробка уроку

9

Аватар профіля Карунна Наталія Сергіївна
Професійна освіта
I курс

Квест "Впізнай свою професію" - електрогазозварник

zip
Квест "Впізнай свою професію" - електрогазозварник

6

Аватар профіля Пилькевич Микола Сергійович
Професійна освіта
10—12 клас, I—IV курси та змішані

Кулінарні традиції французької кухні

pptx
Кулінарні традиції французької кухні

8

Аватар профіля Бількевич Наталія Лук'янівна
Професійна освіта
II курс

Доповідь на тему: "Професійний стандарт вчителя початкових класів: мовно-комунікативна компетентність"

docx
Доповідь на тему: "Професійний стандарт вчителя початкових класів: мовно-комунікативна компетентність"

7

Аватар профіля Ірха Наталія Михайлівна
Професійна освіта
дорослі

Майстер-клас «Дивовижний світ кави»

zip
Майстер-клас «Дивовижний світ кави»

18

Аватар профіля Максименко Олена Георгіївна
Професійна освіта
змішані