Всеосвіта

Головне меню порталу

Головне меню порталу

Сьогодні відбувся
Вебінар:
«
Корекція когнітивних процесів. Інклюзія
»
Взяти участь Всі події

Технологія приготування перших страв (пасеровки)

pptx

Технології

Для кого: I курс, II курс

22.11.2022

67

5

0

Вміст матеріалу:

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.

Опис методичного матеріалу:

Пассеровка - це попередня термічна обробка овочів, в ході якої виходить однорідна розм'якшення маса, використовувана в подальшому для приготування іншої страви. Найбільш часто пасеруванню піддають морква, буряк, цибуля, різні види капусти, борошно.