Зараз в ефірі:
Вебінар:
«
Навчання на природі: пригоди просто неба
»
Взяти участь Всі події
Урок:

Практична робота №1: Тема. Складання меню для різних закладів ресторанного господарства.

Вміст уроку:

Урок не містить жодного завдання. Додайте завдання.

Щоб додати завдання, оберіть категорію завдання на панелі запитань.

1:

Теоретичний блок

Практична робота №1: Тема. Складання меню для різних закладів ресторанного господарства. 

         Мета. Ознайомитися з меню різних закладів ресторанного господарства; сформувати чітке уявлення про правила складання меню, послідовність запису страв у меню; набути практичних навичок складання меню; залучити учнів до творчої діяльності; розвивати самостійність; сприяти формуванню нових ідей.

          Матеріально-технічне оснащення робочого місця: Збірник рецептур, методичні рекомендації, навчальна література, натуральні зразки меню закладів ресторанного господарства.  

                                 Зміст і послідовність виконання завдань 

            1. Дати відповіді на контрольні питання. 

          1.1. Які фактори необхідно враховувати при складанні меню? 

          1.2. Яку інформацію містить меню?

          1.3. Вкажіть, в якій послідовності записують холодні закуски у меню з вільним вибором страв? 

       1.4. Які особи підписують та затверджують меню?

            2. Скласти меню з вільним вибором страв для ресторанів.

          3. Скласти меню денного раціону харчування для їдальні професійно-технічного навчального закладу. 

         4. Висновок.

2:

Вільне введення тексту

12 з 12 балів

Дати відповіді на контрольні питання. 

         1.1. Які фактори необхідно враховувати при складанні меню? 

         1.2. Яку інформацію містить меню?

         1.3. Вкажіть, в якій послідовності записують холодні закуски у меню з вільним вибором страв? 

      1.4. Які особи підписують та затверджують меню?

           2. Скласти меню з вільним вибором страв для ресторанів.

         3. Скласти меню денного раціону харчування для їдальні професійно-технічного навчального закладу. 

        4. Висновок.

Рефлексія від 15 учнів

Сподобався:

15 0

Зрозумілий:

14 1

Потрібні роз'яснення:

14 1
Рекомендуємо

Практична робота "Складання ланцюгів живлення"

Практична робота "Складання ланцюгів живлення"

60

Аватар профіля Ногаль Галина Іванівна
Пізнаємо природу
6 клас

41 грн

Практична робота № 3 «Складання схем схрещування»

Практична робота № 3 «Складання схем схрещування»

384

Аватар профіля Вайда Галина Іванівна
Біологія
9 клас

20 грн

Практична робота №2 Складання схеми переходів обробки отворів

Практична робота №2  Складання схеми переходів обробки отворів

150

Аватар профіля Чемерис Олена Андріївна
Системи ЧПК в механообробці
III курс та дорослі

150 грн

Скл Практична робота №3. Проектування технологічної схеми складання

Скл  Практична робота №3. Проектування технологічної схеми складання

257

Аватар профіля Чемерис Олена Андріївна
Складання
IV курс та дорослі

250 грн

Складання програм на введення та виведення даних. Практична робота 9

Складання програм на введення та виведення даних. Практична робота 9

273

Аватар профіля Лизько Валентина Степанівна
Інформатика
8 клас

30 грн

Схожі уроки

Подавання перших страв

Подавання перших страв

930

Аватар профіля Галько Надія Степанівна
Гігієна та санітарія
II курс

: Загальні правила подачі гарячих закусок

: Загальні правила подачі гарячих закусок

2016

Аватар профіля Галько Надія Степанівна
Гігієна та санітарія
II курс

: Гігієнічні вимоги до обладнання, інвентаря,посуду та тари

:  Гігієнічні вимоги до обладнання, інвентаря,посуду та тари

10789

Аватар профіля Галько Надія Степанівна
Гігієна та санітарія
II курс

Гігієнічні вимоги до транспортування , прийому та зберігання харчових продуктів

Гігієнічні вимоги до транспортування , прийому та зберігання харчових продуктів

6380

Аватар профіля Галько Надія Степанівна
Гігієна та санітарія
II курс

Санітарні вимоги до кулінарної обробки харчових продуктів

Санітарні вимоги до кулінарної обробки  харчових продуктів

1809

Аватар профіля Галько Надія Степанівна
Гігієна та санітарія
II курс