Сьогодні о 16:00
Вебінар:
«
Розвиток пам’яті дошкільників з ООП. Практикум
»
Взяти участь Всі події
Матеріал:

Приготування та подача довгих алкогольних напоїв, за стандартами IBA.

zip
10.06.2024
2 0
I курс, II курс, III курс

138

0

Завантажити файл у хорошій якості

Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали

ВАЖЛИВО

Цей матеріал заархівовано. Якщо у вас виникли складнощі з переглядом завантаженого матеріалу на комп'ютері, будь ласка, перегляньте інструкцію: «Як розархівувати завантажений файл».

Опис методичного матеріалу:

Лабораторно-практична робота з предмета «Організація виробництва і реалізації продукції бару» розроблені відповідно до Державних стандартів професійно-технічної освіти СП(ПТ)О 5123.І.56.30 – 2020 «Бармен» кваліфікація - 4 розряд. Автор методичної розробки розміщує власний досвід та результат дослідження опрацьованих літературних джерел по впровадженню активних форм і методів навчання.

Вміст матеріалу:

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.

Доступ до плеєра. Вбудувати плеєр:

0.
zip
ЛПЗ № 13 Барна справа Довгі напої - для учнів.zip
54,9 Кб
Завантажити файл у хорошій якості

Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали

ВАЖЛИВО

Цей матеріал заархівовано. Якщо у вас виникли складнощі з переглядом завантаженого матеріалу на комп'ютері, будь ласка, перегляньте інструкцію: «Як розархівувати завантажений файл».

Рекомендуємо

Презентація. "Технологія приготування гарячих напоїв".

pdf
Презентація.  "Технологія приготування гарячих напоїв".

222

Аватар профіля Надтока Ірина Олексіївна
Трудове навчання
5—7 клас

25 грн

Контрольна робота з теми «Технологія приготування солодких страв і напоїв»

docx
Контрольна робота з теми «Технологія приготування солодких страв і напоїв»

509

Аватар профіля Кравченко Тетяна Феодосіївна
Професійна освіта

50 грн

Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування та подавання гарячих напоїв»

docx
Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування та подавання  гарячих напоїв»

227

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування їжі.
дорослі

85 грн

Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування солодких страв і напоїв»

docx
Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування солодких страв і напоїв»

884

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування їжі.
дорослі

100 грн

Наказ "Про посилення роботи щодо попередження, профілактики та запобігання поширенню наркоманії, тютюнопаління та вживання алкогольних напоїв серед здобувачів освіти "

docx
Наказ "Про посилення роботи щодо попередження,  профілактики та запобігання поширенню наркоманії,  тютюнопаління та вживання алкогольних напоїв серед  здобувачів освіти "

252

Аватар профіля Лепча Оксана Вікторівна
Діловодство

33 грн

Схожі матеріали

Стаття «Використання інноваційних технологій у формуванні професійних компетентностей здобувачів освіти при вивченні дисципліни “Електричні апарати та ланцюги вагонів” у фаховому коледжі транспортної інфраструктури»

pdf
Стаття «Використання інноваційних технологій у формуванні професійних компетентностей здобувачів освіти при вивченні дисципліни “Електричні апарати та ланцюги вагонів” у фаховому коледжі транспортної інфраструктури»

8

Аватар профіля Сбітнєва Світлана Олександрівна
Професійна освіта
I—IV курси та дорослі

Презентація "Механічна кулінарна обробка риби з лускою та без луски"

pptx
Презентація "Механічна кулінарна обробка риби з лускою та без луски"

14

Аватар профіля Руденко Ріта Петрівна
Професійна освіта

Презентація "Приготування котлетної маси з риби та напівфабрикатів з неї"

pptx
Презентація "Приготування котлетної маси з риби та напівфабрикатів з неї"

16

Аватар профіля Руденко Ріта Петрівна
Професійна освіта

Презентація "Приготування порційних напівфабрикатів з м'яса"

pptx
Презентація "Приготування порційних напівфабрикатів  з м'яса"

25

Аватар профіля Руденко Ріта Петрівна
Професійна освіта

Стаття "«Інноваційні технології у викладанні дисципліни «Контроль і ревізія»: цифрові інструменти та інтерактивні методи для підвищення ефективності навчання здобувачів освіти»

pdf
Стаття "«Інноваційні технології у викладанні дисципліни «Контроль і ревізія»: цифрові інструменти та інтерактивні методи для підвищення ефективності навчання здобувачів освіти»

24

Аватар профіля Устиновська Тетяна Євгенівна
Професійна освіта
I—IV курси та дорослі