Матеріал:

Приготування та подача довгих алкогольних напоїв, за стандартами IBA.

zip
10.06.2024
0 0
I курс, II курс, III курс

28

0

0

Завантажити файл у хорошій якості

Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали

ВАЖЛИВО

Цей матеріал заархівовано. Якщо у вас виникли складнощі з переглядом завантаженого матеріалу на комп'ютері, будь ласка, перегляньте інструкцію: «Як розархівувати завантажений файл».

Опис методичного матеріалу:

Лабораторно-практична робота з предмета «Організація виробництва і реалізації продукції бару» розроблені відповідно до Державних стандартів професійно-технічної освіти СП(ПТ)О 5123.І.56.30 – 2020 «Бармен» кваліфікація - 4 розряд. Автор методичної розробки розміщує власний досвід та результат дослідження опрацьованих літературних джерел по впровадженню активних форм і методів навчання.

Вміст матеріалу:

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.

Доступ до плеєра. Вбудувати плеєр:

zip
ЛПЗ № 13 Барна справа Довгі напої - для учнів.zip
54,9 Кб
Завантажити файл у хорошій якості

Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали

ВАЖЛИВО

Цей матеріал заархівовано. Якщо у вас виникли складнощі з переглядом завантаженого матеріалу на комп'ютері, будь ласка, перегляньте інструкцію: «Як розархівувати завантажений файл».

Рекомендуємо

Презентація. "Технологія приготування гарячих напоїв".

pdf
Презентація.  "Технологія приготування гарячих напоїв".

94

Аватар профіля Надтока Ірина Олексіївна
Трудове навчання
5—7 клас

25 грн

Контрольна робота з теми «Технологія приготування солодких страв і напоїв»

docx
Контрольна робота з теми «Технологія приготування солодких страв і напоїв»

345

Аватар профіля Кравченко Тетяна Феодосіївна
Професійна освіта

50 грн

Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування та подавання гарячих напоїв»

docx
Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування та подавання  гарячих напоїв»

114

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування їжі.
дорослі

85 грн

Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування солодких страв і напоїв»

docx
Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування солодких страв і напоїв»

640

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування їжі.
дорослі

100 грн

Технологія приготування морквяного торту

pdf
Технологія приготування морквяного торту

106

Аватар профіля Олексієнко Марина Олександрівна
Професійна освіта
змішані

50 грн

Схожі матеріали

Урок 11-12. Технологія кисневого різання деталей середньої  складності з вуглецевих металів в різних просторових положеннях.

docx
Урок 11-12. Технологія кисневого різання деталей середньої  складності з вуглецевих металів в різних просторових положеннях.

18

Аватар профіля Гордаш Ангеліна Михайлівна
Професійна освіта
I курс

Урок 9-10. Технологія кисневого різання простих деталей з вуглецевих металів в різних просторових положеннях.

docx
Урок 9-10. Технологія кисневого різання простих деталей з вуглецевих металів в різних просторових положеннях.

14

Аватар профіля Гордаш Ангеліна Михайлівна
Професійна освіта
I курс

Урок 8. Технологія зварювання та наплавлення деталей із застосуванням зварювальних установок.

docx
Урок 8. Технологія зварювання та наплавлення деталей із застосуванням зварювальних установок.

15

Аватар профіля Гордаш Ангеліна Михайлівна
Професійна освіта
I курс

Урок 5. Технологія та особливості газового зварювання деталей, вузлів, конструкцій.

docx
Урок 5. Технологія та особливості газового зварювання деталей, вузлів, конструкцій.

12

Аватар профіля Гордаш Ангеліна Михайлівна
Професійна освіта
I курс

Урок 4. Технологія та особливості механізованого зварювання та наплавлення у середовищі захисних газів.

docx
Урок 4. Технологія та особливості механізованого зварювання та наплавлення у середовищі захисних газів.

14

Аватар профіля Гордаш Ангеліна Михайлівна
Професійна освіта
I курс