Конспект уроку. Технологія приготування холодних страв і закусок

Опис документу:
Формувати у учнів науково – обґрунтованого світогляду; оволодіння культурою розумової діяльності. Формувати засвоєння учнями знань з технології приготування, відпуску та вимог до якості бутербродів. Навчити учнів умінню виділяти головне та суттєве в новій темі.

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення із змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документу. Щоб завантажити документ, прогорніть сторінку до кінця

Перегляд
матеріалу
Отримати код

Зверніть увагу, свідоцтва знаходяться в Вашому особистому кабінеті в розділі «Досягнення»

Всеосвіта є суб’єктом підвищення кваліфікації.

Всі сертифікати за наші курси та вебінари можуть бути зараховані у підвищення кваліфікації.

Співпраця із закладами освіти.

Дізнатись більше про сертифікати.

Приклад завдання з олімпіади Українська мова. Спробуйте!