Матеріал:

Виробниче навчання, підсумково-практична робота до модуля КНД 3.4

docx
12.05.2025
0 0
Змішаний

23

0

0

Завантажити файл у хорошій якості

Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали

Опис методичного матеріалу:

Мета роботи: оцінити рівень умінь та навичок здобувачів освіти у приготуванні бездріжджових видів тіста та виробів з нього. Закріпити практичні навички роботи з різними видами бездріжджових видів тіста та виробів з нього.

Розвивати творче мислення та естетичний підхід до оформлення борошняних кондитерських виробів.

Вдосконалити навички дотримання санітарно-гігієнічних норм і техніки безпеки під час роботи.

Джерела використаної інформації: розкрити закрити
1. Технологія борошняних кондитерських виробів
Автор: В. О. Шалімова
Опис: Посібник містить матеріал про види тіста, технології виготовлення, основи товарознавства сировини. Містить лабораторно-практичні завдання.

2. Технологія кондитерських виробів (навчальний посібник)
Автор: Т. І. Кривошапка
Видавництво: ЦУЛ, 2017
Опис: Детально описано процеси виготовлення тортів і тістечок, декорування, оформлення, вимоги до якості.

3. Основи технології кондитерського виробництва
Автор: М. А. Слободян
Опис: У посібнику розглянуто процеси приготування десертів, особливості різних типів тіста, оздоблення і вимоги до санітарії.
Вміст матеріалу:

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.

+Показати ще (9)

Доступ до плеєра. Вбудувати плеєр:

Завантажити файл у хорошій якості

Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали

Рекомендуємо

Практична робота з виробничого навчання до тематично-підсумкової перевірки умінь та навичок здобувачів освіти з професії Кондитер 4 розряду до КНД 3.5 Приготування тістечок та тортів масового попиту

pdf
Практична робота з виробничого навчання до тематично-підсумкової перевірки умінь та навичок здобувачів освіти з професії Кондитер 4 розряду до КНД 3.5 Приготування тістечок та тортів масового попиту

25

Аватар профіля Олексієнко Марина Олександрівна
Професійна освіта
змішані

50 грн

Презентація "Досвід роботи майстра виробничого навчання швачок"

pptx
Презентація "Досвід роботи майстра виробничого навчання швачок"

339

Аватар профіля пані Світлана
Професійна освіта
змішані

20 грн

Урок виробничого навчання: Лущильники. Перевірка якості виконаних робіт

docx
Урок виробничого навчання: Лущильники. Перевірка якості виконаних робіт

233

Аватар профіля Сидоренко Сергій Юрійович
Професійна освіта
10—12 клас та дорослі

33 грн

Урок виробничого навчання: Налагодження агрегатів при початку роботи. Виставляти бортові прилади

docx
Урок виробничого навчання: Налагодження агрегатів при початку роботи. Виставляти бортові прилади

297

Аватар профіля Сидоренко Сергій Юрійович
Професійна освіта
10—12 клас та дорослі

33 грн

Урок виробничого навчання: Технологічні властивості ґрунту

docx
Урок виробничого навчання: Технологічні властивості ґрунту

393

Аватар профіля Сидоренко Сергій Юрійович
Професійна освіта
10—12 клас та дорослі

33 грн

Схожі матеріали

Стаття «Використання інноваційних технологій у формуванні професійних компетентностей здобувачів освіти при вивченні дисципліни “Електричні апарати та ланцюги вагонів” у фаховому коледжі транспортної інфраструктури»

pdf
Стаття «Використання інноваційних технологій у формуванні професійних компетентностей здобувачів освіти при вивченні дисципліни “Електричні апарати та ланцюги вагонів” у фаховому коледжі транспортної інфраструктури»

9

Аватар профіля Сбітнєва Світлана Олександрівна
Професійна освіта
I—IV курси та дорослі

Презентація "Механічна кулінарна обробка риби з лускою та без луски"

pptx
Презентація "Механічна кулінарна обробка риби з лускою та без луски"

16

Аватар профіля Руденко Ріта Петрівна
Професійна освіта

Презентація "Приготування котлетної маси з риби та напівфабрикатів з неї"

pptx
Презентація "Приготування котлетної маси з риби та напівфабрикатів з неї"

18

Аватар профіля Руденко Ріта Петрівна
Професійна освіта

Презентація "Приготування порційних напівфабрикатів з м'яса"

pptx
Презентація "Приготування порційних напівфабрикатів  з м'яса"

26

Аватар профіля Руденко Ріта Петрівна
Професійна освіта

Стаття "«Інноваційні технології у викладанні дисципліни «Контроль і ревізія»: цифрові інструменти та інтерактивні методи для підвищення ефективності навчання здобувачів освіти»

pdf
Стаття "«Інноваційні технології у викладанні дисципліни «Контроль і ревізія»: цифрові інструменти та інтерактивні методи для підвищення ефективності навчання здобувачів освіти»

25

Аватар профіля Устиновська Тетяна Євгенівна
Професійна освіта
I—IV курси та дорослі