Сьогодні відбувся
Вебінар:
«
Мистецтво освітнього сторітелінгу. Навчаємо через живі образи персонажів
»
Взяти участь Всі події
Матеріал:

Приготування страв зі смажених овочів: картопрля смажена основним способом,смажена у фритюрі, смажена з вареної, кабачки смажені.

pptx
16.04.2024
0 0
Завантажити файл у хорошій якості

Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали

Опис методичного матеріалу:

Мета уроку:

Навчальна: сформувати знання, уміння та навички здобувачів при приготуванні страв і гарнірів з овочів, навчити самостійно готувати страви з овочів, працювати зі збірником рецептур і робити перерахунок сировини.

Розвивальна: розвивати в здобувачів освіти логічне і критичне мислення, самостійно працювати з додатковим матеріалом, вирішувати виробничі ситуації та виконувати практичні завдання.

Виховна: виховувати в здобувачів освіти наполегливість в роботі, акуратність, тактовність, взаємоповагу, естетичний смак, культуру спілкування.

Вміст матеріалу:

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.

+Показати ще (9)

Доступ до плеєра. Вбудувати плеєр:

Завантажити файл у хорошій якості

Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали

Рекомендуємо

Приготування картоплі смаженої у фритюрі складної форми нарізки

pptx
Приготування картоплі смаженої у фритюрі складної форми нарізки

45

Аватар профіля Чикалова Жанна Василівна
Різне

33 грн

Презентація до уроку "Технологія приготування страв. Смажені яйця"

pptx
Презентація до уроку "Технологія приготування страв. Смажені яйця"

521

Аватар профіля Василенко Галина Григорівна
Трудове навчання
5—6 клас

25 грн

Дидактична гра «Смажений звук» 🍳

zip
Дидактична гра «Смажений звук» 🍳

28

Аватар профіля Іскоростенська Анастасія Романівна
Українська мова
2—4 клас

41 грн

Конспект заняття "Практична робота: приготування смаженої картоплі" СПО 6 клас

docx
Конспект заняття "Практична робота: приготування смаженої картоплі" СПО 6 клас

178

Аватар профіля Куценко Євгенія Сергіївна
Соціально-побутове орієнтування (СПО)
6 клас

19 грн

Страви з овочів . Технологія приготування других страв

pptm
Страви з овочів . Технологія приготування других страв

767

Аватар профіля Бочарова Альона Володимирівна
Трудове навчання
7—8 клас

58 грн

Схожі матеріали

Презентація "Механічна кулінарна обробка риби з лускою та без луски"

pptx
Презентація "Механічна кулінарна обробка риби з лускою та без луски"

10

Аватар профіля Руденко Ріта Петрівна
Професійна освіта

Презентація "Приготування котлетної маси з риби та напівфабрикатів з неї"

pptx
Презентація "Приготування котлетної маси з риби та напівфабрикатів з неї"

10

Аватар профіля Руденко Ріта Петрівна
Професійна освіта

Презентація "Приготування порційних напівфабрикатів з м'яса"

pptx
Презентація "Приготування порційних напівфабрикатів  з м'яса"

10

Аватар профіля Руденко Ріта Петрівна
Професійна освіта

Стаття "«Інноваційні технології у викладанні дисципліни «Контроль і ревізія»: цифрові інструменти та інтерактивні методи для підвищення ефективності навчання здобувачів освіти»

pdf
Стаття "«Інноваційні технології у викладанні дисципліни «Контроль і ревізія»: цифрові інструменти та інтерактивні методи для підвищення ефективності навчання здобувачів освіти»

9

Аватар профіля Устиновська Тетяна Євгенівна
Професійна освіта
I—IV курси та дорослі

МЕТОДИЧНА РОЗРОБКА УРОКУ З ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ, Тема уроку: «Приготування желе з плодів або свіжих ягід, цитрусових»

docx
МЕТОДИЧНА РОЗРОБКА УРОКУ З  ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ, Тема уроку:  «Приготування желе з плодів або свіжих ягід, цитрусових»

28

Аватар профіля Павловська Анастасія Олександрівна
Професійна освіта
10—12 клас, I—IV курси та змішані