Офлайн
704
Малига Ася Олегівна

Викладач

Написати приватне повідомлення
Матеріалів: 111 (82)
Перегляд матеріалів: 17.6K

Особиста сторінка Малига Ася Олегівна

111 матеріалів
Відеоурок. Тема: Ароматичні речовини.
? Статус модерації На жаль, неможливо оцінити якісь Вашого матеріалу, оскільки наш автоматичний аналізатор не підтримує формат: mp4
Технології
Відеоурок
21.12.2020
54
1
Відеоурок. Тема: Особливості оформлення страв.
? Статус модерації На жаль, неможливо оцінити якісь Вашого матеріалу, оскільки наш автоматичний аналізатор не підтримує формат: mp4
Технології
Відеоурок
21.12.2020
106
1
Відеоурок. Тема: Страви з риби.
? Статус модерації На жаль, неможливо оцінити якісь Вашого матеріалу, оскільки наш автоматичний аналізатор не підтримує формат: mp4
Технології
Відеоурок
21.12.2020
56
0
Відеоурок. Тема: Натуральна січена маса з м'яса.
? Статус модерації На жаль, неможливо оцінити якісь Вашого матеріалу, оскільки наш автоматичний аналізатор не підтримує формат: mp4
Технології
Відеоурок
20.12.2020
44
0
Відеоурок. Тема: Ковбасні вироби.
? Статус модерації На жаль, неможливо оцінити якісь Вашого матеріалу, оскільки наш автоматичний аналізатор не підтримує формат: mp4
Технології
Відеоурок
20.12.2020
41
0
Відеоурок. Тема уроку: Кисіль.
? Статус модерації На жаль, неможливо оцінити якісь Вашого матеріалу, оскільки наш автоматичний аналізатор не підтримує формат: mp4
Технології
Відеоурок
20.12.2020
43
0
Відеоурок. Технологія приготування соусів. Майонез.
? Статус модерації На жаль, неможливо оцінити якісь Вашого матеріалу, оскільки наш автоматичний аналізатор не підтримує формат: mp4
Технології
Відеоурок
20.12.2020
46
0
Відеоурок. Тема: Способи розбирання риби з кістковим скелетом.
? Статус модерації На жаль, неможливо оцінити якісь Вашого матеріалу, оскільки наш автоматичний аналізатор не підтримує формат: avi
Технології
Відеоурок
20.12.2020
76
2
Відеоурок. Тема: Напівфабрикат. Котлетна маса риби.
? Статус модерації На жаль, неможливо оцінити якісь Вашого матеріалу, оскільки наш автоматичний аналізатор не підтримує формат: avi
Технології
Відеоурок
20.12.2020
77
0
Відеоурок. Тема: Напівфабрикати. Чисте філе риби.
? Статус модерації На жаль, неможливо оцінити якісь Вашого матеріалу, оскільки наш автоматичний аналізатор не підтримує формат: mp4
Технології
Відеоурок
20.12.2020
48
0
Матеріал до уроку: Яйця фаршировані
? Статус модерації На жаль, неможливо оцінити якісь Вашого матеріалу, оскільки наш автоматичний аналізатор не підтримує формат: jpg
Технології
Ілюстрації
20.10.2020
92
1
Матеріал до уроку: Чудеса вакуумної лазні. Сувид.
? Статус модерації На жаль, неможливо оцінити якісь Вашого матеріалу, оскільки наш автоматичний аналізатор не підтримує формат: pdf
Технології
Інші методичні матеріали
20.10.2020
98
2
Матеріал до уроку: Холодні страви і закуски з мяса, мясопродуктів і птиці
? Статус модерації На жаль, неможливо оцінити якісь Вашого матеріалу, оскільки наш автоматичний аналізатор не підтримує формат: pdf
Технології
Ілюстрації
20.10.2020
163
1
Матеріал до уроку: Характеристика біологічно-активних добавок
? Статус модерації На жаль, неможливо оцінити якісь Вашого матеріалу, оскільки наш автоматичний аналізатор не підтримує формат: pdf
Технології
Ілюстрації
20.10.2020
82
1
Матеріал до уроку: Фігурна нарізка цибулі зеленої
? Статус модерації На жаль, неможливо оцінити якісь Вашого матеріалу, оскільки наш автоматичний аналізатор не підтримує формат: pdf
Технології
Ілюстрації
20.10.2020
105
2
Дидактична гра. Кросворд "Винайди ключове слово".
! Статус модерації Матеріал не пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Він не враховуватиметься в розіграшах та конкурсах.
Технології
Презентація
20.10.2020
101
0
Матеріал до уроку: Технологія приготування стейків.
? Статус модерації На жаль, неможливо оцінити якісь Вашого матеріалу, оскільки наш автоматичний аналізатор не підтримує формат: pdf
Технології
Ілюстрації
20.10.2020
111
3
Матеріал до уроку: Технологія приготування бісквіту
? Статус модерації На жаль, неможливо оцінити якісь Вашого матеріалу, оскільки наш автоматичний аналізатор не підтримує формат: pdf
Технології
Ілюстрації
20.10.2020
82
1
Матеріал до уроку: Технологія приготування капусняків
? Статус модерації На жаль, неможливо оцінити якісь Вашого матеріалу, оскільки наш автоматичний аналізатор не підтримує формат: pdf
Технології
Ілюстрації
20.10.2020
129
1
Матеріал до уроку: Субтропічні плоди
? Статус модерації На жаль, неможливо оцінити якісь Вашого матеріалу, оскільки наш автоматичний аналізатор не підтримує формат: pdf
Технології
Ілюстрації
20.10.2020
142
1
111 матеріалів