Матеріал:

Конспект до уроку з теми: "Асортимент макаронних виробів"

doc
20.02.2023
0 0
10 Клас, 11 Клас, 12 Клас, I курс, II курс, III курс, Змішаний
Завантажити файл у хорошій якості

Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали

Опис методичного матеріалу:

Конспект до уроку професійно-теоретичної та професійно - практичної підготовки з професії "Контролер-касир, продавець продовольчих товарів" можна використовувати як комплексно-методичне забезпечення до уроку з теми: "Асортимент макаронних виробів"

Вміст матеріалу:

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.

Доступ до плеєра. Вбудувати плеєр:

Завантажити файл у хорошій якості

Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали

Рекомендуємо

Страви з макаронних виробів.

pptx
Страви з макаронних виробів.

1189

Аватар профіля Бочарова Альона Володимирівна
Трудове навчання
7—8 клас

58 грн

МР уроку виробничого навчання на тему: Виготовлення текстильних виробів інтер'єрного асортименту

doc
МР уроку виробничого навчання на тему: Виготовлення текстильних виробів інтер'єрного асортименту

139

Аватар профіля Кобилянська Катерина Анатоліївна
Професійна освіта
I курс

50 грн

Конспект заняття "Приготування страв з макаронних виробів" СПО 6 клас

docx
Конспект заняття "Приготування страв з макаронних виробів" СПО 6 клас

137

Аватар профіля Куценко Євгенія Сергіївна
Соціально-побутове орієнтування (СПО)
5 клас

19 грн

Страви з борошна. Види борошна. Гарніри з макаронних виробів

pptx
Страви з борошна. Види борошна. Гарніри з макаронних виробів

651

Аватар профіля Бочарова Альона Володимирівна
Трудове навчання
7—8 клас

58 грн

Контрольна робота з теми «Крупи, бобові і макаронні вироби: обробка, технологія приготування страв» (кухар 3 розряд)

docx
Контрольна робота з теми «Крупи, бобові і макаронні вироби: обробка, технологія приготування страв» (кухар 3 розряд)

1199

Аватар профіля Кравченко Тетяна Феодосіївна
Професійна освіта

50 грн

Схожі матеріали

Чекліст як один із способів ефективної організації самостійного навчання здобувачів освіти

docx
Чекліст як один із способів ефективної організації самостійного навчання здобувачів освіти

19

Аватар профіля Гудак Еріка Павлівна
Професійна освіта
змішані

Приготування та подача довгих алкогольних напоїв, за стандартами IBA.

zip
Приготування та подача довгих алкогольних напоїв, за стандартами IBA.

15

Аватар профіля Орехова Ірина Олександрівна
Професійна освіта
I—III курси

Методична розробка цифрового уроку виробничого навчання на тему: «Приготування страв з молока та молочних продуктів»

docx
Методична розробка цифрового уроку виробничого навчання на тему: «Приготування страв з молока та молочних продуктів»

23

Аватар профіля Босюк Анна Дмитрівна
Професійна освіта
II курс

Урок виробничого навчання "Різання металу"

docx
Урок виробничого навчання "Різання металу"

25

Аватар профіля Козуб Сергій Сергійович
Професійна освіта
II курс

Методична розробка уроку виробничого навчання з теми «Технічне обслуговування та ремонт машин змінного і постійного струмів».

doc
Методична розробка уроку виробничого навчання з теми  «Технічне обслуговування та ремонт машин змінного і  постійного струмів».

22

Аватар профіля Мицик Юрій Євгенійович
Професійна освіта
III курс