КОНСПЕКТ З ПРОФЕСІЇ:"КУХАР/БАРМЕН" НА ТЕМУ УРОКУ :"Столові прибори, їх призначення і вимоги до них"
Опис уроку:
Приклади столових приборів.
Класифікація та опис приборів: основні, допоміжні.
Їх використання та короткий опис.
Бібліотека методичних матеріалів
52
0
0
20 грн
Після покупки цей матеріал відразу стане доступним для використання повною мірою. Запитів на доступ не потрібно відправляти. Всі придбані матеріали зберігаються в розділі мої придбані матеріали.
КОНСПЕКТ З ПРОФЕСІЇ:"КУХАР/БАРМЕН" НА ТЕМУ УРОКУ :"Столові прибори, їх призначення і вимоги до них"
Опис уроку:
Приклади столових приборів.
Класифікація та опис приборів: основні, допоміжні.
Їх використання та короткий опис.
Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.
Доступ до плеєра. Вбудувати плеєр:
20 грн
Після покупки цей матеріал відразу стане доступним для використання повною мірою. Запитів на доступ не потрібно відправляти. Всі придбані матеріали зберігаються в розділі мої придбані матеріали.
КОНСПЕКТ З ПРОФЕСІЇ:"КУХАР/БАРМЕН" НА ТЕМУ УРОКУ :"Столовий посуд – його форми, розміри, призначення"Вимоги до столового посуду.
71
20 грн
КОНСПЕКТ З ПРОФЕСІЇ:"КУХАР/БАРМЕН" НА ТЕМУ УРОКУ :"Види меню і їх призначення"
63
20 грн
КОНСПЕКТ З ПРОФЕСІЇ:"КУХАР/БАРМЕН" НА ТЕМУ УРОКУ :"Професійні вимоги до бармена як працівника сфери послуг"
60
20 грн
КОНСПЕКТ З ПРОФЕСІЇ:"КУХАР/БАРМЕН" НА ТЕМУ УРОКУ :"Види матеріалів з яких виготовляється столовий посуд"
52
20 грн
КОНСПЕКТ З ПРОФЕСІЇ:"КУХАР/БАРМЕН" НА ТЕМУ УРОКУ :"Загальні правила і послідовність сервірування столів. Сервіровка столів. Вимоги до сервіровки столів і техніка сервірування."
63
20 грн
МЕТОДИЧНА РОЗРОБКА УРОКУ З ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ, Тема уроку: «Приготування желе з плодів або свіжих ягід, цитрусових»
18
МЕТОДИЧНА РОЗРОБКА УРОКУ З ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ НА ТЕМУ: МІЛІРУВАННЯ ВОЛОССЯ «ОМБРЕ»
8
Презентація на тему:Управління закладами професійної (професійно-технічної) освіти на засадах інноваційних технологій
13
Презентація на тему: Імідж ділової людини, техніки його формування
17