Всеосвіта

Головне меню порталу

Головне меню порталу

Матеріал:

Приготування страв зі смажених овочів: картопрля смажена основним способом,смажена у фритюрі, смажена з вареної, кабачки смажені.

pptx
16.04.2024
0 0
Завантажити файл у хорошій якості

Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали

Опис методичного матеріалу:

Мета уроку:

Навчальна: сформувати знання, уміння та навички здобувачів при приготуванні страв і гарнірів з овочів, навчити самостійно готувати страви з овочів, працювати зі збірником рецептур і робити перерахунок сировини.

Розвивальна: розвивати в здобувачів освіти логічне і критичне мислення, самостійно працювати з додатковим матеріалом, вирішувати виробничі ситуації та виконувати практичні завдання.

Виховна: виховувати в здобувачів освіти наполегливість в роботі, акуратність, тактовність, взаємоповагу, естетичний смак, культуру спілкування.

Вміст матеріалу:

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.

+Показати ще (9)

Доступ до плеєра. Вбудувати плеєр:

Завантажити файл у хорошій якості

Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали

Рекомендуємо

Презентація до уроку "Технологія приготування страв. Смажені яйця"

pptx
Презентація до уроку "Технологія приготування страв. Смажені яйця"

231

Аватар профіля Василенко Галина Григорівна
Трудове навчання
5—6 клас

25 грн

Конспект заняття "Практична робота: приготування смаженої картоплі" СПО 6 клас

docx
Конспект заняття "Практична робота: приготування смаженої картоплі" СПО 6 клас

63

Аватар профіля Куценко Євгенія Сергіївна
Соціально-побутове орієнтування (СПО)
6 клас

19 грн

Страви з овочів . Технологія приготування других страв

pptm
Страви з овочів . Технологія приготування других страв

428

Аватар профіля Бочарова Альона Володимирівна
Трудове навчання
7—8 клас

58 грн

Страви з макаронних виробів та овочів. Технологія приготування других страв. Квест

pptm
Страви з макаронних виробів та овочів. Технологія приготування других страв. Квест

820

Аватар профіля Бочарова Альона Володимирівна
Трудове навчання
7—8 клас

58 грн

Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування страв з овочів»

docx
Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування страв з овочів»

231

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування їжі.

50 грн

Схожі матеріали

Урок виробничого навчання на тему "Створення та оформлення положень, статутів, правил та інструкцій" з професії "Секретар керівника (організації, підприємства, установи)"

docx
Урок виробничого навчання на тему "Створення та оформлення положень, статутів, правил та інструкцій" з професії "Секретар керівника (організації, підприємства, установи)"

11

Аватар профіля Салахова Наталія Анатоліївна
Професійна освіта
III курс

Навчальний посібник "Парфумерно - косметичні товари"

docx
Навчальний посібник "Парфумерно - косметичні товари"

12

Аватар профіля Бешта ВІкторія
Професійна освіта
II курс

"Будова РРО MINI-T 400. Підготовка РРО до роботи.”

pptx
"Будова РРО MINI-T 400. Підготовка РРО до роботи.”

18

Аватар профіля Шакун Наталія Вікторівна
Професійна освіта

Презентація " Трендові зачіски літа 2024"

pdf
Презентація " Трендові зачіски літа 2024"

22

Аватар профіля Костанян Олена Володимирівна
Професійна освіта
9—12 клас, I—VI курси та дорослі

Навчальний посібник "Формування туристичного пакета". Укладач - Прядко М.І.

pdf
Навчальний посібник "Формування туристичного пакета". Укладач - Прядко М.І.

17

Аватар профіля Прядко Марина Iгорiвна
Професійна освіта
I—II курси