меню
Новини
Блоги
Олімпіада
Конкурси
Бібліотека
ЗНО
Школи
Репетитори
Тести
Магазин
Оголошення
Мої журнали
Кабінет психолога
Конференція
Вебінари
Курси
Презентація
Партнерська програма
Новини
Підвищення кваліфікації
›
Марафон
1-5 березня 2021 р.
Прямий ефір о 16:40
Вебінари
на постійній основі
Курси підвищення кваліфікації
на постійній основі
Конференція №6
Відбулася 4 лютого 2021 р. о 12:00
Конференція №7
10 квітня 2021 р. о 10:00
Семінар
19 березня 2021 р. о 15:00
Перевірка офіційних документів
За номером сертифікату
Спецпропозиція закладам освіти
П’ять кроків до співпраці з ТОВ «Всеосвіта»
Інструменти педагога
›
Бібліотека
Тести
Мої журнали (Мої класи)
ЗНО
Школи
Репетитори
Блоги
Оголошення
Кабінет психолога
QR коди (Скорочувач посилань)
Презентація «Всеосвіти»
Партнерська програма
Передбачення
Для учнів
›
Вхід для учня
Олімпіада
Конкурси
ЗНО
Репетитори
Магазин
Курси для всіх
Вхід
ǀ
Реєстрація
Офлайн
704
⇩
Малига Ася Олегівна
Викладач
Освітянський сайт
Блог
6
Бібліотека
111
Досягнення
117
Учасник клубу
«Всеосвіта»
Написати приватне повідомлення
Матеріалів:
111
(82)
Перегляд матеріалів:
17.6K
Відстежувати
60
-1
Всеосвіта
›
Малига Ася Олегівна
Особиста сторінка Малига Ася Олегівна
111 матеріалів
«
1
2
3
4
5
6
»
Відеоурок. Тема: Ароматичні речовини.
?
Статус модерації
На жаль, неможливо оцінити якісь Вашого матеріалу, оскільки наш автоматичний аналізатор не підтримує формат:
mp4
Малига Ася Олегівна
Технології
Відеоурок
21.12.2020
54
0
1
0
0
Відеоурок. Тема: Особливості оформлення страв.
?
Статус модерації
На жаль, неможливо оцінити якісь Вашого матеріалу, оскільки наш автоматичний аналізатор не підтримує формат:
mp4
Малига Ася Олегівна
Технології
Відеоурок
21.12.2020
106
0
1
2
0
Відеоурок. Тема: Страви з риби.
?
Статус модерації
На жаль, неможливо оцінити якісь Вашого матеріалу, оскільки наш автоматичний аналізатор не підтримує формат:
mp4
Малига Ася Олегівна
Технології
Відеоурок
21.12.2020
56
0
0
0
0
Відеоурок. Тема: Натуральна січена маса з м'яса.
?
Статус модерації
На жаль, неможливо оцінити якісь Вашого матеріалу, оскільки наш автоматичний аналізатор не підтримує формат:
mp4
Малига Ася Олегівна
Технології
Відеоурок
20.12.2020
44
0
0
0
0
Відеоурок. Тема: Ковбасні вироби.
?
Статус модерації
На жаль, неможливо оцінити якісь Вашого матеріалу, оскільки наш автоматичний аналізатор не підтримує формат:
mp4
Малига Ася Олегівна
Технології
Відеоурок
20.12.2020
41
0
0
0
0
Відеоурок. Тема уроку: Кисіль.
?
Статус модерації
На жаль, неможливо оцінити якісь Вашого матеріалу, оскільки наш автоматичний аналізатор не підтримує формат:
mp4
Малига Ася Олегівна
Технології
Відеоурок
20.12.2020
43
0
0
0
0
Відеоурок. Технологія приготування соусів. Майонез.
?
Статус модерації
На жаль, неможливо оцінити якісь Вашого матеріалу, оскільки наш автоматичний аналізатор не підтримує формат:
mp4
Малига Ася Олегівна
Технології
Відеоурок
20.12.2020
46
0
0
0
0
Відеоурок. Тема: Способи розбирання риби з кістковим скелетом.
?
Статус модерації
На жаль, неможливо оцінити якісь Вашого матеріалу, оскільки наш автоматичний аналізатор не підтримує формат:
avi
Малига Ася Олегівна
Технології
Відеоурок
20.12.2020
76
0
2
0
0
Відеоурок. Тема: Напівфабрикат. Котлетна маса риби.
?
Статус модерації
На жаль, неможливо оцінити якісь Вашого матеріалу, оскільки наш автоматичний аналізатор не підтримує формат:
avi
Малига Ася Олегівна
Технології
Відеоурок
20.12.2020
77
0
0
0
0
Відеоурок. Тема: Напівфабрикати. Чисте філе риби.
?
Статус модерації
На жаль, неможливо оцінити якісь Вашого матеріалу, оскільки наш автоматичний аналізатор не підтримує формат:
mp4
Малига Ася Олегівна
Технології
Відеоурок
20.12.2020
48
0
0
0
0
Матеріал до уроку: Яйця фаршировані
?
Статус модерації
На жаль, неможливо оцінити якісь Вашого матеріалу, оскільки наш автоматичний аналізатор не підтримує формат:
jpg
Малига Ася Олегівна
Технології
Ілюстрації
20.10.2020
92
0
1
0
0
Матеріал до уроку: Чудеса вакуумної лазні. Сувид.
?
Статус модерації
На жаль, неможливо оцінити якісь Вашого матеріалу, оскільки наш автоматичний аналізатор не підтримує формат:
pdf
Малига Ася Олегівна
Технології
Інші методичні матеріали
20.10.2020
98
0
2
0
0
Матеріал до уроку: Холодні страви і закуски з мяса, мясопродуктів і птиці
?
Статус модерації
На жаль, неможливо оцінити якісь Вашого матеріалу, оскільки наш автоматичний аналізатор не підтримує формат:
pdf
Малига Ася Олегівна
Технології
Ілюстрації
20.10.2020
163
0
1
0
0
Матеріал до уроку: Характеристика біологічно-активних добавок
?
Статус модерації
На жаль, неможливо оцінити якісь Вашого матеріалу, оскільки наш автоматичний аналізатор не підтримує формат:
pdf
Малига Ася Олегівна
Технології
Ілюстрації
20.10.2020
82
0
1
0
0
Матеріал до уроку: Фігурна нарізка цибулі зеленої
?
Статус модерації
На жаль, неможливо оцінити якісь Вашого матеріалу, оскільки наш автоматичний аналізатор не підтримує формат:
pdf
Малига Ася Олегівна
Технології
Ілюстрації
20.10.2020
105
0
2
0
0
Дидактична гра. Кросворд "Винайди ключове слово".
!
Статус модерації
Матеріал не пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Він не враховуватиметься в розіграшах та конкурсах.
Малига Ася Олегівна
Технології
Презентація
20.10.2020
101
0
0
0
0
Матеріал до уроку: Технологія приготування стейків.
?
Статус модерації
На жаль, неможливо оцінити якісь Вашого матеріалу, оскільки наш автоматичний аналізатор не підтримує формат:
pdf
Малига Ася Олегівна
Технології
Ілюстрації
20.10.2020
111
0
3
0
0
Матеріал до уроку: Технологія приготування бісквіту
?
Статус модерації
На жаль, неможливо оцінити якісь Вашого матеріалу, оскільки наш автоматичний аналізатор не підтримує формат:
pdf
Малига Ася Олегівна
Технології
Ілюстрації
20.10.2020
82
2
1
1
0
Матеріал до уроку: Технологія приготування капусняків
?
Статус модерації
На жаль, неможливо оцінити якісь Вашого матеріалу, оскільки наш автоматичний аналізатор не підтримує формат:
pdf
Малига Ася Олегівна
Технології
Ілюстрації
20.10.2020
129
0
1
0
0
Матеріал до уроку: Субтропічні плоди
?
Статус модерації
На жаль, неможливо оцінити якісь Вашого матеріалу, оскільки наш автоматичний аналізатор не підтримує формат:
pdf
Малига Ася Олегівна
Технології
Ілюстрації
20.10.2020
142
0
1
0
0
111 матеріалів
«
1
2
3
4
5
6
»
✖
↑