Сьогодні о 18:00
Вебінар:
«
Булінг чи дисциплінарний проступок працівника освіти: як розрізнити та як діяти
»
Взяти участь Всі події
Матеріал:

Проектна діяльність як фактор формування мотиваційної сфери молодшого школяра

docx
11.10.2022
0 0
1 Клас, 2 Клас, 3 Клас, 4 Клас

86

0

0

Увага! Автор матеріалу забороняє відтворення, передрук або розповсюдження іншим способом цього матеріалу з сайту «ВСЕОСВІТА» (тексти, фото, відео тощо). Дозволяється лише гіперпосилання на сам матеріал.

Завантажити файл у хорошій якості

Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали

Опис методичного матеріалу:

Навчально-методичний посібник присвячено розгляду однієї з актуальних педагогічних проблем - проблеми організації проектної діяльності молодшого школяра. Проектна діяльність учнів сьогодні є невід'ємною частиною навчання, одним з напрямків модернізації сучасної освіти. Організація проектної діяльності учнів початкових класів вимагає науково-обґрунтованого підходу до вирішення комплексу задач навчання та виховання.

В даному посібнику розкриваються аспекти організації проектної діяльності молодшого школяра. Наданотеоретичні аспекти та практичні дослідження, що розкривають актуальність та зміст методу проектів, досвід організації проектної діяльності молодших школярів та ії вплив на формування основних компетнтностей.

Вміст матеріалу:

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.

+Показати ще (33)

Доступ до плеєра. Вбудувати плеєр:

Увага! Автор матеріалу забороняє відтворення, передрук або розповсюдження іншим способом цього матеріалу з сайту «ВСЕОСВІТА» (тексти, фото, відео тощо). Дозволяється лише гіперпосилання на сам матеріал.

Завантажити файл у хорошій якості

Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали

Рекомендуємо

Розвиток пізнавальної діяльності молодших школярів

doc
Розвиток пізнавальної діяльності молодших школярів

141

Аватар профіля Циганенко Тетяна Іванівна
Читання
1—4 клас

40 грн

Формування здоров’язбережувальної компетентності у молодших школярів

docx
Формування здоров’язбережувальної компетентності у молодших школярів

195

Аватар профіля Капралюк Катерина В'ячеславівна
Початкова освіта

333 грн

Формування здоров’язбережувальної компетентності у молодших школярів

docx
Формування здоров’язбережувальної компетентності у молодших школярів

260

Аватар профіля Капралюк Катерина В'ячеславівна
Початкова освіта
дорослі та змішані

250 грн

Формування здоров'язбережувальної компетентності молодших школярів

docx
Формування здоров'язбережувальної компетентності молодших школярів

290

Аватар профіля Капралюк Катерина В'ячеславівна
Початкова освіта
I—VI курси та дорослі

166 грн

Формування культури поведінки молодших школярів

docx
Формування культури поведінки молодших школярів

301

Аватар профіля Даруга Юлія Олександрівна
Початкова освіта

25 грн

Схожі матеріали

Приготування соусу червоного основного та його похідних.

pptx
Приготування соусу червоного основного та його похідних.

7

Аватар профіля Волохата Любов Валеріївна
Професійна освіта

Презентація на тему: "Приготування дріжджового тіста безопарним способом та виробів з нього"

pptx
Презентація на тему: "Приготування дріжджового тіста безопарним способом та виробів з нього"

9

Аватар профіля Даневич Ольга Геннідіївна
Професійна освіта

Методична розробка уроку виробничого навчання

doc
Методична розробка уроку виробничого навчання

17

Аватар профіля Сотнічук Неоніла Клавдіївна
Професійна освіта
III курс

Навчально-методична картка заняття з охорони праці по темі "Гігієна праці та виробнича санітарія в агропромисловому виробництві""

docx
Навчально-методична картка заняття з охорони праці по темі "Гігієна праці та виробнича санітарія в агропромисловому виробництві""

10

Аватар профіля Юлія
Професійна освіта
IV курс

Урок професійно – теоретичної підготовки з предмету «Технологія приготування їжі з основами товарознавства» РН 5. Обробляти м’ясо, субпродукти, птицю, дичину та готувати напівфабрикати з них

docx
Урок професійно – теоретичної підготовки з предмету «Технологія приготування їжі з основами товарознавства» РН 5. Обробляти м’ясо, субпродукти, птицю, дичину та готувати напівфабрикати з них

11

Аватар профіля Куранова Ірина Костянтинівна
Професійна освіта
I курс