Конспект до уроку професійно-теоретичної та професійно - практичної підготовки з професії "Контролер-касир, продавець продовольчих товарів" можна використовувати як комплексно-методичне забезпечення до уроку з теми: "Асортимент макаронних виробів"
Бібліотека методичних матеріалів
Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали
Конспект до уроку професійно-теоретичної та професійно - практичної підготовки з професії "Контролер-касир, продавець продовольчих товарів" можна використовувати як комплексно-методичне забезпечення до уроку з теми: "Асортимент макаронних виробів"
Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.
Доступ до плеєра. Вбудувати плеєр:
Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали
КОНСПЕКТ УРОКУ ТЕМА :" Види макаронних виробів, технологія виробництва"
14
20 грн
КОНСПЕКТ УРОКУ ТЕМА:"Класифікація борошняних кондитерських виробів"
14
20 грн
КОНСПЕКТ УРОКУ ТЕМА:"Види цукрово-ягідних кондитерських виробів"
12
20 грн
Вiдмiнностi пiдсумкового та формувального оцiнювання
15
Презентація уроку №2 на тему: "Класифікації металів та їх властивостей"
8
План -конспект уроку №2 на тему: "Класифікації металів та їх властивостей"
8