Всеосвіта

Головне меню порталу

Головне меню порталу

Класифікація сировини і підготовка її до виробництва

Технологія борошняних кондитерських виробів

Для кого: Дорослі

8 проходжень

10 запитань

23.11.2021

150

3

0

Завантажити тест
Вміст тесту:
Запитання №1 з вибором правильної відповіді у тексті Балів: 10%

Пастеризоване молоко - це молоко, яке після очищення нагрівають в спеціальних апаратах для зниження мікроорганізмів до температури 72-76*С___ (Варіанти:так, ні)

Запитання №2 з вибором правильної відповіді у тексті Балів: 10%

Патока - це продукт підсолоджувач___ (Варіанти:ні, так)

Запитання №3 з полем для вводу відповіді Балів: 10%

Які існують сорти пшеничного хлібопекарського борошна?

Запитання №4 з вибором правильної відповіді у тексті Балів: 10%

Фруктоза - це найсолодкіший природній цукор ___ (Варіанти:так, ні)

Запитання №5 з однією правильною відповіддю Балів: 10%

Збірником рецептур страв та кулінарних виробів передбачана закладка яєць, масою....

Запитання №6 з однією правильною відповіддю Балів: 10%

Східні солодощі відносять до:

Запитання №7 з однією правильною відповіддю Балів: 10%

До якої групи відноситься сахарин?

Запитання №8 з однією правильною відповіддю Балів: 10%

Чи дозволено в Україні використання мінеральних барвників?

Запитання №9 з однією правильною відповіддю Балів: 10%

Наведіть приклади твердих олій:

Запитання №10 на встановлення відповідності Балів: 10%

Встановіть відповідність типів борошна за цільовим призначенням:

1

Пшеничне

2

Житнє і тритикалеве

3

Соєве

А

Хлібопекарське

Б

Хлібопекарське, кондитерське, макаронне

В

Незнежирене, напівзнежирене, знежирене

Рефлексія від 7 учнів

Сподобався

7 0

Зрозумілий

6 1

Потрібні роз'яснення

5 2
Нещодавно скористалися