Всеосвіта

Головне меню порталу

Головне меню порталу

Сьогодні о 18:00
Вебінар:
«
Корекція як один із основних напрямів роботи психолога закладу освіти
»
Взяти участь Всі події

Презентація з теми ": Прянощі , смакові речовини, ароматизатори, барвники, драгле утворюючі речовини: види, характеристика, вимоги до якості, підготовка до використання."

Вміст матеріалу:

+Показати ще (16)

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.

Опис методичного матеріалу:

Прянощі , смакові речовини, ароматизатори, барвники, драгле утворюючі речовини: види, характеристика, вимоги до якості, підготовка до використання.

Желюючі речовини — це речовини, які при певних умо­вах утворюють желе.

У кондитерському виробництві як желюючі речовини використовують агар, агароїд, пектин, рідше желатин.

Желюючі речовини використовують для приготування желе, яким оздоблюють торти, тістечка, креми для торта «Пташине мо­локо», цукрово-агарового сиропу для приготування суфле

Увага! Автор матеріалу забороняє відтворення, передрук або розповсюдження іншим способом цього матеріалу з сайту «ВСЕОСВІТА» (тексти, фото, відео тощо). Дозволяється лише гіперпосилання на сам матеріал.

Нещодавно завантажили