Пассеровка - це попередня термічна обробка овочів, в ході якої виходить однорідна розм'якшення маса, використовувана в подальшому для приготування іншої страви. Найбільш часто пасеруванню піддають морква, буряк, цибуля, різні види капусти, борошно.
Головне меню порталу
Опублікував/ла:
Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.
Пассеровка - це попередня термічна обробка овочів, в ході якої виходить однорідна розм'якшення маса, використовувана в подальшому для приготування іншої страви. Найбільш часто пасеруванню піддають морква, буряк, цибуля, різні види капусти, борошно.
Будь ласка, оцініть матеріал!
20 грн
20 грн
20 грн
25 грн
5 грн