Тест:

ЗАМІШУВАННЯ ТІСТА ТА СПОСОБИ ЙОГО РОЗПУШУВАННЯ

Відправити запит автору на отримання доступу до цього тесту
Автор опублікував тест у Бібліотеці тестів з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до тесту (перегляд усіх запитань та створення проходжень) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Опис тесту (учням цей опис не показується):

Тести складені відповідно до начальної програми предмета «Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів» для учнів за професією «Кондитер» кваліфікація: 3 розряд. Використання тестів порівняно з іншими формами опитування дозволяє більш об'єктивно оцінити знання, провести фронтальний, а не вибірковий контроль, зекономити час на уроці, швидко перевірити роботи, виявити прогалини в знаннях. Тестові завдання можуть бути використані викладачами для поточного і проміжного контролю, при проведенні тематичного оцінювання навчальних досягнень учнів, а також майстрами виробничого навчання при підготовці кондитерів.

Вміст тесту:
Опис, який учні побачать перед початком тестування

Тести складені відповідно до начальної програми предмета «Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів» для учнів за професією «Кондитер»

Для повного перегляду потрібно отримати доступ від автора

1:

З полем для вводу відповіді

1 з 10 балів

Укажіть, яке тісто готують із застосуванням розпушувачів

2:

З полем для вводу відповіді

1 з 10 балів

При приготуванні якого тіста використовують біологічний спосіб розпушування?

3:

З однією правильною відповіддю

1 з 10 балів

При приготуванні якого тіста використовують хімічний спосіб розпушування?

Запитання №4 З однією правильною відповіддю

Запитання №5 З однією правильною відповіддю

Запитання №6 З однією правильною відповіддю

Запитання №7 З однією правильною відповіддю

Запитання №8 З однією правильною відповіддю

Запитання №9 З однією правильною відповіддю

Запитання №10 З однією правильною відповіддю

Рефлексія від 0 учнів

Сподобався:

0 0

Зрозумілий:

0 0

Потрібні роз'яснення:

0 0
Відправити запит автору на отримання доступу до цього тесту
Автор опублікував тест у Бібліотеці тестів з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до тесту (перегляд усіх запитань та створення проходжень) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Рекомендуємо

Креми. Технологія приготування масляних кремів

Креми. Технологія приготування масляних кремів

83

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі

25 грн

Види тіста

Види тіста

268

Аватар профіля Ільчук Надія Миколаївна
Трудове навчання
6—7 клас

25 грн

Технологія ліплення з солоного тіста

Технологія ліплення з солоного тіста

124

Аватар профіля Ільчук Надія Миколаївна
Трудове навчання
5—7 клас

23 грн

«Технологія приготування бісквітного тіста»

«Технологія приготування бісквітного тіста»

1251

Аватар профіля Мельнікова Альона Михайлівна
Професійна освіта
9—12 клас та дорослі

20 грн

«Технологія приготування пряничного тіста та виробів з нього»

«Технологія приготування пряничного тіста та виробів з нього»

152

Аватар профіля Мельнікова Альона Михайлівна
Професійна освіта
9—12 клас та дорослі

20 грн

Схожі тести

Чарівна Україна

Чарівна Україна

287

Аватар профіля Пилип Надія Ярославівна
Професійна (професійно-технічна) освіта

ТЕМАТИЧНА АТЕСТАЦІЯ. Тести: "Безпека дорожнього руху"

ТЕМАТИЧНА АТЕСТАЦІЯ. Тести: "Безпека  дорожнього руху"

622

Аватар профіля Попов Сергій Степанович
Професійна (професійно-технічна) освіта

Пускачі ПВИ-125Б

Пускачі ПВИ-125Б

136

Аватар профіля Прилуцька Надія Петрівна
Професійна (професійно-технічна) освіта

Дефекти зварних з'єднань і причини їх виникнення

Дефекти зварних з'єднань і причини їх виникнення

87

Аватар профіля Гуржин Тарас Олександрович
Професійна (професійно-технічна) освіта
дорослі

Контрольна робота №1, лицювальники, спец

Контрольна робота №1,  лицювальники, спец

70

Аватар профіля Крикуненко Людмила Миколаївна
Професійна (професійно-технічна) освіта